Nu încape îndoială că o culoare cum este cea roșie te face mult mai atractivă. Iată cum porți roșu vara aceasta în orice ținută, în combinații șic, ținând cont de câteva sfaturi de stil incredibil de simple și valabile pentru orice fashionistă.


Cum porți roșu vara asta: dozează-l cu atenție în fiecare ținută si poartă-l, atunci când este cazul, alături de culori complementare.

Back to my second home in Paris with my Dior family 🇫🇷❤️

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Poartă roșu din cap până în picioare

Dar nu te gândi la abordarea clasica de roșu plus roșu. Optează pentru ceva mai fresh, mai de sezon. Poți combina, de exemplu, un top asimetric roșu cu o fusta in carouri albe și rosii sau niște pantaloni culottes în dungi albe și roșii.

Body-decupat-asimetric-35-lei-zara.com_. pantaloni-culotte-rosii

Poartă haine roșii din materiale diferite

Poți alege metoda clasică a unei ținute compuse cu totul și cu totul din roșu. Dar ai și de data asta nevoie de un „je ne sais quoi”, deci mizează pe diferența dintre texturi. Alege un top din mătase cu detalii fine din dantelă și poartă-l împreună cu o pereche de pantaloni prețioși, roșii cu buline tot roșii.

Top-rosu-din-matase-329-lei-uterque.com_.

Mizează pe contraste complementare

Dar nu într-un mod simplist! Roșu și verde este contrastul complementar pe care îl cauți, dar nu opta pentru alăturarea dintre o piesa roșie și una verde. Așa ar face toată lumea, iar tu vrei să fii specială! Alege, de exemplu, un top roșu cu imprimeu floral și poartă-l alături de o pereche de pantaloni verzi. Pentru a tempera amestecul cromatic, alege o pereche de pantofi maro sau chiar albi, dar niciodată negri.

Top-rosu-cu-imprimeu-floral-29-lire-topshop.com_.

Distribuie articolul: