Luna august este o lună relativ calmă pentru cei mai mulți reprezentanți ai zodiacului. Pe plan profesional, o bună parte dintre zodii, va avea șansa să-și soluționeze problemele, să se afirme la locul de muncă și să atragă investitori, dacă au propria afacere. Ultima lună de vară stă bine și pe plan personal, mai mulți nativi zodiacali fără parteneri având șansa să facă noi cunoștințe. Astrologul Sergiu Iordachi ne spune la ce să ne așteptăm în următoarea perioadă.

BERBEC

După o perioadă de autoapărare din iulie, acum sunteți din nou gata pentru acțiuni spontane și gata să vă asumați riscuri. Doriți cu adevărat să fiți creativ, observat și pentru a vă asigura că ceilalți vă apreciază, vă veți comporta ca un showman. Atenția dvs. în luna august se va focusa pe divertisment, timpul liber, momentele cu copii. În ceea ce privește cariera, veți avea mari oportunități de dezvoltare profesională. Încercați să nu le ratați. Comunicați cu profesioniști cu experiență, citiți literatură specială. Veți putea să implementați orice idei, să primiți aprobare și sprijin de la superiorii dvs. și să faceți contacte utile. De asemenea, nu sunt excluse avansarea în carieră și creșterea salariului.

Pe planul personal, acordați mai mult timp membrilor familiei și organizați excursii comune pe distanțe lungi cât mai des posibil. Acest lucru va aduce o nouă aromă în relația cu partenerul dvs. De asemenea, nu lăsăți pe nimeni să pătrundă în viața dvs. și să vă învețe despre viață. Iar cei care sunt încă în căutarea sufletului lor pereche, luna aceasta vor avea ocazia să-și extindă cercul social și să facă noi cunoștințe.

TAUR

În luna august veți începe să acordați mai multă atenție casei și familiei dvs. Poate că acum doriți să faceți ceva pentru casa în care locuiți, să o îmbunătățiți cumva, să o decorați sau să o reconstruiți. Sau poate veți vrea să vindeți casă actuală și să cumpărați altceva în schimb, ceva la care visați de mult. De asemenea, veți petrece mult timp cu familia dvs., cum ar fi plimbări și activități comune, o călătorie comună de vacanță sau soluționarea unor probleme de lungă durată. În domeniul activității profesionale, va fi necesar să lucrați sistematic, concentrat și să nu neglijați lucrurile mărunte. Acum, multe depind de starea dvs. de spirit și de credința în visul dvs. Nu cedați dificultăților și veți reuși!

Pe plan personal, la începutul lunii veți avea o șansă reală de a întâlni o persoană interesantă pe care o veți îndrăgi imediat. Reprezentanții semnului care sunt deja într-o relație sau căsătoriți se pot plictisi. Fiind împovărați de rutina zilnică, veți dori romantism și divertisment sau cel puțin unele schimbări.

GEMENI

În luna august veți dobândi în mod activ noi cunoștințe și le veți împărtăși cu bucurie cu alții. Veți avea nevoie de o varietate de evenimente mai mult că niciodată, de altfel vă puteți plictisi cu ușurință. Pe plan profesional, realizați că pierdeți prea multă energie, motiv pentru care rezultatele muncii efectuate sunt mai mici decât vă doriți. Poate că vă asumați prea multe responsabilități și alții tratează acest lucru ca ceva firesc, fapt ce vă nemulțumește tot mai mult. Soluția – găsiți tehnologii noi, mai eficiente, încercați să le aplicați și folosiți-vă timpul productiv. Cele mai mari succese în muncă în luna august le vor obține profesorii, scriitorii, vlogherii și jurnaliștii. De asemenea, orice tranzacție, investiție în propria afacere, vânzarea sau cumpărarea de imobil vor avea succes în această perioadă.

În ceea ce privește viața privată, veți avea ocazia să luați o pauză de la treburile familiale și gospodărești și să vă cufundați în romantism. Partenerul dvs. va începe să vă înconjoare cu atenție și grijă, permițându-vă să vă simțiți din nou dorit și iubit.

RAC

În luna august veți depune eforturi pentru a vă face veniturile mai stabile și a vă asigura securitatea materială. Acum veți demonstra caracter practic, chiar dacă acest lucru necesită asumarea anumitor riscuri. Veți munci din greu fără să vă plângeți de oboseală, pentru că sunteți conștient de obiectivele dvs., și înțelegeți că, pentru a le atinge, este necesar să construiți structuri puternice și durabile. Luna aceasta are sens să lucrați la îmbunătățirea imaginii dvs., să stabiliți noi contacte utile și să vă îndepliniți cu calm sarcinile de serviciu. Competiția pentru o nouă funcție vacantă în această perioadă nu este favorabilă.

Pe plan personal, este timpul să lăsăți partenerul să se relaxeze și să nu-l mai oprimați cu sfaturi, să aveți grijă de dvs. și atunci totul va reveni la normal. Reprezentanții semnului care nu au a doua jumătate, mergeți în ofensivă, faceți primul pas și, dacă este necesar, faceți sacrificii acceptabile. Ulterior, s-ar putea să fiți dezamăgiți, dar rezultatul vă va aduce în continuare satisfacție și vă va deschide noi fațete ale lumii din jurul dvs.

LEU

Sunteți plin de hotărâre și curaj care vă permite să faceți față numeroaselor obstacole care vă stau în calea spre succes. Acum este cel mai bun moment nu numai pentru a păstra înălțimile luate, ci și pentru a cuceri altele noi. Datorită elocvenței dvs. în luna august veți putea realiza multe în carieră. La locul de muncă, stăruiți-vă să mențineți relații calde cu colegii, dar nu-i faceți cunoștință cu nuanțele vieții dvs. personale. În cazul în care au aflat câteva detalii, unii vor încerca să le răspândească și într-o formă exagerată. Nu vă grăbiți să vă scuzați, păstrați o tăcere regală, arătând astfel că sunteți deasupra bârfelor.

Pe plan personal, nativii semnului care sunt deja într-o relație sau căsătoriți, se pot relaxa luna aceasta. Nu veți avea certuri sau conflicte grave și veți rezolva rapid micile neînțelegeri. Merită să petreceți mai mult timp cu familia, să aveți grijă de cei dragi și să le vorbiți despre sentimentele dvs. Iar reprezentanții semnului care sunt în căutare activă, luna august vă va oferi noi cunoștințe fascinante și aventuri romantice. Trebuie să fiți atenți și să nu ratați șansa.

FECIOARĂ

Sunteți plin de compasiune și îngrijorare față de cineva, ceea ce vă poate motiva să faceți lucrări de caritate sau donațiii. Posibil că veți avea nevoie periodic de izolare, poate de meditație, care va permite să vă restabiliți puterea mentală. De asemenea, s-ar putea în luna august să simțiți că vă lipsesc unele cunoștințe și veți vrea să mergeți la studii, la facultate sau la cursuri de perfecționare. La locul de muncă, faceți ceea ce ați amânat de mult timp. Este timpul să vă ocupați de cazurile acumulate și deja apoi va fi posibil să respirați. Cei care au propria afacere pot acum să semneze orice hârtie, probabilitatea întâmplărilor negative este minimă.

Pe plan personal, reprezentanții semnului aflați în cuplu ar trebui să dedice mai mult timp familiei lor. În comunicarea cu cei dragi veți găși liniște și veți uita de necazuri. Nativii semnului, care nu sunt încă într-o relație, se vor confrunta cu alegerea unui partener de viață. Această alegere ar trebui luată foarte în serios. Nu lăsăți această situație să meargă de la sine, oricât de mult ați dori să evitați această decizie dificilă, va fi mai bine dacă o veți lua de unul singur.

BALANȚĂ

Luna august va permite să vă desprindeți de rutină și să vă distrați bine cu cei dragi sau cu prietenii. Veți fi atras de câteva idei excepționale și pur și simplu nu vreți să stați singur acasă. Sau, veți petrece mult timp gândindu-vă la propriile vise, de exemplu, cumpărând o casă sau o mașină. Cu toate acestea, nu sunteți înclinat acum să împărtășiți gândurile și ideile dvs. cu alții, chiar și cu cei mai apropiați oameni. Înainte de a spune ceva, considerați că trebuie să vă gândiți bine, ceea ce partenerii dvs. de afaceri pot crede că le ascundeți ceva, vă suspectează de nesinceritate, iar acest lucru poate afecta relațiile dvs. La locul de muncă sunteți bun în ceea ce faceți, dar are sens să acționați cu precauție cu colegii și mai liber cu conducerea.

În viața privată, nativii aflați în căutarea jumătății ar trebui să fie atenți la noile cunoștințe, mai ales dacă ridică îndoieli în rândul prietenilor dvs. Iar reprezentanții familiști ai semnului trebuie să stabilească cât mai multe contacte. Acest lucru va oferi beneficii pe toate fronturile vieții și va elimina barierele în calea atingerii obiectivelor.

SCORPION

Ultima lună de vară aduce o mulțime de oportunități în carieră, cu condiția, să aveți grijă să vă creați o reputație adecvată. Dacă urmăriți locul șefului, atunci ar trebui să manifestăți concentrare maximă și să vă arătați eforturile. Cei angajați în afaceri personale, luna aceasta vă veți alătura unui grup sau asociație sau veți începe să recrutați profesioniști în echipa dvs. de afaceri pentru a implementa un proiect colectiv. În cazul în care aveți nevoie de ajutor, încercați să vorbiți despre problemele dvs. cu prietenii, este foarte posibil că aceștia să vă dea sfaturi bune.

În ceea ce privește viața privată, în august, veți avea o șansă excelentă de relaxare. Cea mai bună opțiune ar fi să organizați o vacanță comună cu partenerul dvs. Acest lucru vă va face mult mai fericit și vă va permite să soluționați orice diferență anterioară în cuplu. Reprezentanții liberi ai semnului vor avea ocazia în prima jumătate a lunii să facă o cunoștință romantică interesantă prin intermediul prietenilor.

SĂGETĂTOR

Începutul lunii august este minunat pentru a planifica și a începe orice, de exemplu, propria afacere sau schimbarea direcției de lucru. Pentru a lua o nouă înălțime în cariera dvs. veți sacrifica cu ușurință unele obiceiuri și din confort. Unii nativi ai semnului în luna august ar putea începe să învețe o limbă străină sau vor fi interesați de o altă cultură. De asemenea, în această perioadă veți manifesta abilități excelente pentru auto-exprimare în vorbirea orală sau scrisă, prin urmare, un mare succes vor avea cei care sunt angajați în jurnalism sau scriere. În cazul în care sunteți activați în afaceri personale, concentrați-vă pe calcule exacte și nu înaintați pe toate fronturile simultan.

Pe planul personal, reprezentanții singuri ai semnului vor avea cu siguranță o nouă pasiune în luna august. Nu vă grăbiți să luați decizii mari în mod impulsiv. Cel mai probabil, această relație se va dovedi a fi pe termen scurt. Nativii familiști, vor trebui să se concentreze mai mult pe educația copiilor. Acum este o perioadă importantă în care ei au nevoie de sprijin și îngrijire.

CAPRICORN

În luna august vă veți focusa pe armonizarea esenței dvs. interioare. Poate că veți explora unele tabuuri, veți dezvălui câteva secrete sau analiza fiecare etapă a transformării dvs. pentru a-i înțelege mai bine mecanismul. De asemenea, sensibilitatea dvs. este în creștere, prin urmare, energiile celorlalți oameni vor fi percepute mai puternic decât de obicei. Unii reprezentanți ai semnului vor dori să-și schimbe ocupația și radical. Dar nu va fi atât de ușor să obțineți o nouă funcție, va trebui să studiați mult, să mergeți în deplasări de serviciu și să câștigați experiență. Și nu vă alarmați dacă primele câștiguri nu corespund așteptărilor, sunteți doar la început de cale.

În ceea ce privește viața privată, nativii liberi ai semnului vor fi predispuși să stabilească o legătură puternică între activitățile lor profesionale și planul sentimental. Femeile Capricorn pot miza pe farmecul lor pentru a obține rapid succes social și profesional, iar bărbatul Capricorn se poate căsători în același scop. Nativii semnului care sunt deja în cuplu, vor înceta să fie prea exigenți și vor deveni mai moi și mai răbdători cu partenerul lor.

VĂRSĂTOR

Luna august va fi un moment excelent pentru a vă analiza relațiile existente, atât personale, cât și cele de afaceri și pentru a determina dacă vi se potrivesc cu adevărat. Posibil că, veți dedica ceva timp pentru a discuta cu partenerul dvs. anumite întrebări care vă preocupă. Acestă perioadă nu este cel mai bun moment pentru a începe să lucrați de unul singur asupra unui proiect. În cazul în care trebuie să soluționați o problemă importantă, cel mai bine consultați un specialist pentru ajutor. Dacă sunteți angajat într-o afacere personală, nu vă retrageți sub presiunea circumstanțelor, poziția dvs. este mai puternică decât credeți. Luna august este extrem de favorabilă pentru a desfășura diferite tipuri de negocieri financiare sau a găsi un investitor pentru afacerea dvs.

Pe plan personal, Vărsătorii, care nu au a doua jumătate, să se grăbească, pentru că destinul, literalmente, nu vă va aștepta. Dacă trebuie să riscați, faceți pasul, mai ales că ați vrut mereu să faceți asta. Nativii căsătoriți ai semnului vor avea nevoie de un sprijin moral puternic și vor dori să simtă o atenție sporită din partea partenerului lor. Așa că vorbiți despre asta cu partenerul dvs. Acest lucru va ajuta să stabiliți armonia în familie.

PEȘTI

Ultima lună de vară aduce un program încărcat și diverse probleme minore în toate domeniile vieții dvs. În domeniul activității profesionale, stăruiți-vă să îndepliniți conștiincios responsabilitățile de serviciu, încercați să vă concentrați asupra detaliilor, nu refuzați să-i ajutăți pe ceilalți și atunci veți primi o recunoaștere binemeritată de la colegi și aprecierea superiorilor. A doua jumătate a lunii va fi un moment excelent pentru a încheia contracte de afaceri sau pentru a purta negocieri importante. La capitolul sănătate, luna august este favorabilă pentru a începe să urmați o dietă, exerciții fizice sau să consultați un medic.

În viața privată, pentru reprezentanții semnului care nu au încă o a două jumătate, astrele promit o cunoștință cu o persoană cu care va apărea imediat o puternică legătură emoțională. Nu vă grăbiți, bucurați-vă de o comunicare prietenoasă, cunoașteți-vă mai bine. Timpul va pune totul la locul său. Nativii semnului aflați deja într-o relație, vor avea parte de o atenție și îngrijire sporită din partea partenerului. Aceast lucru poate să vă trezească suspiciune, dar toate îndoielile vor dispărea în curând, pentru că jumătatea dvs. își va dovedi de fapt sentimentele sincere de fiecare dată.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog

Foto: Sergiu Iordachi