Maestrul Ion Suruceanu se simte mult mai bine și transmite un mesaj de mulțumire către toți cei care i-au fost alături în perioada internării sale într-un spital din Germania. Artistul promite acum să transforme această experiență în creații care să reflecte frumusețea și complexitatea vieții.

Într-un mesaj pe Facebook, Suruceanu exprimă recunoștința față de forța comunității și dragostea celor care l-au susținut în momentele dificile.

Dragii mei prieteni, admiratori și susținători. Nu pot să găsesc cuvinte suficient de puternice pentru a exprima recunoștința mea față de fiecare dintre voi care ați fost alături de mine în momentele dificile pe care le-am traversat recent. Bolnav fiind, am simțit cu adevărat forța comunității și dragostea voastră care m-au înconjurat.

Fiecare mesaj de încurajare, gândul bun, și energia pozitivă pe care le-am primit m-au încălzit într-un mod pe care nu pot să-l descriu în cuvinte. Sunt profund mișcat și recunoscător că am fost înconjurat de oameni atât de minunați precum voi”, a scris maestrul.

A mai menționat că cei care l-au sprijinit în această perioadă au devenit sursa principală de inspirație pentru creațiile sale viitoare.

Acum, cu bucurie și recăpătându-mi sănătatea, simt că am o datorie de a vă mulțumi sincer pentru susținerea voastră necondiționată. Fiecare dintre voi a contribuit la vindecarea mea și ați fost o sursă de inspirație în acest moment dificil.

Sunt mândru să fac parte dintr-o comunitate atât de plină de iubire și generozitate. Promit că voi folosi această experiență pentru a crea lucrări care să reflecte în continuare frumusețea și complexitatea vieții”, a mai scris artistul.

Amintim că la data de 17 noiembrie, Ion Suruceanu a fost transferat în Germania. Acesta a fost internat în secția de reanimare a unui spital la începutul lunii noiembrie, diagnosticat cu pneumonie.

 

Distribuie articolul: