Am intrat oficial în luna lui cuptor, iar astrele s-au aranjat deja, fapt care le permite astrologilor să vină cu previziuni pentru perioada ce urmează. Sergiu Iordachi a dezvăluit la ce se pot aștepta nativii zodiacali în materie de job, relații cu colegii, familia sau cu partenerii. De asemenea, pentru cele mai multe zodii libere, luna iulie va fi prielnică pentru a face cunoștințe noi care în timp se pot transforma într-o mare iubire. Află ce te așteaptă, potrivit astrologului.

Berbec

În luna iulie centrul atenției dvs. se va focusa pe casă și familie. Unii dintre reprezentanții semnului vor trebui să-și demonstreze dreptul de a fi un lider și este mai bine dacă vor direcționa energia nu spre confruntare, dar pentru a întări relațiile cu cei dragi, cu rudele și familia. Încercați să faceți tot posibilul pentru a vă asigura un loc ferit în care să vă refugiați de adversitățile de zi cu zi. În prima decadă a lunii iulie veți soluționa mai multe sarcini diferite în același timp. S-ar putea să vă găsiți oarecum copleșit de informații. Din acest motiv, la mijlocul lunii va trebui să luați o pauză și să vă dedicați soluționării problemelor care s-au acumulat în casa și viața dvs. de familie. La sfârșitul lunii, va trebui să demonstrați o voință de fier și o rezistență în rezolvarea problemelor importante. În această perioadă, nu ar trebui să puneți la încercare soarta în jocurile de noroc.

Pe plan personal, nativii semnului, care sunt încă singuri vor vedea schimbări semnificative în legătură cu vechile cunoștințe. Chiar dacă acestea par distructive, apropiindu-vă, veți putea evalua potențialul unei astfel de uniuni. Berbecii familiști ar trebui să acorde o atenție sporită intensității pasiunilor în interiorul căminului.

Taur

Luna iulie vă găsește concentrat complet pe comunicare și încercarea de a o face cât mai productivă. Veți avea multe gânduri noi și idei interesante, și doriți ca oamenii să vă audă. Și nu numai să fiți auzit, dar și înțeles ce vreți să transmiteți. În cazul în care atenția dvs. va fi dispersată, veți avea multe lucruri diferite de făcut și va fi extrem de complicat să vă concentrați pe ceva cu adevărat mare sau important. Mai mult, în perioada 12-18 iulie vă va fi dificil să vă concentrați asupra oricărui gând, prin urmare, puteți întâmpina dificultăți în finalizarea sarcinilor și lucrul cu proiecte pe termen lung poate avea de suferit. Simțiți-vă liber să cereți ajutor colegilor sau să recunoașteți că nu înțelegeți ceva. Oamenii de afaceri în a doua lună a verii ar putea să se gândească la extindere, aveți puterea de a crește și să obțineți mai mult profit.

Pe plan personal, veți simți o nevoie specială de securitate, prin urmare, veți fi atras de persoane care creează o impresie de fiabilitate și confort. Nativii familiști vor trece teste de viață de zi cu zi, dar fără sprijinul celeilalte jumătăți nu vor face față.

Gemeni

În iulie veți deveni puțin mai atent în cuvintele și promisiunile dvs., iar o mare parte din energie o veți direcționa pentru a câștiga bani sau pentru a căuta noi surse sigure de venit. La locul de muncă totul poate părea monoton și plictisitor, și veți dori să schimbați situația. Dar acum nu este momentul cel mai favorabil pentru a face o schimbare în cariera dvs. Impresiile dvs. se bazează, cel mai probabil, doar pe emoții, iar acestea sunt trecătoare. La sfârșitul lunii veți primi câteva informații importante cu privire la tranzacțiile dvs. financiare. Acesta este un moment bun pentru investiții pe termen scurt.

În ceea ce privește relațiile personale, încercați să aveți mai multă încredere în partener și nu credeți tot ce vă spun străinii. Posibil că veți dori să vă îmbunătățiți locuința sau vă veți muta cu traiul în altă parte. Nativii liberi ai semnului vor putea întâlni pe cineva care îi vor cuceri complet cu capacitatea lor de a spune povești frumoase. Aveți grijă să acordați suficient timp pentru a cunoaște mai bine potențialul partener.

Rac

Oriunde veți apărea în iulie, veți fi imediat în centrul atenției. Totul va fi surprinzător de ușor pentru dvs., cel mai important lucru este să decideți ce doriți cu adevărat. În cazul în care există ceva în viața dvs. care vă face nefericit, profitați de moment și faceți schimbarea. Punctele dvs. forte în această perioadă sunt independența și inițiativa. Probabil că veți dori să vă încercați într-un domeniu nou sau să stăpâniți o nouă profesie. Cei care vor să aplice la o nouă școală gândiți-vă de câteva ori înainte de face pasul. Acest lucru este valabil și celor care doresc să își îmbunătățească calificarea. La locul de muncă s-ar putea să vă confruntați cu situații noi și veți avea nevoie de multă flexibilitate pentru a vă adapta la ele.

Pe plan personal, pentru nativii familiști, totul va fi mai liniștit, deși la un moment dat poate fi necesar să se ia o decizie spontană. Luați-o fără ezitare, partenerul dvs. o va aprecia cu siguranță. Reprezentanții singuri ai semnului pot întâlni pe cineva care nu numai că îi va înțelege perfect, dar le va aduce noi impresii permanente și îi va învăța să experimenteze unele emoții necunoscute anterior.

Leu

În luna iulie sunteți oarecum cufundați în sinea dvs. și aveți nevoie de intimitate pentru a vă reface puterile. Posibil că veți încerca să nu atrageți atenție asupra dvs. și dacă, totuși, dintr-un anumit motiv, veți avea unele apariții publice, atunci vă veți strădui să jucați un rol în speranța că ați putea ascunde adevărata esență în spatele acestuia. De asemenea, vă pot înconjura o mulțime de bârfe și oameni invidioși. Încercați să vă mascați gândurile și să vorbiți cu semi înțelesuri în această perioadă. La locul de muncă, circumstanțele din prima jumătate a lunii vor cere să vă ocupați în detaliu de documentația de afaceri și să le aduceți în ordine pentru a evita greșeli majore ulterior. Acum nu merită să începeți nimic nou, dimpotrivă, ocupați-vă de lucruri vechi, faceți loc pentru viitoarele victorii. La sfârșitul lunii pot apărea tensiuni cu superiorii dvs., încercați să nu insistați pe cont propriu, acum nu veți putea demonstra că aveți dreptate. Pe 22 iulie Soarele intră în semnul său de domiciliu, în zodia Leului, moment în care puteți începe să vă setați cicluri noi, care vor funcționa pentru dvs. pe tot parcursul anului.

În ceea ce privește relațiile personale, dacă aveți deja un suflet pereche, atunci circumstanțele care vă ceartă periodic se vor schimba în bine. Iar pentru reprezentanții liberi ai semnului, relațiilor dvs. de prietenie vor trece într-un alt plan, care va rezulta cu găsirea unui partener de încredere și iubitor.

Fecioară

Mijlocul verii vă găsește implicat într-o activitate de grup asociată cu obiective și sarcini înalte. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți să nu vă pierdeți propria individualitate. S-ar putea să fiți implicat într-un fel de cercetare de grup sau îndrumare, sau puteți alege să primiți instruire. În celași timp, sunteți predispus să credeți ceea ce vi se spune, pur și simplu pentru că toți ceilalți din comunitate sau grup cred. În domeniul profesional, încercați să vă țineți de tendințele pe care le alegeți de la începutul lunii și nu ezitați să veniți cu inițiative la superiorii dvs., dar asigurați-vă că le testați mai întâi. În a doua jumătate a lunii iulie vor apărea perspective bune pentru tot felul de tranzacții imobiliare. De asemenea, în primele două decade ale lunii ați putea petrece mai mult timp cu prietenii dvs.

În viața privată încetați să controlați totul, fiți răbdător, astfel, veți începe să primiți mult mai multă plăcere din relație. Nativii liberi ai semnului pot intra într-o poveste de dragoste foarte interesantă. Nu este exclus să întâlniți noua dragoste la o stațiune.

Balanță

În luna iulie sunteți mai mult concentrat pe ceea ce doriți să realizați în viață sau în carieră. În general, nu vă veți confrunta cu momente care necesită ceva nou și necunoscut. Aveți deja experiența și abilitățile pentru a vă atinge obiectivul și, atunci când veți înțelege acest lucru, victoria va fi o chestiune de timp. Posibil că în acest moment veți merge la conducere pentru a discuta despre perspectivele dvs. sau despre unele noi responsabilități de serviciu. Cele mai bune rezultate le veți obține dacă direcționați voința în canalul intereselor colective. Cei care sunt în afaceri pot începe să dezvolte o strategie nouă care îi va ajuta să-și atingă obiectivele. De asemenea, aveți grijă și asigurați-vă că nimic nu vă afectează reputația în această perioadă.

În ceea ce privește relațiile personale, deschiderea și onestitatea cu partenerul dvs. este ceea ce vă va permite să aduceți relația la nivelul următor. Cineva din reprezentanții semnului poate folosi sprijinul partenerului pentru a-și atinge anumite obiective personale sau câștiguri financiare. În cazul în care sunteți în căutarea sufletului pereche, sinceritatea dezarmantă vă va ajuta să câștigați inimile celor mai demni parteneri.

Scorpion

Sunteți deosebit de curios și puteți extinde semnificativ numărul contactelor dvs. Posibil că în luna iulie veți pleca într-o călătorie în străinătate legată de afacerile dvs. sau veți înțelege că, pentru a vă lărgi oportunitățile, este necesar să primiți o educație suplimentară. În plus, veți putea descoperi un mod de viață esențial nou, semnificativ diferit de rutina zilnică obișnuită. În domeniul profesional, perioada va fi unică, deoarece acum veți putea cuceri înălțimi care anterior păreau de neatins. De asemenea, acesta este un moment favorabil pentru afaceri mari, achiziții mari și soluții la scară largă. La capitolul finanțe, evitați să luați împrumuturi și credite în numerar, deoarece pot exista probleme cu rambursarea datoriilor.

Pe plan personal, relația începută în iulie nu promite să fie lungă, deși va deveni una dintre cele mai pasionate din viața dvs. Nativii semnului care sunt deja într-o relație se pot confrunta cu probleme serioase în comunicarea interpersonală, mai ales dacă, concentrându-vă asupra dvs., veți cere și de la partener să se concentreze asupra dvs., ocolind interesele lui.

Săgetător

În iulie sunteți atras de unele aspecte necunoscute sau interzise ale vieții. Veți fi interesat nu de ceea ce se află la suprafață, ci de ceea ce este ascuns în adâncuri. De asemenea, veți înțelege bine semnificația fiecărui cuvânt rostit și a fiecărei fapte. Poate din acest motiv, veți face lucrări de caritate sau, cel puțin, veți oferi cuiva asistență dezinteresată. Pe plan profesional veți avea o oportunitate neașteptată de a vă realiza liber planurile, iar cei din jurul dvs. vor face tot posibilul să vă ajute. La locul de muncă, probabil vi se va oferi o deplasare lungă. Nu renunțați la ea în niciun fel, poate că viitoarea dvs. carieră va depinde de rezultatele acesteia. Sfârșitul lunii este un moment favorabil pentru afaceri și oferte profitabile cu parteneri străini.

În ceea ce privește viața personală, are sens ca nativii familiști să asculte ceea ce spun cei mai apropiați oameni. Dacă sunteți încă singur, veți observa că sunteți foarte de succes cu sexul opus. Deși s-ar putea să întâlniți mai mulți pretendenți pentru dragostea dvs., cel care vi se va potrivi cu adevărat, veți afla când vă așteptați cel mai puțin.

Capricorn

Interacțiunea cu alte persoane va juca un rol important pentru dvs. în iulie, prin urmare, veți avea semnificativ mai multe contacte decât de obicei. Căutarea informațiilor necesare va fi mai rapidă și mai reușită, documentația, orice lucrare scrisă, rapoartele și directivele se vor da mai ușor. Acum socialul, și nu contează dacă este un colectiv de muncă, prieteni sau familie, devine mai presus decât personalul. Cu toate acestea, există riscul de confruntare cu superiorii, ce ar putea genera motive pentru a schimba locul de muncă. Dar cel mai probabil, se va putea limita doar la o vacanță. În cazul în care aveți propria afacere, fiți atenți la subordonați și lăsați-i să își asume mai multă responsabilitate. A treia decadă va fi cel mai dinamic moment al întregii luni, de aceea, folosiți acest lucru dacă sunteți angajat în afaceri personale pentru a câștiga un avantaj față de concurenții dvs. Însă pentru a pleca în călătorii lungi acesta nu este un moment favorabil, deoarece sunt posibile situații neprevăzute.

Pe plan personal, nativii familiști vor trebui să rezolve multe probleme de zi cu zi, iar Capricornii liberi au șansa la mijlocul lunii să înceapă o cunoștință foarte interesantă și promițătoare.

Vărsător

Luna iulie cere să vă concentrați asupra modului în care vă gestionați viața și cum vă îndepliniți responsabilitățile zilnice, și pentru a vă face munca mai eficiență și cu rezultate maxime. Nu uitați să acordați atenție detaliilor. Intuiția și capacitatea de a prevedea dezvoltarea ulterioară a situației va permite să vă gândiți la un plan de afaceri profitabil. Accentul ar trebui să fie pe beneficiul altora mai degrabă, decât pe satisfacerea propriilor nevoi. În cazul în care veți începe să manifestați egocentrism, s-ar putea să aveți o mulțime de probleme. Încercați să vă înțelegeți bine cu colegii, partenerii de afaceri sau angajații și nu introduceți probleme personale afacerii dvs. În această perioadă ați putea experimenta un fel de anxietate irațională, prin urmare, nu ar trebui să cedați acesteia.

Pe plan personal, simțul umorului și dorința de a descoperi noi trăsături ale partenerului  dvs. vor ajuta la construirea relației. Nativii familiști vor petrece mai mult timp cu alesul lor, iar cei care până acum s-au plictisit singuri, au toate șansele de a construi niște legături cu adevărat puternice.

Pești

Acum veți putea să vă relaxați și să nu mai luați viața prea în serios. Bucurați-vă de seri plăcute într-o companie prietenoasă, mergeți la întâlniri, petreceri, faceți ceea ce vă place cel mai mult. Posibil să petreceți mai mult timp cu copiii dvs. sau ai altora. Bucurați-vă de viață, dar aveți grijă să nu exagerați. Luna iulie este potrivită pentru transformări la scară largă, inclusiv începerea propriei afaceri sau extinderea unei afaceri existente, schimbarea locului de muncă sau mutarea cu traiul în altă locuință. În această perioadă, va fi deosebit de ușor să vă exprimați gândurile, iar oamenii vor înțelege perfect ce anume încercați să le transmiteți. La locul de muncă, nu vă fie teamă să vă arătați în mod activ calitățile în fața superiorilor. Veți fi observat nu numai că vă faceți meseria cu sârguință, dar și pentru că vă ajutați și colegii să dea proiectele la timp. În același timp, stăruiți-vă să acordați o atenție specială tuturor documentelor pe care trebuie să le citiți sau să le semnați.

În ceea ce privește relațiile personale, cu siguranță nu veți fi singur, veți putea găsi pe cineva cu care veți fi cu adevărat fericit. Nativii familiști este timpul să vă gândiți la o vacanță în doi, fără copii și prieteni, o astfel de experiență vă va întări căsnicia.

Autor: Sergiu Iordachi