Venus  încă mai este în retrograd, așa că nu ezita să-ți asculți în contiuare inima. Mercur va intra în Rac din 28 mai, astfel încât comunicarea va deveni și mai emoțională, scrie sfatulparintilor.ro.

Berbec

Lucrurile merg foarte bine în viața amoroasă. Ai șansă de a petrece momente plăcute în compania persoanei iubite, dacă scapi de toate lucrurile care îți creează anxietate. Poți rezolva orice situație prin discuții oneste cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, se anunță un weekend minunat. Prietenii te inspiră și te ajută să te relaxezi.

Taur

Nu ai niciun motiv de îngrijorare din punctul de vedere al vieții amoroase, așa că nu uita să-ți exprimi sentimentele față de persoană iubită. Astfel, relația voastră va evolua în direcția corectă, mult mai bine decât te-ai fi așteptat. Dacă nu ți-ai găsit însă sufletul pereche, atenție la alegeri: ai grijă să nu te lași dus de val și din această cauza să faci greșeli. Nu lasă pasiunea să te definească.

Gemeni

În viața de cuplu, lucrurile pot să meargă mai bine dacă faci și tu un efort. Lasă trecutul în spate și abordează-ți partenerul într-o manieră frumoasă. Se aplică același principiu și dacă ești singură: atașamentul de trecut nu-ți permite să mergi mai departe.

Rac

Dragostea poate fi afectată de stresul de zi de zi. Din această cauză în cuplu poate apărea o oarecare tensiune, însă nu din vina jumătății tale. Trebuie să-ți controlezi gelozia, pentru a împiedica înfruntarea unor consecințe neplăcute. Ești singură? Gestionează-ți corect frustrarea și lucrurile se vor schimba.

Leu

Ziua de azi se anunță excelentă pentru relația de cuplu, mai ales dacă decizi să clarifici problemele care v-au dat de lucru în ultima perioadă. Vei avea șansa să petreci un weekend fierbinte în brațele persoanei iubite. Finalul săptămânii va fi frumos și dacă ești singură atât timp cât scapi de gândurile negative ce te bântuie.

Citește și: 5 zodii cu noroc la bani în prima lună de vară

Fecioara

Urmează o săptămână în care viața de cuplu prosperă din toate punctele de vedere. Poți chiar să îmbunătățești și mai mult lucrurile dacă te hotărăști să-i dezvălui mai des partenerului gândurile și sentimentele tale. Jumătatea ta dorește să se simtă în siguranță când îți este alături însă și, în același timp, dorită. O atingere și un comentariu cald ajută pasinea să rămână la cote înalte. Dacă ești în căutarea sufletului zâmbește și deschide-ți larg brațele. Așa vei atrage în viață ta persoană așteptată.

Balanță

Ai șansa să-ți revigorezi relația de cuplu. Fii cinstit cu jumătatea ta, pentru că vorbele cu dublu înțeles nu fac decât să creeze tensiuni nedorite. Dacă reușești să depășești orice obstacol, relația de cuplu va înflori. Legăturile dintre voi devin mai puternice și voi vă veți bucura mai mult unul de celălalt. Ești în căutarea sufletului pereche? Nu uita că trebuie să faci anumite schimbări și să fii cinstit cu ține însuți.

Scorpion

Fiecare problemă zilnică adâncește hăul dintre tine și jumătatea ta, iar acest lucru te frustrează. Nu fi dezamăgit. Poți schimba totul, dacă vrei asta. Partenerul este dispus să dea dovadă de înțelegere, însă tu trebuie să faci primul pas. Și cu cât trece mai mult timp cu atât este mai greu să faci schimbări. Profită de weekend pentru a petrece timp de calitate alături de persoana iubita. Singură? Bucură-te de libertate pentru că în curând lucrurile se vor schimba.

Săgetător

Viața amoroasă este pe cale să intre într-o nouă perioadă, iar tu ești cea care inițiază această mișcare. Fii pregătită să-ți asumi rezultatul care poate fi o îmbunătățire a relației voastre sau o separare. Tu știi cel mai bine ce se întâmplă astfel încât să iei cele mai bune decizii. Unele decizii pot fi dificile însă ai încredere în instinctul tău. Ești singură? Ai curajul să ieși din zona de confort. Abordează persoana care te-a cucerit. Premiile sunt pentru îndrăzneți, nu pentru persoanele umile.

Capricorn

Profită de această săptămână pentru o discuție cu cărțile pe față cu jumătatea ta. Trebuie să o faci dacă vrei să elimini răceala care apăruse între voi. Așadar, atmosfera se va îmbunătăți punând bazele unui weekend fierbinte. Dacă ești singură amintește-ți că nu trebuie să reacționezi la orice impuls. Fii mai conciliantă și vei avea de câștigat.

Vărsător

Poate că nu ar fi rău să ai o atitudine mai neutră. Nu te implica în discuții sensibile cu partenerul. Nu vei ajunge la niciun rezultat așa că nu-ți irosi în van energia. Implică-te alături de partener în activități mai plăcute, pe gustul amândurora. Nu ți-ai găsit încă sufletul pereche? Ține ochii larg deschis. Sunt șanse mari să găsești ceea ce cauți.

Pești

Simți nevoia să reinstaurezi armonia în relația de cuplu. Atitudinea ta l-a determinat pe partener să-și pună întrebări și să se indoiească așa că ar trebui să clarifici lucrurile. Dacă ești singură, găsește-ți echilibrul, care să-ți permită să te simți mai bine în propria piele.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Foto: Pexels.com

Vezi și: Zodii nervoase, care fac tam-tam din orice! Cum să le temperezi pornirile