Faimoasa Angelina Jolie a fost din nou surprinsă la plimbare. De data aceasta cu fiica ei Zahara, în Long – Beach. Nimeni nu îndrăznește să o acuze că nu petrece timp cu copii ei, astfel încât aceasta chiar are o relație strânsă cu aceștia și este mereu prezentă în viața lor. 

Ieri, Angelina s-a îndreptat la plimbare cu fiica ei, Zahara. Acestea au fost observate în Long-Beach. Chiar dacă Zahara are deja 14 ani, actrița o ținea afectuos de mână.

Pentru această plimbare actrița a optat pentru o rochie largă, în ultima vreme Jolie optează tot mai des pentru un stil absolut relaxant.

Mama și fiica aveau o dispoziție bună, discutau ceva, își zâmbeau unei celelalte și se țineau de mână. Există zvonuri în presă despre tensiunile lui Jolie cu copiii ei (de exemplu, Shilo urma să se îndepărteze de mama ei, în opinia insiderilor), dar, judecând după această fotografie, Angelina cu Zahara se înțeleg perfect.

Jolie, se pare, că a reușit să facă față și tristeții cauzate de plecarea fiului lui Maddox în Coreea de Sud. Reamintim că acolo tânărul va studia bio-inginerie.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: