E tot mai greu să surprinzi publicul când vine vorba despre cântecul popular, inspirat din tradiții și folclorul autentic. Nicoleta Sava-Hanganu a lucrat cu migală, alături de regizoarea clipului

Vă povesteam acum câteva luni despre o nouă melodie populară, lansată de interpreta Nicoleta Sava-Hanganu. Artista a mers mai departe cu ideea și a creat un videoclip la piesa „Cine n-are dor de mamă”. Filmările clipului au durat două zile și s-au desfășurat într-o locație, pe cât de cunoscut, pe atât de vizibilă – Orheiul Vechi.

nicoleta 1

nicoleta 2

Regia, scenografia, dar și textul melodiei îi aparțin Dianei Sava-Daranuța, o talentată scriitoare, poetă, dar și regizoare. Clipul a fost filmat la Orheiul Vechi, însă dacă așteptați să vedeți stâncile celebre sau biserica din piatră de acolo, atunci trebuie să vă dezamăgim – realizatorii au scos în evidență anume autenticul, viața de la sat și elementele distinctive unei gospodării țărănești.

„Persoanele care au jucat rolurile în acest filmuleț sunt cele mai importante din viața mea – mămica mea, sora ei mai mică, în rol de mama mai tânără și soțul meu, Dumitru – în rol de bădiță. Am avut mari emoții, pentru că mi-am dorit să iasă un produs cât mai bun. Acum însă nu îmi rămâne decât să aștept reacțiile publicului”, ne declară Nicoleta Sava-Hanganu.

nicoleta 3

nicoleta 4

De editare s-a ocupat Vitalie Strimbanu, iar ținutele și imaginea Nicoletei a fost asigurată de… mama ei, doamna Ana Sava. „Și în copilărie mama îmi cosea rochițe, deci am redat adevărul prin materialul video. La fel, foarte apropiată de familie este și mătușa Elena, sora Mamei. Iar Diana, cea care a avut grijă de scenariu și detalii este verișoara mea. Deci, o bună parte din familie a fost implicată și mă bucur mult pentru rezultatul final”, declară Nicoleta.

Foto: Nicoleta Sava-Hanganu