A fost lansat primul trailer oficial la noua versiune a filmului din 1990, devenit cult, „Home Alone”. În noua peliculă, Macaulay Culkin este înlocuit de actorul Archie Yates, în vârstă de 12 ani.

Surse din industrie spun că Yates – care a jucat rolul principal în pelicula nominalizată la Globurile de Aur „Jojo Rabbit” – nu va relua legendarul rol a lui Kevin McCallister, ci va interpreta un personaj nou inclus în cunoscuta franciză.

Subiectul filmului repetă lungmetrajul popular din 1990: băiatul este uitat de părinți înaintea sărbătorilor de crăciun, iar în absența controlului părintesc el se bucură de libertate: mănâncă dulciuri cât vrea și chiar oferă rezistență dură tâlharilor care decid să jefuiască casa în mijlocul sărbătorii.

Macaulay Culkin, judecând după trailer, nu va apărea în noua versiune a filmului „Home Alone”, însă unul dintre membrii familiei McCallister va reveni cu siguranță pe micile ecrane. În unul dintre cadre, publicul îl va vedea pe fratele cel mai mare al protagonistului filmului original, Buzz, care acum a crescut mare și a devenit polițist și patrulează acea zonă.

Regizorul este Dan Mather, cunoscut de spectatori din regizarea filmelor: „Bruno”, „Bridget Jones 3” și „Office Christmas Party”. Premiera noii versiuni a peliculei va avea loc pe 12 noiembrie pe platforma de streaming Disney +.

Sursa: spletnik.ru