Prima lună din această toamnă va fi cu noroc pentru mai mulți nativi zodiacali care încă nu și-au găsit jumătatea. Și pe plan profesional va fi o perioadă benefică, în special pentru Berbeci, Lei sau Fecioare. Aflați în detaliu ce v-au pregătit astrele, din horoscopul oferit de Sergiu Iordachi.

BERBEC

În luna septembrie veți avea multe motive pentru a fi mândru/ă de munca sau realizările dvs. în materie de sănătate. Veți dori mai mult și veți dori să analizați din nou toată experiența acumulată în ultimele luni. Clarificați ce funcționează și ce nu, lăsați doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie și eliberați-vă de inutil fără niciun regret. Cei care se vor angaja activ să își pună în aplicare planurile sau pur și simplu responsabilitățile atribuite, mijlocul lunii septembrie le va garanta rezultate mult așteptate. Prima lună de toamnă trezește în dvs. și o dorință puternică de cooperare. Prin urmare, veți petrece mult timp în negocieri, comunicând cu partenerii sau cu colegii de la locul de muncă. De asemenea, s-ar putea să acordați o atenție specială detaliilor și să puneți în ordine acele lucruri mici care alcătuiesc întregul. Acest lucru vă va permite să vă apropiați și mai mult de perfecțiune.

În viața privată, nu numai că veți menține o relație armonioasă cu partenerul, dar veți stabili o conexiune spirituală profundă cu acesta. Reprezentanții singuri ai semnului nu vor fi siguri de sentimentele lor. La orizontul lor, pot apărea mai multe simpatii simultan și va fi dificil să-și înțeleagă preferințele o perioadă timp.

TAUR

A sosit momentul să scăpați de rutina zilnică și să vă focusați pe divertisment și distracție. E un moment potrivit pentru a vă dedica hobby-ului preferat, de a vizita prietenii, merge la petreceri și ieși la întâlniri. Sunteți prietenos și plin de viață, cald și vesel, iar acest lucru nu poate să nu atragă atenția tuturor. Pur și simplu trăiți clipa, bucură-ți-vă de viață și conectați-i pe ceilalți la compania dvs. Iar problemele, chiar și cele majore, pot aștepta până la urmă. Prima lună de toamnă poate să vă inspire să schimbați ceva în aspectul dvs., cedând modei sau să vă decideți asupra unui pas planificat mult timp. Într-un cuvânt, sunteți pregătit pentru o transformare creativă a vieții și a cercului dvs. de apropiați. În domeniul activității profesionale este mai bine să vă manifestați în lucrurile începute și în planuri bine gândite. Pot să apară întârzieri și neînțelegeri în pregătirea documentelor, în comunicarea de afaceri în general.

În viața privată, vă puteți bucura de momentele plăcute și puteți construi planuri mărețe. Neapărat planificați o vacanță numai pentru doi. Pentru cei care planifică copii de mult timp, destinul va oferi o șansă minunată.

GEMENI

În septembrie veți dedica mult timp unor treburi casnice, încercând să faceți casa dvs. cât mai confortabilă, frumoasă și sigură. Veți fi foarte interesat să respectați și să urmați unele tradiții familiale cu care vă identificați. Viața de familie, relațiile cu rudele vor fi în centrul atenției dvs. În ceea ce privește cariera, veți atinge în cele din urmă vârful performanței dvs. și realiza în practică multe lucruri. Nu uitați că echipa se bazează pe dvs., așa că arătați la timp sprijinul necesar. De asemenea, luna aceasta nu sunteți prea dornici să inițiați pe alții în treburile sau gândurile dvs. Preferați să împărtășiți succesele când va veni momentul. Dacă sunteți angajat în afaceri personale, încercați ceva nou. Este foarte posibil să cunoașteți soluția de mult timp și se află literalmente la suprafață, dar rămâne blocată de inerția gândirii. Soluția – aplicați brainstormingul împreună cu colegii, partenerii sau subordonații.

În viața privată, multe cupluri vor fi nevoite să-și analizeze relațiile, care se vor schimba, atât în ​​bine, cât și în rău. Încercați să înțelegeți partenerul și logica comportamentului său pentru a lua decizia corectă și a nu vă regreta fapta. Pentru cei care nu și-au găsit încă un partener, septembrie poate aduce reînnoirea unei vechii legături, dar înainte de a vă decide cu privire la acest pas, ar trebui să chibzuiți. În caz contrar, riscați să pășiți pe aceeași greblă ca data trecută.

RAC

Sunteți foarte convingător și înțelegeți instinctiv ce cuvinte să alegeți pentru a vă influența interlocutorul. Acum vă veți găsi extrem de practic și constructiv, iar acest lucru vă va permite să jucați un rol decisiv în situațiile critice care necesită reacții rapide. Arătați curaj, faceți un pas înainte și sugerați soluția pe care o considerați cea mai eficientă. Luna septembrie este un moment minunat pentru a săvârși ceva ce nu ați avut puterea să faceți înainte, de exemplu, să renunțați la obiceiurile proaste, să vizitați o rudă departe sau să mergeți la sală. De asemenea, luna este favorabilă atât pentru creșterea creativă, cât și profesională. Cu toate acestea, va trebui să vă străduiți, dovedind tuturor o dată pentru totdeauna ce sunteți cu adevărat. În general, septembrie este, de asemenea, un moment oportun pentru învățare, așa că asimilați cât mai multe informații posibil, studiați lucruri noi, îmbunătățiți-vă abilitățile, împărtășiți experiențe.

Pe plan personal, reprezentanții familiști ai semnului și cei care au un partener constant, pot simți din nou că romantismul a revenit în relație. Iar pentru reprezentanții singuri ai semnului, septembrie se va dovedi a fi un moment de cotitură în viața personală – vă veți întâlni destinul și veți putea găsi o persoană cu care veți fi fericit.

LEU

În luna septembrie atenția dvs. se va focusa pe așezarea unor baze solide și construirea unor relații fiabile cu oamenii din jurul dvs. Veți ajuta pe ceilalți să atingă un anumit nivel de confort material, iar abilitățile practice pe care le posedați îi vor ajuta pe cei dragi să se bucure de plăcerile vieții. La locul de muncă, vă simțiți confortabil, totul funcționează perfect. Numai că echipa răspândește zvonuri neplăcute. Nu acordați nicio atenție acestui lucru. O astfel de bârfă vă va ajuta doar să vă remarcați printre masa cenușie. Apropo, în septembrie aveți mari șanse să urcați pe scara carierei, pentru aceasta este suficient să vă predați munca zilnică la timp și să vă arătați mai des șefilor. În cazul în care sunteți angajat într-o afacere personală, nu vă grăbiți să intrați în ofensivă pe pozițiile slăbite ale concurenților. Este foarte posibil să aveți șanse și mai mari. Dacă ați început deja un proiect, aduceți-l mai întâi la final și faceți-l în cel mai bun mod posibil. Acest lucru va însemna mult pentru dvs.

În viața privată, veți fi oarecum sentimental, preferând să vă exprimați sentimentele prin grija pentru persoana iubită și manifestând empatie pentru unele dintre problemele sale. Aveți grijă să nu-l inundați cu emoțiile dvs. Mulți reprezentanți ai semnului în această perioadă își vor găsi noi prieteni, iar cei aflați în căutarea jumătății vor putea chiar să-și întâlnească dragostea, experimentând un adevărat val de sentimente și pasiune.

FECIOARĂ

În septembrie veți avea abilități excelente de conducere, pentru a-i inspira pe ceilalți și captiva cu orice idei. Acesta este motivul pentru care este atât de important să manifestați corectitudine și imparțialitate în relațiile cu ceilalți. Acest lucru este valabil mai ales pentru lideri, profesori și, în mod ciudat, pentru părinți, care au uneori preferați printre proprii lor copii. La locul de muncă se formează condiții favorabile pentru introducerea de idei noi. În situații deja obișnuite, străduiți-vă să descoperiți ceva nou pentru dvs., să analizați experiențele din trecut privind spre viitor. Pregătiți-vă de reformă și transformare. Va trebui să vă asumați riscuri și să luați decizii responsabile destul de des în septembrie. Dacă sunteți implicat în afaceri personale, fiți creativ și nu vă grăbiți oricât de pozitive ar fi circumstanțele.

Pe plan personal, veți încerca să evitați confruntările și disputele, prin urmare, majoritatea reprezentanților semnului vor trăi o lună destul de armonioasă, deși agitată. Nativilor semnului care încă nu au jumătatea, luna septembrie le promite o mulțime de impresii romantice. Pregătiți-vă cele mai bune ținute de întâlnire!

BALANȚĂ

În luna septembrie puteți să vă confruntați cu unele probleme din trecut, din cauza cărora ați putea avea nevoie atât de curățare fizică și mentală, cât și emoțională. Acest proces va necesita ceva efort din partea dvs., astfel încât ați putea să vă izolați de lumea exterioară. Aceasta este o mare oportunitate de a sta în tăcere, de a asculta muzică, de a citi o carte sau de a face o plimbare în natură. Posibil că, în această perioadă vă puteți aștepta la o călătorie scurtă legată de afacerea dvs. sau de interesele dvs. intelectuale. S-ar putea să fiți interesat de un nou domeniu sau direcție în afaceri și este foarte probabil că, pentru dezvoltarea acestei direcții, trebuie să mergeți să primiți o educație suplimentară sau să dezvoltați niște abilități noi. În ce privește cariera, sunteți la o răscruce de drumuri și nu știți ce decizie să luați. Posibil ca rudele și echipa să facă presiuni pentru a vă obliga să luați o decizie importantă. Gândiți-vă și nu vă grăbiți, în cele din urmă, pentru dvs. munciți și câștigați.

În ce privește viața personală, aceasta va fi plină de evenimente diverse în septembrie. Acei reprezentanți ai semnului care nu sunt încă într-o relație ar trebui să fie mai atenți la persoanele pe care le întâlnesc la începutul lunii. Unul dintre noii cunoscuți poate deveni persoana pe care o așteptați.

SCORPION

Prima lună de toamnă va focusa atenția dvs. pe prieteni și viața socială. În cazul în care prietenia dvs. cu cineva și-a pierdut puterea de odinioară, poate că ar trebui să vă gândiți cum să o refaceți din nou. Pe de altă parte, poate chiar acum, veți înțelege dacă oamenii pe care îi considerați prieteni sunt într-adevăr astfel, dacă împărtășesc opiniile și valorile dvs. S-ar putea să descoperiți că o mare parte din ceea ce vi s-a spus în ultima vreme s-a întors împotriva dvs. Posibil că cineva să vă fi folosit cuvintele prea des în scopuri personale și nu întotdeauna corecte. În planul carierei, luna septembrie este favorabilă pentru a avansa în domeniul științific sau social, de asemenea, cei care lucrează de la distanță sau într-o activitate secundară vor obține un succes bun. La locul de muncă vă veți bucura de un climat psihologic bun în echipă și înțelegere din partea autorităților. Va fi ușor să transformați orice situație în favoarea dvs.

În viața privată, dacă de curând ați avut o simpatie secretă și nu ați fost gata să vă deschideți sentimentele sau nici nu ați îndrăznit să mergeți și să cunoașteți această persoană, acum a sosit timpul dvs. Nativii familiști în septembrie vor fi supuși tentațiilor și ispitelor. Atenție, nu vă permiteți să vă înșelați.

SĂGETĂTOR

În luna septembrie veți putea demonstra calități excelente de conducere și veți dovedi că sunteți un bun lider. Toate acestea vă vor permite să beneficiați de oportunitățile care vi se vor deschide în viitorul apropiat. Posibil că veți decide să mergeți la superiorul dvs. și să vorbiți despre numirea pe care ați dori să o primiți. Această perioadă este favorabilă pentru a deschide propria afacere, dar nu mai târziu de 26 septembrie, pentru că Mercur va intra deja în retrograd.

În ce privește viața privată, veți putea restabili relațiile cu persoane, cu care ați pierdut anterior contactul, și, de asemenea, vă veți face noi prieteni și cunoștințe, printre care cineva vă va atrage atenția în mod deosebit. Posibil că luna aceasta veți decide să sacrificați unele dintre dorințele sau nevoile dvs. de dragul persoanei dragi. Cu toate acestea, aveți grijă să nu încălcați limitele personale. Este posibil să suferiți după o relație anterioară de care nu puteți trece sau puteți atrage un partener nepotrivit și extrem de instabil. Pentru nativii familiști ai semnului, astrele sfătuiesc să petreceți cât mai mult timp posibil cu persoana iubită, oferindu-vă reciproc distracții și plăcere.

CAPRICORN

Luna aceasta s-ar putea să vă treziți brusc cu dorința de a călători, de a vizita o țară îndepărtată sau poate mai multe țări. Puteți începe să învățați o limbă străină sau veți decide să vă mutați într-o altă țară și veți începe să căutați câteva modalități pentru acest lucru, de exemplu, un loc corespunzător de muncă sau de studiu. La locul de muncă, șeful va solicita o activitate maximă, dar aceasta nu este o problemă în ce privește eficiența dvs. Dacă sunteți angajat în afaceri personale, nu vă așteptați la reacții de la aliați și oponenți. Acționați singur și nu vă fie frică să puneți multe pe linie. Pe de altă parte, la suprafață cu siguranță nu va fi tot ceea ce este cu adevărat semnificativ acum. Acesta este motivul pentru care este corect să aveți întotdeauna un „plan B” și resurse de rezervă.

În ce privește viața privată, ascultați sfaturile persoanei dragi, acestea nu numai că se vor dovedi practice, dar și relația va fi păstrată în armonie. În cazul în care nu aveți suficiente impresii vii, luați inițiativa și mergeți la experimente, aceasta vă va reîmprospăta sentimentele și impresiile. Nativii singuri ai semnului vor avea șansa să întâlnească o persoană care le va schimba complet viziunea asupra lumii. Veți începe să adoptați o abordare diferită a relațiilor serioase și chiar să le doriți.

VĂRSĂTOR

Începutul toamnei poate fi un moment de mari oportunități personale și schimbări semnificative. Unii reprezentanți ai semnului vor avea o creștere rapidă în afaceri sau în cariere, în special cele legate de creativitate sau direcții mistice. De asemenea, rezultate bune puteți obține în afaceri comune cu parteneri străini sau în asociere cu jurisprudența. Posibil că veți decide să plecați într-o călătorie, nu pentru distracții, dar cu scopuri cognitive, cum ar fi explorarea de piețe străine. În cazul în care lucrați într-o organizație, evitați proiectele care nu pot fi finalizate mai repede decât timpul stabilit. Gândiți-vă la îmbunătățirea abilităților dvs., iar dintre oportunități, alegeți doar cele care sunt reale pentru dvs.

Pe plan personal, nativii familiști ai semnului vor dori o schimbare. Puteți fi sigur că cealaltă jumătate este solidară cu dvs. Prin urmare, puteți planifica împreună un eveniment sau excursie care vă va oferi multă plăcere și vă va consolida viața intimă. Pentru vărsătorii care nu au a doua jumătate, luna septembrie poate fi o etapă extrem de importantă, care va deschide ușa către noi oportunități. Cu toate acestea, trebuie să acționați cu atenție, pentru că, dacă vă grăbiți, este posibil să regretați că nu ați ales o altă oportunitate, care a apărut chiar a doua zi după eveniment.

PEȘTI

Prima lună de toamnă va focusa atenția dvs. pe relațiile cu alte persoane. Prin urmare, veți petrece mai mult timp cu partenerul dvs., iar acest lucru vă poate face cu adevărat fericit. Dacă înainte de asta vi se părea că există o criză în relația dvs., acum veți putea rezolva singur această problemă sau căutând ajutorul unui psihoterapeut. Reprezentanții singuri ai semnului luna aceasta pot întâlni o persoană care îi va face să-și schimbe punctul de vedere cu privire la relațiile de dragoste. Poate că o astfel de cunoștință se va întâmpla undeva într-o călătorie.

În planul activității profesionale, încercați să fiți mai adunat și nu vă împrăștiați în zeci de lucruri mărunte simultan. Mai bine luați un lucru, dar fundamental, și faceți-l așa, încât toată lumea să fie sigură de productivitatea dvs. În cazul în care conduceți propria afacere, nu ezitați să profitați din plin de oportunitățile disponibile. Acesta este un moment foarte bun. Reprezentanții profesiilor creative, vor avea un mare succes în septembrie, vor putea realiza ceea ce nu a mai fost posibil de mult timp. Prin urmare, nu ezitați să preluați cazuri amânate, tot ceea ce veți reuși să faceți pe parcursul lunii, vă va aduce beneficii în viitor.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog