„Dinero”, astfel este intitulată noua piesă latino în engleză și spaniolă, lansată de Antonia în colaborare cu Yoss Bones, o artistă rap din Mexic. După tradiția colaborărilor de la distanță, se pare că cele două nu s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cert este că la filmarea clipului, Antonia a recurs la toate armele pe care le are în dotare sexualitatea sa.

„Dinero” a fost compusă de o echipă de compozitori români și produsă de Alex Parker și Marius Dia, aceiași producători cu care artista a lucrat pentru „Matame”. Videoclipul de la „Dinero” a fost filmat într-o fermă de țară, cu atribute gospodărești și gesturi lascive prin paie. Artista poartă ținute îndrăznețe, inspirate din portul gipsy, colorate și se distrează cu fetele într-un cadru rustic.

„Videoclipul de la „Dinero” este ideal, este fix pe stilul meu, cum îmi place mie să fiu, mă caracterizează – sexy și funny. Bineînțeles, cu echipa mea preferată de oameni talentați – Bogdan Păun, Alex Mureșan, dar și Chris Poszet și Andra Marta de la NGM Creative. Am lucrat pentru „Dinero” cu Alex Parker și Marius Dia, cei care au făcut și ”Matame”, și le mulțumesc, sper să aibă și această piesă cel puțin succesul celeilalte. Yoss Bones a venit pe piesă la fix să completeze vibe-ul, am fost încântată că s-a alăturat și sper să vă placă, să vă dea o stare bună”, a spus ANTONIA.

Yoss Bones, alături de care apare cântăreața din România, este o artistă hip-hop, rap și R&B din Mexic, cu peste 1 milion de ascultători pe Spotify, peste 500 000 de subscriberi pe YouTube și peste 600 000 de followers pe Instagram cu o evoluție rapidă pe scena muzicală.

Antonia a mai lansat de curând piesa „Taifun”, videoclip în care invitat special este Alex Velea, iar anul trecut, artista și-a bucurat fanii cu piesele „Rebound”, „Lie I Tell Myself” și „Muți”.