Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 17-23 februarie:

HOROSCOP BERBEC

Vei avea reacții imprevizibile, iar entuziasmul pe care îl vei arăta în anturajul tău va fi urmat de o retragere în tine însăți. Comportamentul acesta haotic îi va face pe cei apropiați să nu reușească să te înțeleagă. Există riscul chiar să-i îndepărtezi de tine dacă nu vei face ceva pentru a te schimba. Există riscul să apară unele mici probleme de sănătate. Dacă se vor agrava, consultă imediat medicul!

HOROSCOP TAUR

Vei avea o stare de-a dreptul euforică și vei fi convinsă că lucrurile se vor sfârși bine pentru tine până la urmă. Pe planul prieteniei vei avea relații grozave și interesante. Este posibil să intri din în contact cu o prietenă sau un prieten care nu mai locuiește de ani buni în România. Dacă ai niște planuri pe care le-ai tot amânat din diverse motive, săptămâna aceasta ai face bine să te apuci de ele, pentru că astrele îți sunt favorabile.

HOROSCOP GEMENI

Te vei confrunta cu o situație dificilă, însă te vei descurca de minune. În loc să te tem că nu vei face față situației, îți vei mobiliza toate energiile și vei avea câștig de cauză. Pe plan profesional, vei fi apreciată pentru că ai inițiativă și pentru că știi să te comporți într-un mod diplomatic. E bine să te și relaxezi, însă evită să faci lucruri care îți pot dăuna carierei. Relația cu partenerul tău va fi una obișnuită, fără elemente spectaculoase.

HOROSCOP RAC

Vei simți că oamenii se așteaptă la prea multe din partea ta, iar asta te va epuiza. Adevărul este că, fie că îți dorești asta, fie că nu, n-ai cum să nu fii în centrul atenției. Evită să-ți faci griji pentru toate lucrurile mărunte și concentrează-te, în schimb, pe proiectele majore pe care trebuie să le duci până la capăt. Este posibil să trebuiască să faci o scurtă călătorie, care îți va aduce unele avantaje. Te va deranja ceva la partenerul tău, dar vei realiza că este inutil să faci o intervenție, pentru că nu vei reuși să schimbi nimic.

HOROSCOP LEU

Vei accepta cu greu să fii contrazisă și ca cineva să facă pe șeful/șefa cu tine. De asemenea, vei avea un impuls de a te împotrivi tuturor celor din jurul tău. Pe plan profesional, va fi o săptămână mai degrabă lipsită de provocări, însă puțină liniște nu strică din când în când. Este foarte important să-ți planifici din timp lucrurile pe care le ai de făcut. Dacă te simți slăbită și fără energie, este o idee bună să începi să urmezi o cură de detoxifiere.

HOROSCOP FECIOARĂ

Va fi o săptămână grozavă pe plan amoros. Totuși, dacă unele lucruri nu vor merge așa cum te aștepți, încearcă să identifici adevăratele probleme. Climatul astral îți va aduce unele avantaje pe plan financiar, fie că vei reuși să scapi de o datorie mai veche sau să intri în posesia unei surse neașteptate de bani. Vei fi ocupată și nu vei reuși să-ți petreci cât timp ți-ai dori alături de iubitul tău, iar asta te va deranja. Partea pozitivă este că el se va dovedi a fi foarte înțelegător din punctul acesta de vedere.

HOROSCOP BALANȚĂ

Vei ști să iei cele mai bune decizii săptămâna aceasta și vei fi promptă, dar nu grăbită. Șefii tăi te vor aprecia, iar astfel vei avea perspective profesionale bune. Vei fi cea care dictează în ceea ce privește relația, iar partenerul tău nu va avea de ales și va trebui să-ți accepte autoritatea. Evită să fii foarte severă cu copilul tău/copiii tăi, pentru că vei ajunge să regreți asta. Dacă ești singură, s-ar putea ca cineva să se îndrăgostească de-a dreptul de tine.

HOROSCOP SCORPION

Vei fi fericită, exuberantă, dinamică și vei comunica eficient cu persoanele din jurul tău. Pe plan profesional, imaginația bogată de care dispui îți va aduce multe avantaje. Ambianța astrală îți va cauza o stare de irascibilitate. Pentru a evita unele incidente, încercă să te alimentezi corect și să îți ocupi timpul liber cu lucruri care îți plac cu adevărat. Nu lăsa micile incidente să-ți umbrească relația pe care o ai cu iubitul tău.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Din fericire, vei fi scutită săptămâna aceasta de surprize neplăcute, iar tot ceea ce îți imaginezi este posibil să se concretizeze. Evită totuși să repeți unele greșeli din trecut, pentru că vei fi predispusă să faci asta. Pe plan profesional va fi o săptămână foarte bună, cu unele reușite. Pe de altă parte, pe plan familial există riscul să apară o stare de tensiune. Fie te vei certa cu părinții sau socrii, fie te vei ciondăni cu partenerul dintr-un motiv cât se poate de stupid.

HOROSCOP CAPRICORN

Îți dorești ca viața ta să se schimbe în bine peste noapte, iar din această cauză există riscul să comiți unele excese. Ești tentată să faci unele scene din simplul motiv pentru că îți dorești să atragi atenția asupra ta și să-i provoci pe alții. Vei fi cuprinsă de dorința de a cheltui o sumă mare de bani la shopping, însă înainte de a face asta gândește-te dacă îți permiți cu adevărat. O prietenă de-a ta îți va da o veste proastă, dar parte bună este că iubitul te va consola.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

N-ai motive să te îngrijorezi de starea ta de sănătate, cu condiția să fii atentă la ce mănânci. Încearcă să nu abuzezi de carne și să mănânci în schimb mai multe legume. Este o conjunctură astrală favorabilă pentru semnarea de contracte. Dacă ești implicată într-o negociere, vei reuși să obții termenii pe care ți-i dorești. S-ar putea să-ți apară posibilitatea de a te muta într-un alt oraș. Gândește-te bine înainte să iei o decizie.

HOROSCOP PEȘTI

Îți va fi mai ușor decât de obicei să lucrezi într-o echipă, pentru că circumstanțele astrale îți vor fi foarte favorabile în acest sens. Există însă riscul să apară unele conflicte stupide, așa că ai mare grijă la ce spui pentru a nu le declanșa. Dacă ești fumătoare, este o perioadă foarte bună pentru a te lăsa. Partenerul tău îți va da o veste care te va bucura mult.

 

Distribuie articolul: