Maia Sandu a înregistrat un mesaj cu ocazia sărbătorilor Paști. Președinta le-a urat tuturor moldovenilor un Paște fericit și i-a rugat să respecte măsurile de prevenire a virusului COVID-19, mai ales în aceste zile când ne vom aduna cu toată familia în jurul mesei de sărbătoare. 

„Dragi prieteni, trăim momente grele, trecem printr-o perioadă care ne testează tăria, bunătatea, capacitatea de a ne proteja aproapele, puterea de a ne ajuta unii pe alții. Vă rog din suflet să vă păziți și să-i păziți pe cei din jur de boală. Purtați numaidecât măști în spații închise, păstrați distanța și petreceți cât mai mult timp afară. 

Încercarea prin care trecem ne învață să fim generoși, ne învață că depindem unii de alții, ne învață cât de grea este responsabilitatea noastră pentru fiecare acțiune. Gândurile noastre astăzi vor fi și la cei bolnavi, la cei care luptă pentru viață, la lucrătorii medicali, care și în noaptea Învierii au stat de veghe lângă cei aflați în suferință”, a declarat președinta Maia Sandu.

Distribuie articolul: