Astăzi cei din zodia fecioară își intră în drepturi. Să vedem ce le rezervă astrele celor care de azi sunt „căpitanii” stelelor. 

Poate că vei observa, chiar de la primele ore, că este o zi cu un ritm mai lent, care te invită la economie de resurse și la odihnă, în măsura în care îți permite timpul.

Taur

Este o zi potrivită pentru a o petrece împreună cu oamenii dragi, cu prietenii cu care discuți mereu cu mare plăcere, fără să epuizezi vreodată subiectele.

Gemeni

Chiar dacă te simți copleșit de anumite responsabilități de serviciu sau de cele legate de apartenența ta la un grup anume, ar fi bine să lași deoparte aceste impresii și să îți asiguri o zi frumoasă, senină.

Rac

Ești foarte dornic de deplasări, schimburi de idei și de convingeri, ca să îți poți răspunde la anumite întrebări, care te neliniștesc. Vei avea ocazia să faci acest lucru, dar nu cu rezultatele la care speri.

Leu

Există riscul unor dezamăgiri, destul de dureroase, din partea unor apropiați. Poate avea legătură cu bunuri comune, sume de bani sau repartizarea unor resurse de alt fel.

Fecioara

Se poate ajunge la confruntări acute cu partenerii de orice fel, din cauza unor mici divergențe pe care nu vrea nimeni să le medieze, din motive vechi și ciudate.

Balanță

Sunt posibile unele probleme asociate cu munca sau cu starea de sănătate ori cu ambele. Ar fi bine să ai o atitudine împăciuitoare, chiar dacă nu ești de acord cu cei din jur.

Scorpion

Cei dragi sunt departe de tine, fizic sau emoțional și acest lucru te afectează. Poți face tu un pas spre ei, chiar dacă asta înseamnă să recunoști, implicit, că ai greșit și tu ceva.

Săgetător

Atmosfera din familie este departe de ceea ce ți-ai dorit, dar e loc de mai bine și chiar vei reuși acest lucru, cu condiția să te adaptezi la situația reală.

Capricorn

Ai destule motive de îngrijorare, dar la fel de multe motive de încântare, mai ales când te gândești la apropiați. Sunt destui cei care te ajută, chiar și fără să le ceri.

Vărsător

Este o zi care te invită la realism, dar și la păstrarea încrederii în ideile tale bune. Să fii arțăgos nu aduce nimic bun, ba dimpotrivă.

Pești

Ești sătul de vorbe și de aceea s-ar putea să refuzi dialogul cu persoanele apropiate. Din păcate, nu este cea mai bună soluție, chiar dacă știi despre unii dintre ei că nu sunt sinceri.

Sursa: libertatea.ro

Foto: google.com