Adevăratul leadership nu se moștenește; aptitudinile de lider se achiziționează prin mult efort, încă din copilărie! Anume la acest lucru s-au gândit și compania producătoare de jucării pentru fetițe GoldieBlox, atunci când a conceput ultimul său spot de promovare.

Protagonistele pe care le veți admira în clipul de mai jos, au fost provocate să inte în pielea unor nume notorii în domeniul leadership-ului feminin: Hillary Clinton (candidată la funcția de președinte al SUA), Beyoncé și Nicki Minaj (interprete și feministe), Amy Schumer (actriță de comedie), Ruth Bader Ginsburg (ex-judecătoare), Misty Copeland (balerină), Jennifer Welter (prima femeie antrenoare de NFL) ș.a. femei care au devenit și mai vizibile în 2015.

„În 2015, aceste 10 femei din politică, divertisment sau sport au devenit femeile spre care tinde generația în creștere”, spun autorii spotului de promovare.

Micuțele care reinterpetează piesa „Worth it”, sunt nimeni altele decât Sophia Grace, Heaven King, Jillian EvanTube, Sam Gordon, RadioJH Audrey, Annie & Hayley Caleb Bratayley și Flippin’ Katie.

Foto: captură video

Distribuie articolul: