Știm cât de sexy arată pielea care strălucește! Deși mai mereu poți apela la uleiuri și loțiuni ce se vor isprăvi de minune cu această sarcină, îți oferim mai jos câteva metode 100% naturale care îți vor face pielea strălucitoare. 

Începe prin a-ți spăla tenul 

Toate produsele pentru ten sunt minunate, dar spălatul pe față este fundamental pentru îngrijirea pielii. Din cauza umidității din timpul verii, este posibil să trebuiască să îți speli tenul mai des decât în alte sezoane, pentru a elimina excesul de sebum și murdărie.

Terapie săptămânală cu aburi 

Aburii ajută foarte mult la întinderea pielii și la obținerea unui ten frumos și strălucitor. Această metodă este nemaipomenită pentru pori și pentru curățarea pielii.

Exfolierea

Procesul de exfoliere îndepărtează țesuturile moarte de la suprafața pielii, pentru a preveni bronzarea neuniformă pe timpul verii. Este recomandat ca acest proces să se efectueze dimineața, înainte de a aplica o cremă hidratantă și o cremă cu factor de protecție solară. Folosește un scrub pentru corp cu pudră din nuci de cocos pentru o piele strălucitoare și mereu fină.De asemenea, este recomandată și exfolierea tenului. Acest proces ajută la intensificarea bronzului.

Încearcă dușurile reci

Dacă poți sa le suporți, atunci este minunat, deoarece dușurile cu apă rece sunt surprinzător de benefice pentru pielea ta pe timpul verii. Din cauză că apa fierbinte și atmosfera toridă pot usca și elimina hidratarea din piele, optează pentru dușurile reci. Acestea te vor revigora și, de asemenea, sunt benefice pentru pori.

Bea multă apă

Un element esențial pentru o piele de invidiat este hidratarea din interior. Hidratarea este o necesitate pentru a fi sănătoasă și frumoasă, deoarece ajută la eliminarea toxinelor din corp și de pe piele. Deoarece vara transpiri mai mult, este necesar să bei foarte multă apă pentru a-ți asigura o hidratare corespunzătoare.

Păstrează-ți pielea hidratată

Pentru a beneficia pe deplin de fructele din sezonul estival, prepară-ți o cremă hidratantă din suc de mure sălbatice.Acest ritual îți va răsfăța pielea cu adevărat. Sucul de mure sălbatice conferă hidratare bogată și netezire pielii!

Nu sări peste demachiere

Una dintre cele mai mari greșeli pe care femeile le fac este că uită sau nu mai vor să se demachieze seara. Acest lucru este foarte dăunător pentru ten, deoarece înfundă porii și ajută la formarea punctelor negre. Este important să te demachiezi atât dimineața, cât și seara, pentru a-ți păstra fața proaspătă și curată în fiecare zi.

Mănâncă sănătos

Se spune că ești ceea ce mănânci, nu-i așa? Ei bine, daca vei mânca sănătos, automat pielea ta va fi și ea mult mai frumoasă și mai sănătoasă. Mâncarea sănătoasă este o modalitate excelentă pentru a-ți menține pielea strălucitoare vara. Încearcă să consumi mai multe alimente bogate în vitamina C și să reduci din zaharuri, astfel vei avea un echilibru corespunzător în

Nu uita de crema pentru protecție solară

De fiecare dată când ieși din casă este esențial să îți aplici o cremă cu protecție solară pe întreg corpul. Optează pentru o cremă cu factor de protecție ridicat deoarece radiațiile soarelui sunt din ce în ce mai puternice, iar pielea ta ar putea avea de suferit.

Sursa: Elle.ro

Distribuie articolul: