În săptămâna care vine, cei mai mulți dintre nativi au parte de o perioadă tensionată la locul de muncă, din cauza proiectelor dificile care par că nu se mai termină. Însă, spre sfârșitul intervalului depășesc aceste momente și vor avea în sfârșit ocazia să se relaxeze în compania familiei și a tuturor celor dragi.

Berbec

Chiar dacă săptămâna nu vine cu vești tocmai bune pentru tine, încearcă să-ți păstrezi calmul. Cu atitudinea potrivită vei face față tuturor provocărilor, oricât de dificile ar părea. În plus, persoana iubită are mare nevoie de ajutorul tău, așa că nu e momentul să o neglijezi.

Taur

Grijile își fac ușor-ușor loc în mintea ta, însă trebuie să te relaxezi şi să priveşti lucrurile cu calm. Relația cu subalternii nu funcționează tocmai cum ți-ai fi dorit, iar atitudinea ta prăpăstioasă nu face decât să aducă probleme mai mari. Vestea bună e că în weekend ai ocazia să te relaxezi, așa că profită din plin.

Gemeni

Te așteaptă o săptămână fără evenimente notabile, dar trebuie să acorzi mai multă atenție persoanei iubite. Are nevoie mai mult ca oricând să-i arăți cât de importantă este pentru tine. La capitolul finanțe stai destul de bine, ba chiar e posibil să ai parte de câștiguri neașteptate.

Rac

Riști să pierzi legătura cu o persoană la care ții foarte mult, așa că ai mare grijă. Treceți printr-o problemă de comunicare, însă nu trebuie să te îngrijorezi, orice problemă are rezolvare, mai ales cu atitudinea potrivită. Chiar dacă ai greșit față de ea, până la urmă te va ierta.

Leu

Ți se reproșează că devii din ce în ce mai posesiv și ai tendința să sufoci persoana de lângă tine. Chiar dacă te deranjează atitudinea ei, în condițiile în care nu vrei decât să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine, încearcă să-i acorzi și puțin spațiu. Ai încredere în sentimentele pe care le nutrește pentru tine.

Fecioară

Ai parte de o perioadă de timp în care este vital să afli unele informații care te macină de ceva vreme. Încearcă, totuși, să nu te mulțumești cu ceea ce observi la o primă privire. A fi malițios, rău sau a da dovadă de ticăloșie este cel mai neindicat lucru pe care îl poți face acum, chiar dacă simți că nu mai poți rezista presiunilor venite din exterior și ți se pare firesc să reacționezi în acest fel.

Balanță

Deși în această perioadă de timp ai tendința de a scoate la iveală ce este mai rău din tine, pe fondul presiunilor din exterior și evenimentelor care au loc fără voia ta, nu uita că ești acea persoană pe care toți o invidiază datorită echilibrului și calmului interior de care dă dovadă. Probabil că ești pus la zid și trebuie să lupți pentru a-ți păstra calitatea vieții nealterată.

Scorpion

Sunt posibile discuții aprinse cu prietenii apropiați, așa că încearcă să le eviți. Țintește către obiective care pot fi atinse cu ușurință, mai ales că acum luptele se dau la nivel micro, în spațiul tău de zi cu zi. Încearcă să îți impui părerile doar dacă este imperios necesar.

Săgetător

În ciuda firii tale optimiste, este posibil ca în această săptămână să ai parte de episoade de depresie, făcându-i pe cei din jur să se simtă incapabili să-ți schimbe această stare. Ai nevoie să abordezi situațiile neplăcute pe baza unui spirit tehnic.

Capricorn

În această săptămână, temerile și frica își fac simțite prezența, indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, a-ți pune capul în nisip, precum struții, nu reprezintă o soluție demnă de admirat. Ai puterea de a rezolva toate conflictele din familie doar manifestând iubire, o calitate pe care o întâlnești tot mai rar.

Vărsător

Este o săptămână potrivită pentru a-ți face planuri de viitor pe termen mediu și lung, mai ales dacă acestea implică nu doar alegerea unui alt context în care viața ta să se desfășoare, ci și stabilirea într-o altă țară sau afaceri cu persoane de peste mări și țări, sau studiul altor culturi. Luptă-te pentru idealurile tale și vei avea mari sorți de izbândă.

Pești

În cercul tău de prieteni, furiile ies la iveală, iar tot ceea ce până acum a fost neexprimat, dintr-o dată se manifestă cu vehemență și aproape violent. Este posibil ca toate aceste conflicte să interfereze cu evenimentele sociale la care ai fost invitat să participi. Evident, poți ieși onorabil din orice fel de situație neplăcută păstrându-ți sângele rece și ascultându-ți intuiția, avantajul tău cel mai important.

SURSA