La insistența rudelor, interpretul de muzică ușoară Ion Suruceanu a fost transferat la un spital din Germania, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a confirmat aceste informații și a subliniat că artistul nu a fost în comă, așa cum se specula în presă, conform Știri.md și tvn.md.

 

El a fost trimis, transferat la insistența rudelor, deși avea o dinamică pozitivă, era stabil, era în conștiință. El nu a fost în comă și a fost transferat pe un canal privat în Germania. Din câte cunoaștem acum, situația lui este mai bună, ceea ce nu exclude că și la noi putea să fie mai bună deoarece mergea spre bine și sperăm că totul va fi bine și ne va bucura cu cântecele lui”, a mai spus Nemerenco.

La începutul lunii curente, maestrul a fost spitalizat cu pneumonie în Secția de Reanimare a Spitalului Republican „Timofei Moșneaga”, iar în ultimele zile, starea sa s-a înrăutățit. Amintim că artistul are 74 de ani.

Pe 17 noiembrie, medicii au aprobat transferul în Germania al interpretului Ion Suruceanu, aflat într-o stare gravă, pentru a beneficia de îngrijiri medicale adecvate.

 

Distribuie articolul: