O locuință de lux în New York cu tavane înalte, un dressing mare și  cinematograful propriu – multe femei visează la un astfel de apartament! Irina Shayk, fata originară din Emanjelinsk, Rusia, și-a împlinit acest vis.

Recent, Irina Shayk a devăluit cum are loc autoizolarea ei, pe care o petrece împreună cu mama ei Olga și fiica Lea Seine, de la actorul Bradley Cooper. Mass-media occidentală a reușit să afle cum arată apartamentul modelului în vârstă de 34 de ani, în prestigioasa zonă din New York, West Village, care a costat 1,7 milioane de dolari.

Apartamentele Irinei au totul pentru o viață confortabilă: două dormitoare confortabile, o baie spațioasă, un boudoir, o sufragerie, un home cinema și un dressing mare. Interiorul minimalist este realizat în culori luminoase. Multe vedete locuiesc în vecinătate cu modelul, printre care Hugh Jackman, topmodelul Karlie Kloss și actrița Julianne Moore.

Se zvonește că, după ce Irina s-a mutat cu Bradley Cooper, a vrut să vândă acest apartament. Din păcate, câteva luni mai târziu, cuplul a anunțat despre despărțire. Nu au explicat ce a provocat despărțirea, dar Irina a dezvăluit de mai multe ori că despărțirea de Cooper a fost una dureroasă pentru ea.

Acum, Shake și Cooper mențin o relație de prietenie și își cresc împreună fiica lor Lea Seine, de trei ani. Copilul poate fi deseori văzut la plimbare cu părinții. Conform zvonurilor, Irina ar forma un cuplu cu dealerul de artă, milionarul Vito Schnabel.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: