În prima săptămână a lunii octombrie, se anunță vești extrem de pozitive pentru anumite semne zodiacale. Conform experților în astrologie, una dintre zodii va avea parte de o creștere salarială în perioada următoare și va primi aprecieri bine meritante din partea superiorilor. Află mai jos ce surprize aduce săptămâna 2-8 octombrie 2023 și pentru tine.

 

Berbec

În săptămâna aceasta, vei fi ocupat cu activități legate de casă. S-ar putea să faci curățenie sau să-ți organizezi spațiul de locuit, sau să te întâlnești cu unele rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

Taur

Vei avea parte de o săptămână minunată din toate punctele de vedere. Vei primi un bonus de la locul de muncă și vei petrece timp prețios cu prietenii. Nu este exclus nici să pleci într-o vacanță.

Gemeni

Nu traversezi deloc o perioadă bună. Sunt tensiuni la locul de muncă și nu poți sta departe de ele. Totodată, banii întârzie să apară și ești nevoit să te împrumuți.

Rac

Nu te mai gândi la trecut și bucură-te de ceea ce ai în prezent. Fă-i o surpriză partenerului de viață. Ieșiți împreună la o plimbare sau mergeți să luați cina la restaurantul vostru preferat.

Leu

Viața ți se va schimba complet în următoarea perioadă. Ai putea să închiei o relație amoroasă toxică sau ai putea face o achiziție importantă. Totul va ieși așa cum îți dorești.

Fecioară

Ai putea lansa un proiect sau ai putea primi atenție și laude pentru munca ta. Totodată, vei avea un noroc incredibil la bani. Îți vor intra sume importante în conturi.

Balanță

Pleci într-o călătorie, iar acolo vei avea șansă să cunoști oameni noi. Cineva interesant te va căuta, iar între voi s-ar putea înfiripa o relație. Nu da cu piciorul și lasă-ți sentimentele să te călăuzească.

Scorpion

Conform astrelor, vei primi o veste extraordinară între 2 și 8 octombrie, legată de job. Vei primi o mărire de salariu sau o propunere pentru a avansa pe o nouă poziție.

Săgetător

E timpul să te reinventezi. Nu mai ești mulțumit de actualul loc de muncă și îți dorești o schimbare. Este posibil să-și găsești un job în alt domeniu, mult mai bine plătit decât cel actual.

Capricorn

Ai putea primi vești despre o nouă oportunitate de angajare. Însă, analizează foarte bine contractul înainte de a șua o decizie finală. Te poți consulta cu familia sau cu prietenii apropiați.

Vărsător

O rudă îți va propune să te implici într-o afacere. Nu refuza această oportunitate. Acceptă oferta și apucă-te de treabă. Vei obține bani frumoși din acest business.

Pești

Ai trecut prin momente foarte dificile, cu multe suișuri și coborâșuri, însă săptămâna aceasta vei avea grijă de tine, te vei relaxa și nimic și nimeni nu-ți va putea tulbura liniștea.

Distribuie articolul: