Odată cu statulul de Ducesă de Sussex, Meghan Markle a devenit un model pentru multe doamne și domnișoare, ea devenind un un fel de influencer nu doar în privința hainelor, ci și a machiajului. Dar ați observat că Meghan Markle poartă întotdeauna pantofi cu mai mari cu un număr? Acum,a venit timpul  să lămurim misterul!

În ultimul timp, toate tinerele vor să se îmbrace ca Meghan, să se machieze natural, la fel ca ea, ba unele dintre ele au ajuns chiar să-și facă tatuaje permanente cu pistrui în saloanele de înfrumusețare, ca să-i semene Ducesei de Sussex.

Pe de altă parte, nu puțini au observat că Meghan Markle poartă pantofi mai mari cu un număr și, cum rezultatul nu este întotdeauna unul dintre cele mai elegante, aceștia nu se pot opri să nu se întrebe care este motivul pentru care Ducesa umblă cu… bărci în picioare.

Răspunsul îl are Harriet Davey, fashion expert, care spune că există un motiv logic pentru care Meghan Markle poartă pantofi mai mari cu un număr, obicei adoptat, de altfel, de multe dintre vedetele de la Hollywood, dar și din showbizul autohton: „Celebritățile adeseori poartă pantofi mai mari cu un număr sau chiar cu două atunci când se află la un eveniment sau pe covorul roșu, iar motivul nu poate fi decât unul singur – pentru a evita bășicile. Nu e nimic mai groaznic decât o pereche de pantofi neconfortabili (toate am pățit asta când am ieșit seara în oraș), iar când celebrități ca Meghan poartă tocuri înalte pentru o lungă perioadă, picioarele lor se pot umfla adeseori”, a declarat ea pentru publicația The Sun.

Sigur, explicația este pertinentă, dar ce poți face în aceste condiții ca să nu arăți ca o fetiță de 4 ani care cochetează prin casă pantofii mamei sale? Tot Harriet are răspunsul: „Un truc simplu este să umpli vârful pantofului cu cotonete din bumbac sau ceva similar, care pot fi înlăturate apoi imediat, la prima senzație de disconfort, pentru a le lăsa picioarelor mai mult loc”. Acestea fiind zise, se pare că Meghan va mai lansa o modă – cea a pantofilor mai mari cu un număr! Cu siguranță multe femei aflate „în suferință” îi vor urma exemplul!

Distribuie articolul: