Potrivit astrologului Sergiu Iordachi, martie este una dintre cele mai misterioase luni ale anului, când subtilul cooperează strâns cu lumescul și suntem nevoiți să facem eforturi pentru a înțelege semnificația secretă a ceea ce se întâmplă, să trezim intuiția, să ne ascultăm sinele și să alegem cea mai bună cale. A pune întrebări, a ghici, a cere – mijlocul lui martie este cel mai potrivit moment pentru asta. Ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte aflați din articol.

În ansamblu, luna martie va fi calmă și mai puțin conflictuală. Tensiunea din ianuarie și februarie se înmoaie acum, iar grupul de planete care tranzitează semnul Peștilor până pe 21 martie, semnalează o perioadă favorabilă în planul sentimental și cel creativ. Și anume, pentru acele persoane care lucrează cufundați în lumea lor interioară, scriitori, poeți, pictori, inventatori, a căror activitate necesită o reflecție profundă. Întrucât calitățile volitive sunt oarecum reduse în luna martie, pentru activitatea activă externă, pentru expansiunea puternică, pentru lărgirea afacerilor nu este foarte convenabil. Luna are o dinamică lentă, plină de inexactități.

Dacă începutul lunii martie este plin de misticism, emoții și sentimente, spre sfârșitul lunii, vălul misterului începe să dispară, totul se trezește, revine la realitate, capătă trăsături clare, se deschid perspectivele și putem lua decizii responsabile, putem determina poziția, negocia condițiile și acționa decisiv și îndrăzneț.

Berbec

Luna martie aduce nativului Berbec o abundență garantată de oportunități interesante, resurse și motivație. Acum puteți realiza multe, inclusiv să vă îmbunătățiți situația financiară. În domeniul activității profesionale puteți obține un progres serios în muncă sau să faceți o schimbare a activității. Antreprenorii ar trebui să aibă încredere în ceea ce le spune inima, iar reprezentanții profesiilor libere și creative, cum ar fi blogherii, infuencerii, artiștii și așa mai departe, vor prinde valul. În ceea ce privește viața personală, reprezentanții singuri ai semnului pot experimenta o poveste de dragoste cu o persoană mai în vârstă sau mai mare ca statut social. Chiar dacă această pasiune ar putea să nu crească în ceva mai mult, fiți siguri, această persoană va rămâne prietenul sau protectorul dvs. Iar pentru Berbecul familist, martie se va dovedi a fi o lună uniformă și calmă, fără situații șocante.

Taur

În luna martie vin în prim plan nevoia de cooperare, schimbul de opinii, integrarea în echipă și implementarea proiectelor comune. Pentru realizarea proiectelor personale, va fi nevoie să apelați la ajutorul prietenilor sau a persoanelor a căror experiență este mai mare decât a dvs. Aceasta se va dovedi a fi cea mai competentă decizie în situația dată. La locul de muncă sunteți capabili să soluționați cu ușurință chiar și cele mai dificile sarcini. Cu toate acestea, încercați să atrageți mai puțină atenție, nu vă grăbiți în primele rânduri. Cu cât vă mișcați mai încet către obiectivul dvs., cu atât îl veți atinge mai repede. În viața personală, reprezentanții singuri ai semnului au toate șansele unei cunoștințe romantice prin intermediul prietenilor comuni, iar Taurul familist va reuși să realizeze o idilă în relația sa.

Gemeni

În luna martie veți milita pentru o recunoaștere binemeritată, autoritate și poate chiar faimă. Dar nu uitați că acest lucru implică o responsabilitate mai mare. Dorința puternică de a urca cel puțin încă o treaptă pe scara carierei va duce la faptul că puteți dispărea la locul de muncă pentru toată ziua, sperând să câștigați favoarea superiorului ierarhic. Prin urmare, pot suferi relațiile familiale și personale, deoarece familia dvs. nu va fi întotdeauna gata să fie de acord cu această stare de fapt. Sfatul principal – mențineți un echilibru între muncă și relații, fără a uita de sănătate. În această perioadă, multe proiecte suspendate anterior vor începe să avanseze. În ceea ce privește viața personală a Gemenilor singuri, atenția dvs. va fi atrasă de persoane care pot face ceva pentru cariera dvs. sau eventuala relație va permite să vă ridicați la un nivel social mai înalt.

Rac

Prima lună de primăvară aduce o mulțime de oportunități pentru a atinge obiectivele, îmbunătăți calitatea vieții și relațiile cu cei dragi. Principalul lucru este să nu mai stați la îndoială și să luați inițiativa. Posibil că, o bună parte a lunii martie, veți încerca să înțelegeți lumea din jurul dvs. și să găsiți sens în această înțelegere. Ați putea fi atrași să călătoriți în scopuri educaționale sau veți decide să obțineți studii superioare suplimentare, sau veți fi interesați de anumite învățături spirituale. Ultima decadă a lunii martie este un moment minunat pentru a face schimbări cardinale. De exemplu, găsirea unui nou loc de muncă, pornirea propriei afaceri, inițierea unei alte relații sau, în cele din urmă, încheierea celei vechi. Racii singuri, vor trebui să iasă mai mult și să cunoască oameni noi. Alesul inimii poate fi o persoană care locuiește într-o altă țară, duce un mod de viață extravagant sau este angajat într-o activitate neobișnuită pentru dvs.

Leu

În luna martie doriți să experimentați ceva nou, experiența obișnuită nu vă mai mulțumește. Sunteți atrași de unele domenii necunoscute sau tabu ale vieții. Prin urmare, unii reprezentanți ai semnului vor fi interesați de cercetarea ocultă sau metafizică. Pe măsură ce vă extindeți cunoștințele, veți simți o nevoie copleșitoare de schimbare constantă care va contribui la creșterea dvs. spirituală. În planul carierei, veți fi foarte dinamici și profesioniști în domeniul dvs. de lucru. Cu toate acestea, luați în serios echilibrul rațional al muncii și odihna. În cazul în care aveți propria afacere, realocați resursele și deplasați-vă în mai multe direcții simultan. Perioada este favorabilă negocierilor și încheierii de contracte. Ultima decadă a lunii este cel mai bun moment pentru a face un rebranding sau altă schimbare majoră. În ceea ce privește viața privată, nativii semnului vor căuta relații intense și satisfăcătoare sexual, de aceea este puțin probabil ca acum să fie interesați de întâlniri aleatorii. Leii singuri, vor trebui să fie mai deschiși la comunicare. În martie vă veți regăsi într-o companie nouă pentru dvs., unde cel mai probabil veți face o cunoștință foarte plăcută.

Fecioară

În martie veți simți libertatea și energia interioară pentru a implementa planurile demult planificate. Posedați o minte extrem de activă, dar prea multă atenție acordați lucrurilor mărunte și detaliilor nesemnificative. Acest lucru poate deveni motivul nervozității dvs. și va fi dificil să cuprindeți întregul tablou al situației activității dvs. În prima jumătate a lunii, este oportun să începeți să întocmiți programe, liste, să completați situații financiare, etc., deoarece, în a doua jumătate a lunii nu veți avea timp pentru asta. Probabil, veți petrece acest timp în negocieri cu potențiali parteneri, contractori și furnizori. În viața privată, veți fi deosebit de blânzi și îngăduitori cu partenerul dvs. Totuși, disputele și problemele care pot apărea în martie, le veți face față doar ajungând la un compromis reciproc acceptabil. Fecioarele aflate într-o relație de mult timp, se vor căsători sau cel puțin vor cere sau face oferta, iar nativii singuri, au șansa de a începe o nouă relație la sfârșitul lunii.

Balanță

Începutul primăverii aduce Balanțelor atât de succes financiar, cât și noi cunoștințe și conexiuni uimitoare. Pentru asta este nevoie să vă descătușați impulsurile creative. În cazul în care intenționați să începeți o nouă afacere și veți munci cu sârguință și perseverență, succesul va fi de partea dvs. La locul de muncă veți îndeplini în principal sarcini tipice, pentru care veți primi recunoașterea binemeritată pentru concentrarea excelentă și atenția acordată detaliilor. Unii reprezentanți ai semnului pot schimba jobul în această lună pe măsură ce apar noi perspective și oportunități. La capitolul sănătate, este oportun de a începe o nouă dietă sau de a face mișcare. În viața personală, unele Balanțe vor decide să legalizeze relația, altele care sunt deja căsătorite vor dori să completeze familia. Balanța singuratică poate întâlni sufletul pereche, dar acest lucru se va întâmpla doar celor care sunt deja pregătiți mental pentru o întâlnire fatidică, care au renunțat deja complet la relația lor din trecut.

Scorpion

În luna martie sunteți predispuși să percepeți viața ca pe un joc, mai mult decât atât, veți dori să participați la el și să deveniți jucătorul central. Aveți grijă să nu mergeți prea departe cu jocurile de noroc sau profitul neașteptat din speculații vă poate face destul de irațional. În domeniul profesional nu vă faceți planuri exagerat de mari, toate ideile trebuie să fie reale și realizate în etape pentru a atinge obiectivul. La mijlocul lunii vor apărea oferte interesante cu privire la carieră, educație și venituri suplimentare. În cazul în care lucrați într-o companie, respectați regulile și reglementările, iar pentru a vă realiza creativ, folosiți direcții alternative. În relațiile personale, acordați atenție celor care manifestă simpatie și învățați să aveți încredere, poate că relația dvs. se va dezvolta în ceva mai serios decât simplul flirt. Scorpionii familiști vor trebui să-și reconsidere atitudinea față de partener și să încerce să fie mai puțin iritabili și mai tacticoși.

Săgetător

În martie crește sentimentul de securitate internă, ca urmare, veți avea grijă de proprietatea dvs., bunăstarea familiei și statutul social. Aveți toate șansele să ieșiți învingător în orice situație. La locul de muncă, șefii vor observa cu siguranță hărnicia și perspectivele dvs. Deci, vă puteți aștepta la o creștere de salariu sau să treceți la o nouă funcție. Astrele sfătuiesc să comunicați mai mult și să faceți contacte utile. Prezența conexiunilor vă vor ajuta să soluționați situațiile problematice. În viața privată, veți petrece cu bucurie timp cu persoana iubită și copiii. Posibil familia dvs. se va completa cu un nou membru. Luna martie este o perioadă potrivită pentru a vă căsători sau să sărbătoriți o logodnă. Săgetătorii singuratici vor dedica multe eforturi găsirii unui partener cu adevărat de încredere. Noile întâlniri romantice vor crește stima de sine, dar cel mai probabil, nu vor dura.

Capricorn

În luna martie veți acorda o mare atenție dezvoltării dvs. intelectuale. Posibil că veți dori să continuați studiile în această perioadă sau dimpotrivă, veți dori să împărtășiți cunoștințele, să începeți să țineți cursuri, să bloguiți pe internet, să creați propriul website, să vă monetizați propriul hobby sau să vă așezați să scrieți o carte. De asemenea, veți comunica cu un număr mare de persoane, dintre care fiecare va putea să vă ofere câteva informații importante. Alegeți-vă tactici corecte și înarmați-vă cu răbdare, chiar dacă dorința de a face o carieră, de a obține recunoaștere publică și onoruri este foarte mare. Pe plan personal, Capricornii familiști vor reuși să-și armonizeze relația cu partenerul și să primească un sprijin extraordinar din partea celor dragi. Acum este momentul să experimentați sentimentele uitate. O călătorie romantică vă va ajuta în acest sens, cel puțin pentru câteva zile împreună cu partenerul dvs. Capricornii singuri, vor putea stabili relații de dragoste prin intermediul prietenilor sau rudelor apropiate.

Vărsător

În luna martie veți fi copleșiți de energie, principalul lucru este să nu mergeți la extreme și să găsiți compromisuri în orice situație. Concentrați-vă exclusiv pe dvs. înșivă, pentru a acumula forțe. Saltul în carieră este deja aproape. Întocmiți un plan de acțiune, stabiliți contacte cu partenerii, studiați activitățile concurenților, faceți publicitate și analizați lucrurile până în cele mai mici detalii. Probabil, veți apela la consultația specialiștilor cu privire la unele probleme. În a treia decadă a lunii nu evitați o înțelegere reciprocă de afaceri, mai târziu vă va aduce un profit bun. Pe plan personal, veți deveni mai maleabili și mai calmi cu perechea dvs., iar dacă relația dvs. de cuplul a fost adesea depășită de conflicte, acum vor dispărea. Vărsătorii singuratici vor avea multe șanse să se simtă fericiți și să se bucure de libertate. O poveste de dragoste începută în martie, nu va fi pe termen lung.

Pești

Prima lună de primăvară aduce nativilor semnului un val puternic de energie și curaj de a lua inițiativa. Acum puteți depăși aproape orice obstacol. Veți fi capabili să obțineți succes în aproape orice domeniu al vieții, atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros. Iar atitudinea dvs. optimistă și gândirea pozitivă vor deveni un factor inspirator pentru cei din jur. La locul de muncă cel mai bine acționați în funcție de situație, aveți încredere în intuiția dvs. Nu încercați să faceți mai multe lucruri simultan, este recomandabil să vă concentrați asupra a ceva specific. În viața privată, Peștii liberi își vor propune să creeze o familie, iar cei care trăiesc în cuplu se vor focusa pe grijile cotidiene. Dacă ați planificat de mult timp o renovare, o schimbare a interiorului sau mutare într-un apartament nou, acum este un moment bun. Cauza comună vă va uni foarte mult cu cealaltă jumătate.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog

Foto: Facebook / Sergiu Iordachi

Citește și: Culorile norocoase ale anului 2021. Sergiu Iordachi, despre ce spune horoscopul oriental despre anul Bivolului Alb de Metal