În acest an viitorii însurăței Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor sărbători ziua de Paște în Republica Moldova, alături de părinții Cleopatrei. Ulterior, cei doi îndrăgostiți vor pleca în România.

„Voi începe la Chișinău, alături de a doua mea familie și apoi, eu și Cleopatra ne vom întoarce împreună la București și vom sărbători încă o dată, și cu ai mei!”, spune artistul Edward Sanda pentru libertatea.ro.

Tradiția celor doi iubiți inaugurată anul trecut de Crăciun, este respectată și de Paște: dublă sărbătoare și în România, și în R. Moldova.

Edward mai declară că este încântat să ia parte la toate pregătirile care au loc în casa socrilor. El spune că are ceva experiență, pentru că în copilărie îi plăcea să o asiste pe mama lui în bucătărie, mai ales atunci când vopsea ouă și pregătea coșulețul de Paște, dar recunoaște că nu a fost mulțumit niciodată de rezultatul care la avut în urma vopsiri ouălelor.

În copilărie, artistul respecta întocmai ritualurile zilelor de sărbătoare chiar și cu prietenii săi.

„Îmi plăcea foarte mult cum ne pregăteam pentru noaptea de Înviere, aveam mereu haine noi pe care le îmbrăcam atunci și plecam împreună cu familia la biserică, să ascultăm slujba. A doua zi, cele mai mari bucurii erau masa petrecută în familie, sosirea Iepurașului cu multe dulciuri și negreșit întâlnirea cu prietenii din cartier special pentru concursul de ciocnit ouă, care dura până seara”, a adăugat Edward.

Sursa: libertatea.ro