Feeria și nebunia IA Mania a bifat victorios cea de-a VI-a ediție, plină de savori gastronomice, de artă locală și de muuuuultă IE – ce mândrie mai mare îi trebuie poporului nostru?! Miile de vizitatori au descoperit ori s-au delectat din nou din cea mai frumoasă atmosferă a acestui neam, adunată la un loc la Festivalul Artelor născute din tradiții.

„Am plâns de fericire și mândrie, apoi am dansat până în zori! Vă mulțumim pentru IA Mania 2018! A fost o adevărată poveste pe malul Nistrului! Ne revedem la Holercani în 2019! Cu drag, echipa KLumea❤”, a scris întreaga echipă KLumea.

Parada Portului Popular, dar și multă lume frumoasă gătită în IE sau îmbrăcată în haine cu elemente tradiționale a luat cu asalt evenimentul de pe malul Nistrului:

Vezi și: Ei sunt învingătorii „MândrIA” și „Cai verzi pe pereți” de la IA Mania. Portrete fenomenale cu „sânziene”

Atmosfera foarte relaxantă, dar și muzica de calitate au umplut practic rețelele sociale cu poze apetisante, comentarii pozitive de apreciere și multă admirație pentru producătorii locali, artizanii și tot frumosul adunat la Holercani. A fost lansată cartea cu „Povești și legende de pe ambele maluri de Nistru”, iar cei pasionați de meșteșugărit și-au putut testa capacitățile la Roata Olarului sau la pictură.