Octombrie vine cu schimbări pozitive pe toate planurile pentru Capricorn, iar Racul se va concentra, în special, pe relația cu familia și casa. Fiecare nativ zodiacal va avea parte de anumite schimbări, fie că este vorba despre locul de muncă sau despre relațiile cu cei din jur. Astrologul Sergiu Iordachi vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile.

Berbec

În luna octombrie veți simți o dorință puternică de a fi aproape de partenerul dvs. Comunicând și interacționând cu el, veți găsi răspunsuri la multe întrebări. Poate că datorită sprijinului persoanei dragi veți putea în cele din urmă să vă realizați potențialul. Mijlocul toamnei este oportun pentru a vă concentra pe găsirea unui echilibru între propriile interese și nevoile mediului dvs. social. Acum, mai mult ca oricând, veți avea nevoie de energia și suportul celor dragi.

Reprezentanții semnului care încă nu au un partener, au șansele să întâlnească dragostea într-o călătorie îndepărtată. Cu toate acestea, gustul pentru exotic se va extinde nu numai la relațiile personale, ci și la alte domenii ale vieții dvs., cum ar fi, acele lucruri pe care le procurați sau divertismentul pe care îl veți prefera în acest moment.

La locul de muncă, posibil că, conducerea și colegii nu vă vor împărtăși totul. Fiți pregătiți pentru faptul că veți primi câteva informații cu întârziere și indirect. Nu veți putea evita acest lucru, dar îl puteți transforma în avantajul dvs., dacă decideți să acționați cât mai activ posibil de la începutul lunii. În cazul în care aveți o afacere proprie, nu reinventați bicicleta, dar veniți cu noi desăvârșiri pe ea – aceasta vă este în putere.

Taur

Sunteți extrem de concentrat și acordați atenție celor mai mici detalii. Acest lucru vă va ajuta să lucrați la proiectele actuale. Luna octombrie este o perioadă minunată pentru munca zilnică. Probabil că ați acumulat o mulțime de lucruri mici pe care le-ați considerat neimportante și pe care ați preferat să le amânați până mai târziu. Luați în considerare că a sosit momentul să reveniți la ele. La locul de muncă, din anumite motive vă asumați responsabilitățile altora. Acest fapt nu vă va ajuta deloc acum. Fiți puțin egoist, iubiți-vă meseria și faceți-o bine și nu vă chinuiți pentru ceilalți. Veți avea o mare oportunitate de a crește în funcție dacă veți depune eforturi. În cazul în care vă ocupați de propria afacere, continuați să urmați cursul ales și concentrați-vă asupra siguranței.

În luna octombrie este binevenit să acordați atenție sănătății dvs. Dacă sunteți îngrijorat de orice probleme la acest capitolul, e timpul să faceți un control medical, luna aceasta va fi deosebit de informativă în acest sens.

În ce privește viața personală, nu căutați să vă impuneți și nu credeți că fiecare pas înapoi este o înfrângere. Discutați cu calm toate problemele, corectați-vă percepția asupra a ceea ce se întâmplă, iar în persoana dragă veți găsi un răspuns și înțelegere.

Gemeni

Luna octombrie va fi o perioadă plină de creativitate, când veți putea întruchipa toate talentele și abilitățile dvs. în realitate. La locul de muncă, pentru a obține rezultate pozitive va trebui să învățați cum să vă stăpâniți emoțiile, să vă controlați starea de spirit și să nu vă distrageți la provocările din colectiv, altfel vă puteți face rău. De asemenea, nu merită să începeți lucrul la un nou proiect mare acum, s-ar putea să vă confruntați cu o serie de probleme serioase. Încheiați lucruri vechi, faceți conexiuni și dobândiți abilități utile! În cazul în care sunteți ocupat în afaceri personale, poate chiar acum vi se va întâmpla să vă reconstruiți complet afacerea sau să o modernizați semnificativ. Dar nu doriți să vă împărtășiți încă planurile. Poate până când nu veți fi convins de succesul eforturilor dvs. sau poate vreți doar să surprindeți pe cineva.

În viața privată, reprezentanții semnului care sunt deja într-o relație, vor experimenta sentimente ambigue. Fiți răbdător și nu acționați rapid și impulsiv. În caz contrar, situația vă va scăpa de sub control și nu veți mai putea să o gestionați. Cei aflați în căutarea sufletului pereche, vor avea multe șanse să întâlnească iubirea adevărată, dacă nu au reușit până acum.

Rac

În luna octombrie atenția dvs. se va concentra pe relația cu familia și casa. Cineva din reprezentanții semnului în această lună vor trebui să devină o fortăreață a familiei lor, care o asigură și o susține, în special, în probleme financiare. Este important ca în dorința dvs. de a vă proteja familia să nu depășiți limitele personale ale celor dragi, altfel pot apărea conflicte.

În cazul în care ați avut neînțelegeri cu partenerul dvs., acum acestea se vor termina. Și, în mare parte, pentru că vă veți simți foarte mulțumit, veți aprecia ceea ce aveți și nu vă supărați atât de ușor. Nativii singuri ai semnului ar trebui să iasă mai des, în acest fel veți avea mai multe șanse să cunoașteți oameni interesanți.

În ceea ce privește cariera, probabil că, este timpul să faceți ceea ce vă place. Gândiți-vă la asta, ar putea fi momentul să primiți o educație suplimentară sau să vă dedicați în totalitate hobby-ului dvs. Principalul lucru aici este să nu greșiți. Dacă deciziile sunt dificile, atunci discutați această situație cu cei dragi, cu siguranță vă vor ajuta să decideți. Cei care sunt angajați în afaceri personale pot acum să realizeze foarte mult, dacă își vor asculta intuiția și se vor înarma cu capacitatea lor unică de a se adapta la orice circumstanță.

Leu

În octombrie, este posibil să simțiți o nevoie acută de a face o schimbare de anturaj. Acum veți putea să vă adaptați cu ușurință la orice, la orișice mediu, oriunde v-ați afla. În plus, veți fi curios de orice și dispus să învățați și să transmiteți cunoștințele altora. Veți avea un motiv să vă mândriți cu abilitățile dvs. intelectuale, fără a fi nevoie să dominați pe ceilalți, iar logica, abilitatea de a analiza și compara, vă va ajuta să găsiți o legătură între informații clar disparate.

Pe plan profesional, lucrurile se vor decide în favoarea dvs. dacă nu veți fi lent și distras. Nu vă fie teamă să mergeți mai departe și să fiți originali, în acest mod, succesul este garantat. Lucrați responsabil, altfel veți suporta mânia superiorilor dvs. Chiar și o omisiune minoră din partea dvs. poate provoca probleme. Dacă sunteți implicat în afacerea dvs. personală, este timpul să luați noi măsuri pentru a combate adversarii. În această privință, veți fi ajutat mult de o persoană dragă foarte experimentată în domeniu.

În viața privată, nativii familiști vor fi foarte iubitori și gata de gesturi mari pentru membrii familiei. Asigurați-vă că profitați de această ocazie pentru a arăta familiei dvs. ceea ce iubiți și prețuiți cu adevărat. Astfel, vremea din casă va fi complet diferită. În ce privește Leii singuratici, dacă până acum nu ați reușit să atrageți atenția unei persoane plăcute, atunci ea va fi în curând la picioarele dvs. Flirtul ușor va deveni brusc o pasiune mare, care promite să vă umple viața cu culori strălucitoare. Principalul lucru este să nu vă grăbiți și să nu construiți perspective pentru viitorul îndepărtat. Timpul ne va spune dacă această persoană va fi alături de dvs., iar graba nu poate decât să strice totul.

Fecioară

În luna octombrie vă concentrați asupra unor soluții și obiective practice, și toate pentru că veți încerca să vă faceți veniturile cât mai stabile și independente de circumstanțe. Lucrurile vor merge înainte dacă vă simțiți confortabil și calm în sufletul dvs. Încercați să treceți pe plan secundar toate grijile și preocupările. Ori de câte ori este posibil, reduceți la minimum interacțiunile cu persoanele care vă enervează. La locul de muncă, posibil să vi se solicite să îndepliniți munca altcuiva, dar nu vă deranjează, deoarece pe viitor aceasta este o creștere bună a salariului. Dacă vă ocupați de afaceri personale, continuați să faceți ceea ce ați făcut, indiferent de părerea altcuiva. Acum doar dvs. puteți înțelege esența a ceea ce se întâmplă.

În ce privește viața personală, va fi relativ calmă, fără incidente, schimbări bruște sau conflicte majore. Cu toată bunătatea acestei perioade, ar trebui să aveți mai multă încredere în partenerul dvs. Reprezentanții liberi ai semnului ar putea întâlni un fost partener de care au uitat demult. Sentimentele estompate se pot aprinde din nou. Puteți să vă lăsați purtați din nou, dar cel mai probabil, această relație nu poate fi numită promițătoare.

Balanță

În luna octombrie crește stima de sine și încrederea în forțele proprii, prin urmare, veți încerca să luați o poziție dominantă, să fiți personajul principal în orice situație. Nu este surprinzător faptul că în acest fel deveniți mai vizibil pentru ceilalți. Acum este momentul potrivit pentru a vă exprima punctul de vedere – veți avea șanse mult mai mari să-l transmiteți altora, de exemplu, partenerilor dvs. de afaceri, deoarece în această perioadă veți putea formula cel mai clar. Este posibil să decideți să vă alăturați eforturile cu cineva din colegi sau parteneri pentru a conferi afacerii dvs. un nou statut. Cei care de mult visează să fie promovați, vor trebui să fie flexibili și chiar să flateze pe cineva. Fiți deosebit de atenți la semnarea documentelor și ghidați-vă de principiul „aveți încredere, dar verificați”.

Pe plan personal, luna octombrie, va fi una dintre cele mai bune perioade pentru a merge în câteva călătorii scurte cu persoana iubită sau doar pentru propria plăcere. Posibil că în această lună să vă găsiți pe neașteptate atrași de două sau mai multe povești de dragoste, pe de altă parte, dacă aveți un partener permanent, poate veți avea mai multe ocazii excelente de a-i spune din nou despre dragostea dvs. În cazul în care au existat conflicte în cuplul dvs., atunci veți putea să le rezolvați cu ușurință, doar vorbind cu jumătatea dvs. despre această problemă.

Scorpion

Luna aceasta veți dori să petreceți mai mult timp în singurătate și veți prefera să țineți pe ceilalți la o anumită distanță de dvs. Va fi mai ușor să priviți adânc lumea dvs. interioară, să vă înțelegeți adevăratele dorințe și nevoi reale, pentru care puteți folosi, de exemplu, meditația sau o altă practică spirituală. Octombrie este momentul când trebuie să scăpați de un balast mintal, care v-a împovărat de mult timp. În această perioadă ați putea să vă angajați în activități caritabile sau veți oferi cuiva ajutor dezinteresat. Nu este exclus ca în această lună adversarii dvs. secreți să devină din nou activi și să intre în ofensivă. Cu toate acestea, acum este puțin probabil să vreți să intrați în conflict deschis cu ei.

La locul de muncă nu puneți pe primul loc opiniile altora. Numai dvs. știți răspunsul cum trebuie să acționați acum. Controlați-vă emoțiile și nu lăsați pe alții să-și bage nasul în treburile dvs. Faceți tot posibilul și rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă sunteți implicat în afaceri personale, nu recurgeți la strategiile altor persoane. Cu cât veți acționa mai original, cu atât proiectele dvs. vor avea mai mult succes.

Pe plan personal, veți descoperi în mod neașteptat noi laturi în oamenii apropiați, și asta va schimba foarte multe. Rezolvați toate problemele pe loc și fiți sinceri. Acest lucru vă va permite nu numai să mențineți fericirea familiei, ci și să consolidați relațiile. Iar nativii care au căutat de mult timp jumătatea, în această perioadă vor întâlni o persoană demnă și relația dvs. se va dezvolta foarte repede și puternic.

Săgetător

În luna octombrie sunteți orientat să priviți în viitor, începeți să deveniți mai umanist și vă străduiți să tratați toți oamenii egal. Probabil că alții vor simți acest lucru și, prin urmare, veți face o mulțime de contacte noi. Unele dintre ele vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale. Cu toate acestea, veți căuta mai degrabă popularitate decât putere personală. S-ar putea să deveniți mai impulsiv în căutarea unei compensații financiare pentru munca dvs. în diferite domenii. Luna octombrie este o perioadă de realizare a ceea, de ce aveți nevoie pentru a fi fericit și productiv. Nu vă cruțați timpul pentru orice afaceri noi. Poate că, anume o nouă ocupație vă va ajuta să stabiliți armonia interioară și să vă simțiți fericiți. Sfârșitul lunii este ideal pentru orice inovație, în cazul în care sunteți ocupat în afacerea dvs. personală.

În viața privată, sunteți foarte gelos și gata să controlați fiecare pas al partenerului. Calmați-vă și învățați să aveți încredere în persoana iubită. Începând cu a doua săptămână a lunii octombrie, vă veți împăca cu sine, iar acest lucru va aduce rezultate. Nativii liberi ai semnului vor putea folosi această perioadă favorabilă pentru noi cunoștințe și întâlniri romantice. Dacă veți căuta pe cineva, o veți face doar pentru o relație serioasă.

Capricorn

Luna octombrie aduce schimbări pozitive în statutul dvs. profesional și, în general, în toate aspectele legate de ambițiile și cariera dvs. Orice veți întreprinde va duce la cel mai bun rezultat. Datorită mobilității și adaptabilității dvs. incredibile, vă veți putea adapta rapid la orice schimbare și veți fi întotdeauna la momentul și locul potrivit. Poate că cineva va trebui să primească educație suplimentară, în timp ce cineva va deschide o nouă direcție auxiliară în afacerea sa. În cazul în care vă confruntați cu o problemă tehnică în afacerea dvs., nu vă ocupați de ea de unul singur. Aici sunt necesare eforturi comune. La locul de muncă nu ofensați colegii. Acționând în echipă, puteți realiza mai multe, dar fiecare trebuie să își stabilească obiective individuale.

În ceea ce privește relațiile de dragoste, veți prefera să ascundeți viața personală de ceilalți. Probabil veți decide să vă supuneți partenerul la anumite teste pentru a fi din nou convins de sentimentele sale sau de lipsa lor. Reprezentanții singuri ai semnului se vor putea bucura de toate deliciile unei noi cunoștințe cu o persoană interesantă. Fiți răbdător, acceptați complimente și atenție și luați inițiativa cu precauție.

Vărsător

Luna aceasta s-ar putea să începeți să căutați noi activități pentru dvs. sau poate veți dori să vă schimbați locul de muncă, pentru ceva care vă va permite să vă simțiți mai liber, să vă eliberați mintea de griji copleșitoare și să începeți să respirați adânc. Folosiți acest timp pentru a extinde limitele existenței dvs. obișnuite. Posibil să începeți să studiați la unele cursuri, să descoperiți un tip de creativitate sau să plecați să călătoriți acolo unde nu ați mai fost. Noile impresii și experiențe vor fi extrem de utile pentru dezvoltarea dvs. ulterioară. La birou, totul este în plină desfășurare, principalul lucru este să țineți pasul cu evenimentele. Puteți fi puțin distras, ceea ce va afecta cu siguranță calitatea muncii. Fiți sigur și nu lăsați pe nimeni să vă manipuleze. Dacă aveți propria afacere, continuați să vă mișcați pe direcția definită anterior. Oricine care încearcă să vă abată, toate acestea sunt secundare.

În viața privată, reprezentanții semnului care sunt într-o relație se pot ciocni de un zid de neînțelegere. Nu vă străduiți imediat să aflați totul, să dați vina pe cineva pentru această situație și să încercați să ieșiți intact. Depuneți eforturi nu numai să auziți, dar și să ascultați persoana dragă. Indiferent de situație, căutați să o înțelegeți și să o iertați, dacă există un loc pentru sentimente. Cei care s-au gândit de multă vreme la completarea familiei, octombrie este o lună destul de prosperă.

Pești

În octombrie secretele ies la suprafață. Nu vă opuneți schimbărilor care au loc în această perioadă, dar acceptați-le cu recunoștință, tratați-le ca pe o oportunitate de a scăpa de ceea ce nu vă mai avantajează  și faceți loc pentru ceea ce se va dovedi cu adevărat sănătos. Posibil să vă confruntați din nou cu temerile interioare, prin urmare, nu este nevoie să vă deprimați, mai bine gândiți-vă cum să scăpați de blocajele psihologice pe care le aveți. De asemenea, s-ar putea să fiți sfâșiat de pasiuni și ambiții, dar încă nu sunteți dispus să le arăți altora. În planul activității profesionale, sunteți foarte eficient și trebuie să lucrați ca și cum ați fi în fața succesului inevitabil. În această perioadă, veți fi vizitat de idei constructive pentru transformare în cariera dvs.

Cineva din reprezentanții semnului vor putea realiza o creștere semnificativă a statutului social sau a avansării în carieră în această lună, și toate datorită unei relații de dragoste. Nativii semnului a căror activitate este legată de diverse investigații, precum anchetatorii sau jurnaliștii, de asemenea, pot obține un succes semnificativ în activitățile lor.

În ce privește viața personală, încercați să fiți flexibil cu partenerul dvs., mai ales că aveți un simț înnăscut al tactului. Iertați persoana iubită pentru neglijențe accidentale și nu o necăjiți cu reproșuri. Nativii singuratici ai semnului, vor deveni incredibil de atractivi în această perioadă. Profitați de moment și prezentați-vă persoanei de care vă pasă. S-ar putea să vă îndrăgostiți de cineva pe care îl considerați autoritate sau de cineva mult mai în vârstă decât dvs.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog

Foto: Facebook / Sergiu Iordachi, pexels.com