Visul fiecărei fete este să fie în pas cu moda. Însă, moda este de fapt atitudinea pe care o are o femeie. Distincția este un alt factor important, care trebuie să fie prezent oricând și oriunde. Gabriela Damir știe să asorteze hainele cu stil. Iată câteva exemple.

Este urmărită de peste 89 de mii de abonați și un procent mare dintre aceștia sunt femei. Gabriela demonstrează că știe cum „să se joace” cu hainele. Stilul sport, stilul elegant, sau cel clasic?


Nu e doar despre unul dintre ele. Poți să alegi stiluri diferite, important să te simți bine în ele, încrezătoare și desigur, comod.

Într-o zi poți fi o femeie de afacere, apoi o femeie sexy ce atrage orice privire, desigur, naturală și creativă, în altă zi foarte elegantă, iar altădată un stil deloc feminin, ci sportiv, caracteristic mai mult băieților.

Pentru că totuși,  stilul sport depășește limitele sălii de fitness și se transformă într-o alternativă foarte bună pentru ținutele de zi cu zi, la plimbări, în mall sau poate chiar la serviciu, dând naștere unor combinații foarte comode și în vogă. Un exemplu poți vedea și la Gabriela. 


Fii întotdeauna cu o imagine diferită, dar niciodată prea cuminte, conservatoare sau plictisitoare. Iar detaliile în ținutele tale mereu vor fi binevenite.  Dacă nu știi cum să-ți combini hainele astăzi, Gabriela sigur poate fi inspirația ta. Vei găsi idei de outfituri pentru orice eveniment și ocazie.  De la simplu, la sofisticat sau excentric. Tu ce alegi?

 

Distribuie articolul: