Berbec.

În această săptămână ai mari şanse de a primi o moştenire.

Nu trebuie decât să fii atentă ca oportunitatea să nu treacă pe lângă tine, iar atunci când o prinzi, să ai grijă ce semnezi! Atunci când vine vorba de documente importante, e necesar să ceri sfatul unei persoane competente care te poate lămuri în orice privinţă.

Taur

Tot ce ţi-ai propus în această săptămână se va duce pe apa sâmbetei.

Cu toate că îţi făcusei mari speranţe cu privre la viaţa ta profesională, acum este momentul să abandonezi un proiect drag. Alege răul mai mic înainte de a provoca o tragedie! Este foarte important să ţii de toate economiile tale în acest moment.

Gemeni.

Ai foarte multă energie în această săptămână şi o vei canaliza către viaţa ta profesională.

Joi şi vineri vei obţine rezultate spectaculoase iar şefii tăi te vor remarca cu siguranţă. În viitorul apropiat te aşteaptă o promovare şi o mărire de salariu substanţială. Profită de toate pârghiile care ţi se oferă pentru a ieşi în faţă!

Rac

Abilităţile tale de comunicare se deteriorează în această săptămână, lucru care îţi poate afecta relaţiile cu colegii tăi.

Dacă aceştia vor avea o atitudine nepotrivită faţă de tine, încearcă să munceşti de una singură şi să îţi urmezi scopurile! Banii nu sunt o problemă pentru tine în acest moment aşa că nu te lăsa îngrijorată de asta!

Leu.

Munca în echipă este favorizată în această săptămână aşa că fă tot ce îţi stă în puteri pentru a te înţelege bine cu colegii de breaslă! 

Banii nu constituie o problemă pentru tine dar imaginea pe care o ai în cadrul companiei, da! E nevoie să lucrezi mai mult pentru a-ţi face un renume şi pentru a-i face pe cei din jurul tău să te respecte aşa cum îţi doreşti. Un şef de treabă îţi poate oferi ponturi utile.

Fecioară.

În această săptămână vei câştiga cât pentru un an de zile.

Depinde doar de tine cum vei investi acest câştig dacă vrei să ai numai beneficii. Din fericire,  ai alături un soţ inteligent care te va îndruma pas cu pas. Ascultă-i sfatul şi nu îl mai lua în râs! Joi vei cheltui o sumă mai mare dar te vei distra pe cinste.

Balanța.

Săptămâna aceasta dai dovadă de foarte mult calm iar te va ajuta să îţi menţii starea financiară.

Cu toate acestea, vei face unele cheltuieli pentru a-ţi satisface micile plăceri personale. A  sosit momentul să investeşti mai mult în tine şi în imaginea ta. Uită de calicenia care te-a controlat până acum şi mai fă-ţi din când în când mofturile!

Scorpion.

Dacă nu eşti deschisă faţă de colegii sau partenerii tăi de afaceri în această săptămână, rişti să îţi strici relaţiile cu aceştia.

Atunci când vine vorba de bani, parcă te transformi şi uiţi să le spui acestora detalii care îi privesc şi  pe ei. E suficient ca unul să te prindă cu mâţa în sac, pentru ca întreg colectivul să îşi piardă încredera în tine. Luptă pentru renumele tău!

Săgetător.

Săptămâna aceasta trebuie să investeşti mai mult în educaţia copiilor tăi, dar şi în activităţile lor recreative.

Dispui de banii necesari pentru a face o investiţie majoră pentru aceştia dar îţi lipseşte curajul. Ascultă-ţi partenerul de viaţă şi lasă orgoliile deoparte atunci când vine vorba de decizii în familie! Cel mai important lucru este să nu te mai uiţi în curtea vecinului.

Capricorn.

Săptămâna aceasta vei fi tentată să cheltui prea mulţi bani pentru mâncare.

Ai probleme cu greutatea şi ar trebui să iei măsuri în privinţa acestui aspect al vieţii tale. Banii nu ar trebui aruncaţi pe lucruri materiale ci investiţi în acelea care îţi hrănesc sufletul. Împarte cu cel drag ceea ce ai!

Vărsător.

În această săptămână vei pierde o sumă importantă de bani.

Nici tu nu te aşteptai la veşti atât de proaste dar în ciuda dorinţei tale, inevitabilul se va produce. Înainte de a apela la o bancă pentru un împrumut, sfătuieşte-te cu persoane care au trecut deja prin asta! Nu te grăbi când vine vorba de astfel de decizii!

Pești

În această săptămână vei scoate bani şi din piatră seacă.
Datorită inteligenţei de care dai dovadă, ieşi cu fruntea sus din orice situaţie dificilă. Dacă vei paria pe un anumit lucru, ai mari şanse să câştigi deoarece tu intri în astfel de competiţii doar atunci când eşti sigură! Un prieten aflat la ananghie îţi va cere sprijinul la sfârşitul săptămânii şi mai mult ca sigur i-l vei acorda.

Distribuie articolul: