Printre primele lucruri care ne vin în minte atunci când ne gândim la Crăciun este, inevitabil, și celebra serie „Singur Acasă” (Home Alone). Se pare că anul acesta Crăciunul a sosit mai devreme, odată cu anunțul celor de la Disney de a relansa celebrul film, notează alistmagazine.ro.

Bob Iger, directorul The Walt Disney Company, a anunțat că „seria va fi reimaginată pentru o nouă generație”. În plus, acesta a declarat că noul film „Singur Acasă” va fi realizat pentru noul serviciu de streaming, Disney+, relatează DailyMail.

În plus, potrivit celor de la ComicBook.com, nu doar „Singur Acasă” va beneficia de un reboot. Astfel, „O Noapte la Muzeu” și „Jurnalul Unui Puști” se află și ele pe lista de filme ce ar fi reinventate de către Disney.

„Singur Acasă” îl are ca protagonist pe Kevin McCallister, un copil de 8 ani, interpretat de Macaulay Culkin, ce este nevoit să apere locuința familiei de doi hoți, după ce este uitat acasă în timpul sărbătorilor de iarnă.

Culkin a primit rolul și pentru sequelul „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”. De data aceasta, Kevin trebuie să se descurce pe cont propriu în New York după ce ajunge într-un zbor greșit.

Franciza a beneficiat de încă trei spin-off-uri (1997, 2002 și 2012), fără Culkin în rolul principal și fără a mai atinge popularitatea primelor două pelicule.

Distribuie articolul: