De ani buni „Home Alone” este difuzat la televizor în perioada sărbătorilor de iarnă, iar telespectatorii îl urmăresc de fiecare dată cu aceeași plăcere. Chiar dacă este una din cele mai îndrăgite pelicule încă mai sunt informații inedite pe care publicul nu le știe despre cunoscutul film – „Singur Acasă”.  Iată câteva informații inedite.

Celebra scenă cu tarantula este 100% reală și nu a fost folosită recuzita pentru ea. Daniel Stern, actorul care a jucat rolul lui Marv, a acceptat să i se pună vietatea pe față o singura dată. El a mimat țipetele, care au fost adăugate apoi, în post-producție, întrucât nu a vrut să sperie tarantula și să îi declanșeze acesteia un posibil comportament agresiv.

Cât despre secvența în care Harry, celălalt hoț, îl mușcă pe Kevin, Joe Pesci chiar l-a mușcat pe Macaulay Culkin, lăsându-i acestuia o cicatrice pe deget pe care o are chiar și acum.

Te-ai întrebat vreodata ce s-a întâmplat cu cei doi actori care au marcat o generație și cum arată ei acum?

Ei bine, Joe Pesci, interpretul lui Harry, are 75 de ani și a renunțat la actorie în anul 1994. Deși a marcat diferite apariții în emisiuni celebre de comedie și proiecte cinemtografice de succes precum „My cousin Vinny”, Joe și-a pus pasiunea pentru golf pe primul loc și a început să participe la competiții all-star.

Cât despre Daniel Stern, interpretul lui Marv, are 61 de ani și o cariera de succes în Cetatea Filmului. Actorul a jucat în „City Slickers” și a apărut chiar în seriale precum „House of Lies” și „Getting On”, proiecte populare și cu audiențe mari în SUA.