2019 aduce noroc și diverse recompense de viață aproape tuturor semnelor zodiacului, dar în special semnelor de apă și celor din crucea fixă: Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul. Iată ce o așteaptă pe fiecare zodie în parte în anul care vine.

Anul va începe cu o perioadă culminantă, care va ține până la începutul lui martie, când ne întoarcem la temele trecutului. Aceasta cere să revizuim ceea cu ce ne-am ocupat ultimii 7 ani și să finalizăm ceea ce anterior nu era cu putință. Dacă până în martie suntem impulsivi și nerăbdători, atunci în restul anului se cere mai întâi să chibzuim, apoi să acționăm. 2019 este un an în care oportunitățile de lărgire în toate afacerile noastre devin mai pronunțate, iar condițiile de utilizare a acestora sunt asociate cu o atitudine activă față de viață, cu dezvoltarea și creșterea propriilor competențe, cu abilitatea de a intra în noi interacțiuni cu lumea. În ce privește planul financiar, vor avea loc schimbări foarte intense, astfel încât este foarte actuală expresia „aveți grijă de portofel”. Pe plan personal, anul se consideră favorabil pentru crearea unei familii.

Berbec

Pentru nativii Berbec 2019 este oportun să construiți o trambulină pentru o viitoare decolare de carieră. Ianuarie și februarie vor fi pline de surprize și schimbări intermitente, de aceea profitați din plin de oportunitățile care apar. În aprilie pot apărea tensionări la serviciu sau în afaceri, ceea ce va necesita să moderați temperamentul dvs. impulsiv. Farmecul personal, optimismul și sociabilitatea vor fi ustensile de încredere pentru obținerea succesului în a doua jumătate a primăverii. În vară, cu siguranță veți putea să utilizați legăturile vechi, să reluați relațiile cu parteneri vechi și să rezolvați cu ușurință problemele în afaceri. În septembrie-octombrie veți putea decide să schimbați locul de muncă pentru că nu vă mai aduce satisfacție, dar înainte de toate chibzuiți la rece această decizie.

În planul financiar, cele mai norocoase luni se vor dovedi noiembrie și decembrie, iar cele mai instabile se vor dovedi ianuarie și februarie. Astrele recomandă să vă abțineți de la investiții mari, deoarece este puțin probabil să fie profitabile.

În viața personală, pentru cei singuri, lunile februarie-mai vor aduce cu siguranță un partener pe potrivă, astfel încât în noiembrie relațiile pot fi încununate cu o căsătorie oficială. Cu toate acestea, astrele previn să nu luați decizii grăbite. Dacă sunteți deja într-o relație, atunci în martie-aprilie 2019 veți putea să vă reevaluați uniunea și, poate, să vă gândiți să concepeți un copil. În august-octombrie 2019 puteți deveni prea gelos și suspect, de aceea este important să negociați la timp și să discutați problemele care apar.

Taur

În 2019 perseverența și răbdarea nativilor Taur va fi răsplătită. Acceptați orice propuneri care vor veni din partea șefului în lunile ianuarie-februarie! Timpul cel mai fructuos va fi sfârșitul de iarnă și începutul de primăvară, când veți putea realiza proiectele îndrăznețe ale dvs. la care ați lucrat de mai mulți ani. Toamna anului 2019 este o perioadă de test, păstrați-vă calmul, evitați conflictul cu conducerea și încercați să explorați propria natură, să scăpați de obiceiuri proaste, meditați, practicați yoga, citiți cărți despre psihologie.

În ceea ce privește banii în 2019, îi veți cheltui cu prudență. Se pot aștepta profituri semnificative în februarie-martie și în iunie-iulie, iar în august-septembrie sunt posibile ușoare dificultăți financiare. Acestea din urmă vor fi asociate cu necesitatea de a plăti facturi, cheltuieli pentru reparații, odihnă. La sfârșitul anului, situația dvs. financiară promite să fie bună, de aceea este recomandabil să faceți cadouri rudelor și prietenilor, să fiți generos mai ales cu cei care v-au ajutat în momente dificile.

În ceea ce privește relațiile de dragoste, 2019 va fi un an saturat. Primăvara 2019 pot apărea dificultăți în viața personală. Căutarea unei noi iubiri în această perioadă nu va da un rezultat pozitiv. În timpul verii veți avea o șansă reală de a întâlni iubirea. Dacă inima voastră este deja ocupată, fiți pregătiți pentru faptul că în acest timp veți fi tentați să schimbați ceva în relație. Posibil vă veți decide să trăiți împreună, să vă căsătoriți sau să aveți un copil.

Gemeni

În 2019 veți intra cu o mulțime de planuri de carieră, dar cele mai multe dintre ele vor fi revizuite în curând. În primăvară, probabil inspecțiile programate vor cădea pe dvs. Păstrați calmul, răspundeți în mod corespunzător situației și nu încercați să vă arătați ca un angajat mai responsabil decât sunteți cu adevărat. În toamnă veți avea oportunitatea de a crește în carieră utilizând conexiunile. La finele anului 2019 vi se va prezenta câteva opțiuni interesante de job. Cu toate acestea, cântăriți cu atenție argumentele pro și contra înainte de a vă demisiona din poziția anterioară. Propunerea primită poate părea la început neprofitabilă, dar în viitor va deschide perspective bune pentru dvs.

În 2019 veți avea suficienți bani pentru toate planurile dvs. și chiar dacă la un moment dat aveți nevoie de ajutorul prietenilor sau rudelor, veți da cu ușurință datoriile. În mijlocul verii, norocul va fi de partea dvs., deci în acest timp merită să aveți grijă de investiții profitabile și de proiecte de lucru pe termen lung. Orice angajament din iulie și august vă va aduce nu numai bunăstarea financiară, ci și satisfacția morală.

Pe planul dragostei, 2019 pentru nativii Gemeni va fi plin de noi experiențe romantice și etape serioase în relațiile deja stabilite. Cei singuri au parte chiar de la începutul noului an de o poveste amețitoare de dragoste. Pentru cei a căror relație a trecut deja testul timpului, a doua jumătate a anului este un moment bun pentru căsătorie. Cei aflați într-o căsnicie fiți deosebit de atenți în ianuarie și februarie, nu oferiți partenerului motive de gelozie și nu acumulați pretenții față de  iubitul sau iubita dvs., dar spuneți calm ceea ce nu vă place. Numai împreună veți putea ieși dintr-o situație dificilă.

Rac

Pentru nativii semnului Racului anul 2019 va fi mai degrabă o perioadă de reflecție, de vise și stabilire de noi obiective, decât de pași activi. Până la jumătatea lunii februarie, nu luați decizii serioase în carieră, faceți mai bine o scurtă pauză pentru a reflecta asupra situației. În prima jumătate a lui martie va trebui să dovediți conducerii profesionalismul dvs. și dacă doriți să solicitați o majorare de salariu, fiți pregătiți că conversația ar putea fi dificilă. Mijlocul primăverii și începutul toamnei vor deveni etape importante când vă veți putea decide asupra schimbărilor la locul de muncă. În a doua jumătate a lunii septembrie aveți grijă atunci când luați decizii, deoarece emoțiile pot umbri rațiunea. Țineți sub control cheltuielile în luna decembrie, pentru că optimismul financiar și dorința de a mulțumi pe cei dragi cu darurile de Anul Nou pot să golească în mod semnificativ portofelul dvs.

În ceea ce privește sectorul financiar, ianuarie-februarie  va fi o perioadă de cheltuieli mici, dar frecvente. Martie-aprilie predispune să obțineți informații despre investiții. Dacă doriți să investiți bani, faceți-o pe Luna în creștere între 7 și 17 aprilie. Din octombrie va începe o perioadă favorabilă financiar.

În relațiile dvs. de dragoste veți fi obligați să căutați compromisuri și căi de ieșire din situații dificile în 2019. În martie, pentru a evita complicații grave în relația cu persoana iubită, încercați să rețineți manifestarea nemulțumirii acumulate în această perioadă. În vară abțineți-vă de la acțiuni pripite. La începutul toamnei există o mare probabilitate să întâlniți jumătatea sau să îmbunătățiți relațiile cu omul drag. Dacă în luna noiembrie vă decideți în mod neașteptat să vă despărțiți de o persoană importantă pentru dvs., nu vă opuneți acestei dorințe. Urmați intuiția care va fi cel mai bun consilier în materie de relații.

Leu

Prima jumătate a anului 2019 va fi un timp foarte fructuos pentru nativii Leu. Veți descoperi noi talente în sine, va fi posibil să vă realizați creativ și intelectual.

Pe planul carierei, în ianuarie-februarie, pot apărea conflicte pe termen scurt cu colegii. Cei aflați în căutarea unui job, se pot aștepta ca în martie-aprilie să primească simultan mai multe oferte interesante. În plus, acesta este și un moment favorabil pentru urmarea unor cursuri de formare intelectuală. În mai, posibil că șeful dvs. vă va acționa la nervi. Dacă doriți să evitați conflictele serioase, încercați să vă abțineți și să nu răspundeți la comentariile în adresa dvs.

Prima jumătate a lunii iunie este ideală pentru deplasări de serviciu pe termen scurt. În această perioadă, veți putea să faceți niște contacte utile și veți fi în măsură să încheiați o tranzacție majoră. Să prindeți norocul și să soluționați multe întrebări problematice veți reuși în mijlocul verii. Iulie aduce profituri mari pentru cei care lucrează în domeniul artei. August nu va aduce succese în afaceri și în orice angajament. În toamnă, se așteaptă excursii, întâlniri cu oameni interesanți, cunoștințe noi, achiziții majore. Spre sfârșitul anului mulți dintre dvs. vor dori să se retragă, să se gândească la valorile veșnice și să acorde mai multă atenție dezvoltării spirituale.

Situația financiară în 2019 promite să fie stabilă. La începutul anului veți primi oportunitatea de a fi generos față de prietenii dvs. Faceți-o cu o inimă curată, fără să așteptați să primiți ceva în schimb. La sfârșitul iernii și primăvara devreme cu siguranță puteți conta pe sprijinul financiar al părinților și al altor rude mai în vârstă.  Prin toamnă, încercați să finalizați un proiect serios la locul de muncă. Va aduce un venit deosebit de mare dacă veți reuși să prezentați rezultatele principale până la sfârșitul lunii iulie. Nu trebuie să riscați cu bani în toamnă. Totul trebuie să fie pre-calculat și planificat. În octombrie-noiembrie nu luați un împrumut și nu împrumutați o sumă mare.

În plan personal, în 2019 relația cu iubitul sau iubita dvs. va deveni mai puternică. Dacă sunteți singuri, atunci, cel mai probabil, nu veți planifica încă o căsătorie, preferând un șir de romane ușoare și intrigi neobligatorii. În vară, viziunea voastră va începe să se schimbe lent, vă veți gândi adesea la constanța sentimentelor. Într-o mai mare măsură acest lucru va fi caracteristic celor care s-au căsătorit deja. Cu toate acestea, în acest an foarte puțini nativi Leu vor putea să se recăsătorească. Așteptați o perioadă mai favorabilă. Pentru cei necăsătoriți dezvoltarea relațiilor poate continua pe o cale serioasă în toamna anului 2019. Cu toate acestea, astrele nu vă sfătuiesc să vă grăbiți.

Fecioara

Prima jumătate a anului 2019 este foarte reușită pentru nativii Fecioară, de aceea nu ezitați să elaborați un plan de obiective dorite pentru a vă atinge țelurile. Dar, în mijlocul verii, astrele vă sfătuiesc să vă odihniți și să lăsați totul pentru toamnă.

Până la jumătatea lunii ianuarie îndepliniți sarcinile oficiale. În februarie, în loc să închideți datoriile vechi, veți căuta în mod activ un nou loc de muncă, dar nu cu destul succes. La mijlocul lui aprilie situația se schimbă și până la sfârșitul lunii iunie, aveți oportunitatea de a vă dovedi într-un domeniu profesional, sugestiile dvs. vor fi auzite și apreciate. În lunile iulie și august la lucru pot apărea probleme. În octombrie, vor exista oportunități reale de angajare.

În ceea ce privește planul financiar, în 2019 câștigurile vor fi stabile și banii îi veți gestiona în mod rezonabil. În ianuarie și februarie capacitatea dvs. de a planifica în mod competent bugetul vă va permite să economisiți banii în mod util. În aprilie va trebui să ridicați profesionalismul pentru a putea menține bunăstarea financiară. Până în iulie veți avea o perioadă favorabilă de desfășurare a tranzacțiilor majore și de a semna contracte promițătoare, principalul lucru fiind acela de a nu pierde ocazia și de a acționa, pentru care veți avea suficientă energie. Perioada de toamnă va crește responsabilitatea și eficiența dvs., iar dacă ați planificat de mult timp să cereți angajatorului să vă majoreze salariul, este timpul să faceți acest lucru în noiembrie. Veți fi convingător, iar conducerea va fi pătrunsă de dorințele dvs. Posibil că la începutul lunii decembrie veți finaliza un proiect de echipă, pentru care veți obține o recompensă bună. La sfârșitul anului, veți face cel mai probabil o achiziție mare, pentru care ați reușit să economisiți în toate lunile anterioare.

În viața personală, orice inițiativă a dvs. va avea succes. În cazul în care v-ați hotărât să vă căsătoriți, nu ezitați mult timp, 2019 promite perspective favorabile pentru crearea unei familii puternice și prietenoase. Până la sfârșitul lunii ianuarie astrele vă aduc noi cunoștințe, poate nu chiar romantice, dar foarte interesante. În februarie și martie posibil o dragoste  de la prima vedere. Exprimați-vă în mod deschis emoțiile și dorințele, aceasta vă va permite să vă bucurați de impresii de neuitat. În timpul verii poate urma o răcire a sentimentelor, iar în octombrie-noiembrie acestea se vor trezi din nou, devenind mai romantici. Nu vă pierdeți capul și nu faceți acțiuni nesăbuite pe o ascensiune emoțională. Fiți gata să vă depășiți interesele și să vă sprijiniți pe cel iubit.

Balanța

Noul 2019 va fi o perioadă de schimbări serioase în viața nativilor Balanță. Pregătiți-vă să vă întâlniți cu ceea ce ați visat de mult. Poate că în acest an vă veți decide la ceea, ce anterior nici prin minte nu putea trece. Soarta vă va prezenta o mulțime de teste în prima jumătate a anului.

Încă din ianuarie intuiția vă spune că cheltuielile vor fi destul de mari în acest an, de aceea veți dori schimbări în ceea ce privește munca. Aprilie va deschide perspective de a obține o nouă poziție sau un job mai bine plătit, dar deja într-o altă sferă de activitate. În luna mai, dorința de schimbări treptate va domina în comportamentul dvs. În acest timp nu este exclusă revenirea la activitatea anterioară sau la locul de muncă anterior. Hobby-urile pot genera în mod neașteptat venituri. În august posibil în echipa din care faceți parte vor avea loc permutări importante cu participarea dvs. În septembrie, puteți continua cu siguranță implementarea unor proiecte ambițioase, să solicitați o creștere a salariului și să vă calificați pentru o promovare. Primele succese din eforturile dvs. le veți vedea în noiembrie. Conducerea vă va nota meritele și le va aprecia., iar decembrie va fi marcat de vești bune în carieră.

În planul financiar, 2019 promite să fie favorabil, cu condiția să munciți din greu. Dacă sunteți subordonat, nu vă fie teamă de sarcini complexe. Eforturile dvs. vor fi observate și încurajate de conducere. În cazul în care sunteți parte din conducerea companiei, pregătiți-vă că în acest an multe sarcini vor trebui rezolvate în mod independent, fără a le transfera pe umerii subordonaților.

În primăvara sau începutul verii, veți începe să lucrați la un nou proiect care va aduce beneficii bune. Pentru toamnă, astrele nu recomandă să jucați la loterii sau să participați la orice activități care promite bani ușori. În noiembrie, trebuie să fii deosebit de atenți la bani.

Pe plan personal, în prima jumătate a anului 2019 cercul de comunicare a nativilor Balanță se va extinde semnificativ. Veți fi capabili să abandonați relațiile care au încetat să aducă satisfacție morală. La mijlocul primăverii veți fi înclinați să priviți cu spirit critic anturajul dvs. și veți determina cu precizie cine vă tratează cu adevărat. În iunie, veți atrage o atenție sporită asupra persoanei dvs. și veți primi complimente bine meritate. În iulie-august cei care au încetat să vă mai inspire credibilitate, lăsați-i fără să regretați, deoarece locul vacant va fi în curând ocupat de o persoană mai vrednică. În decembrie, merită să păstrați relațiile semnificative pentru dvs. Veți putea întări relațiile cu prietenii și cu persoana iubită, precum și să găsiți o opțiune excelentă pentru a întâlni Anul Nou.

Scorpion

Anul 2019 va fi o perioadă de descoperire și realizare a energiilor dvs. turbulente. Abilitatea de a ține cu fermitate la opiniile proprii va fi foarte utilă în acest an.  Cele mai norocoase luni vor fi martie și aprilie când veți reuși să realizați toate ideile și să puneți bazele noilor înfăptuiri.

Luna ianuarie este favorabilă pentru a evalua și selecta cea mai reușită propunere de trecere la un nou loc de muncă, în caz că îl planificați. În aprilie, cu cât vă veți manifesta mai bine profesional, cu atât aveți mai multe șanse de promovare sau de creștere a salariului. În a doua jumătate a anului veți intra în armonie cu voi și cu lumea și multe obstacole vor dispărea singure. Toamna aduce succese în activitățile publice, muncă activă în cluburile de interes, întâlniri cu noi prieteni. În noiembrie-decembrie este potrivit să începeți să învățați ceva nou. În acel moment, vor exista suficienți bani în contul dvs. pentru a plăti cursuri de perfecționare sau participarea la o serie de seminarii profesionale.

În sfera financiară, nativii Scorpion în 2019 pot avea cheltuieli mai mari decât venituri. Dar vor fi și perioade în care situația financiară va fi plăcută. În ianuarie veți avea ocazia să refaceți bugetul. Acceptați oferta pe care o primiți în acest moment, deoarece conjunctura astrală prevede încheierea de contracte avantajoase pentru dvs. În primăvara posibil mici pierderi de bani, de exemplu, plătiți accidental mai mult decât este necesar, uitați restul etc. În timpul verii, este de așteptat participarea la un proiect profitabil care nu are legătură cu locul principal de lucru. Toamna veți fi predispuși să cheltuiți pe întâlniri cu oameni potriviți. Nu cruțați banii pentru a ajunge la evenimentele corespunzătoare.

În viața personală în lunile de iarnă conjunctura astrală tensionată vă va trezi dorința de a vă desprinde de legăturile căsătoriei sau de a rupe relația existentă. Nu trebuie să cedați acestor influențe negative astrale, pentru că dorința de libertate nu va fi la fel de dulce cum pare. În martie și aprilie astrele promit o cunoștință fatidică pentru cei singuri. De asemenea, întâlniri romantice plăcute sunt de așteptat în ultimul deceniu al lunii iunie și în al doua decadă a lunii octombrie. În septembrie, foștii fani, vechile cunoștințe sau colegi de la postul anterior pot reveni în viața dvs. Dacă nu sunteți siguri dacă să continuați să comunicați cu acești oameni, așteptați până în octombrie când veți putea face singura decizie corectă.

Săgetător

2019 este oportun pentru a vă determina valorile și stabili obiectivele principale în viață. În acest an veți deveni mai puternic și mai independent, veți fi sigur că aveți dreptate și nu veți greși. În general, anul vă va aduce o mulțime de descoperiri și noi cunoștințe, dintre care unele vor fi fatidice. Perioada cea mai critică pentru nativii Săgetător va fi începutul verii, când visarea excesivă și iraționalitatea pot duce la probleme serioase. Dar dacă la timp reușiți să vă luați în mâini și să priviți treaz problemele, atunci în toamnă veți putea să vă relaxați.

În planul carierei în lunile de iarnă mai bine nu vă grăbiți să începeți ceva nou. Nu este exclusă revenirea la proiectele vechi și munca fructuoasă cu foștii colegi. În martie, șansele de angajare reușită vor crește. Acesta este și un moment bun pentru luarea unui credit. În aprilie-mai încercați să vă prezentați performanțele profesionale managerului dvs. în cea mai bună lumină posibilă. Orice încercare de auto-promovare va fi de succes și oportună. Iunie este perfectă pentru a declara intențiile voastre autorităților. Începând cu luna septembrie este momentul potrivit pentru a începe noi proiecte și idei. În noiembrie, succesul în carieră va depinde în întregime de oratorie și capacitatea de a vă prezenta. Datorită conjuncturii astrale armonioase, decembrie poate fi numită „luna dvs.”, când veți putea în cele din urmă să soluționați problemele care v-au deranjat pe tot parcursul anului.

În ceea ce privește finanțele, în 2019 veți câștiga cu entuziasm. La fel, cu multă pasiune, veți începe să reflectați asupra diferitor modalități de a crește capitalul. În februarie, astrele vă vor trezi pasiunea pentru divertisment. Astfel, până la sfârșitul lunii martie, sunteți tentați să cheltuiți prea mulți bani pentru distracție, de aceea încercați să restricționați cel puțin impulsurile cele mai nerezonabile. Aprilie va aduce un profit bun, mulțumită căruia, puteți face o serie de achiziții importante. În vară, din când în când va trebui să oferiți asistență materială rudelor. Toamna va fi favorabilă investițiilor în cele mai diverse afaceri. În noiembrie, nu trebuie să vă așteptați la profituri ușoare, de aceea nu stați pe loc, comunicați, demonstrați cele mai bune abilități profesionale și dacă găsiți surse suplimentare de venit, bugetul dvs. se va completa în mod vizibil.

În luna decembrie, puteți întâlni pe cineva care vă va oferi o ocupație interesantă cu un salariu decent.

În ce privește viața personală, în decursul lunii ianuarie veți simți că anterior, în multe aspecte, părerea prietenilor, a persoanei dragi a fost decisivă și acum veți dori o mai mare independență. În februarie vor crește șansele de cunoștințe interesante. În aprilie, rapid veți lega prietenii, dar la fel de rapid vă despărțiți de mulți oameni. Nu vă faceți griji că comunicarea va fi scurtă, astfel poziția astrelor vă protejează de relațiile dificile. În august, starea de spirit va fi instabilă, ceea ce va fi un motiv de certuri cu prietenii și dezacorduri cu colegii. Pentru octombrie, astrele predispun să atrageți pe cel cu care sunteți destinat să aveți relații lungi și vibrante.

Capricorn

Anul 2019 le va aduce nativilor Capricorn nu numai bucurie, dar și provocări serioase. Veți trebui să învățați să acceptați schimbarea și să obțineți beneficii maxime.

În ce privește cariera, în prima jumătate a anului evitați să vă implicați în aventuri riscante, pentru că nu vor aduce profitul așteptat, iar participarea la acestea vă poate afecta negativ reputația. În cea de-a doua jumătate a anului, veți reuși în cele din urmă să vă ridicați în carieră. În ianuarie și februarie va trebui să faceți față lucrurilor vechi și aveți grijă atunci când luați orice decizie, cântăriți cu atenție argumentele pro și contra. În primăvară, încercați să vă manifestați în probleme profesionale numai din partea cea mai bună, arătații șefului că sunteți capabili de mai mult. Pentru vară este oportună soluționarea problemelor legate de creșterea în carieră sau planurile ce țin de mutarea la un alt loc de muncă. În toamnă începe o perioadă favorabilă pentru auto-educație, cursuri de perfecționare, care vă vor ajuta în viitor. În noiembrie și decembrie, managerii Capricorn vor putea să lanseze noi produse, să-și extindă producția, să deschidă sucursale în alte orașe.

În planul financiar în 2019 nativilor Capricorn le va fi dificil să mențină echilibrul. În ceea ce privește veniturile, veți fi ajutat de economiile din anul trecut, precum și de capacitatea de a măsura profiturile în raport cu cheltuielile. Posibil cheltuieli majore în ianuarie, dar și o revenire rapidă a banilor cheltuiți. În februarie, veți putea primi o primă mare sau un cadou, însă toate cheltuielile și investițiile trebuie să fie bine gândite și calculate în această perioadă. În martie, încercați să nu dați cu împrumut și evitați participarea în afaceri dubioase. În aprilie, încercați să finalizați orice proiecte, pentru că acestea vă vor aduce un profit bun. În mai puteți deveni cu ușurință o victimă a înșelăciunii, de exemplu vi se poate vinde bunuri de calitate scăzută. În vară poziția financiară va începe să se stabilizeze. În plus, în această perioadă, venituri pot aduce activitățile publice. În toamnă, veți începe să culegeți fructele eforturilor incredibile de la începutul anului. Veniturile vor fi stabile, și vă veți permite să faceți o achiziție mare, să investiți în propria dezvoltare sau educație a copiilor.

2019 în multe privințe poate fi un punct de cotitură în problemele vieții personale a nativilor Capricorn. Sunteți obișnuiți să țineți totul sub controlul dvs. Cu toate acestea, în acest an unele circumstanțe care nu le puteți ține sub control, vă pot bulversa. În același timp, veți deveni inițiatorul atât a relațiilor amicale, cât și celor de dragoste. Noile cunoștințe, setea de noutate și impresii vii vă vor ghida emoțiile în prima jumătate a anului. În august vor fi posibile Întâlniri fatidice. Dar nu vă pierdeți capul, odată ce vă cufundați în vârtejul evenimentelor personale. Și mai aproape de iarnă, posibil să oficializați relația cu partenerul dvs.

Vărsător

Cei mai buni aliați în 2019 a nativilor Vărsător vor fi perseverența și efortul constant spre un anumit țel. Veți avea ocazia să realizați atât ideile de lungă durată, cât și visele complet noi, care uneori vor părea ceva fictiv pentru dvs. și pentru ceilalți. Universul vă va recompensa generos pentru determinarea dvs. de a merge mai departe și de a crește, prin întâlniri noi, evenimente luminoase și prieteni adevărați.

În planul carierei, 2019 va fi un an de realizare creativă pentru nativii Vărsător. Veți manifesta interes pentru noi ocupații, care pot deveni ulterior o afacere de viață. Șansele de a găsi un job bine plătit sunt mai mari în prima jumătate a anului. În ianuarie și februarie dacă aveți sugestii cu privire la modul de optimizare a procesului de muncă, cu siguranță discutați acest lucru cu conducerea. În perioada martie-aprilie sunt posibile deplasări de serviciu, negocieri dificile, care vor avea un efect pozitiv asupra progresului în carieră. În mai 2019, veți vedea primele roade ale muncii dvs. asidue. A doua jumătate a anului este mai puțin favorabilă pentru realizarea ambițiilor de carieră, dar are un succes mai mare din punct de vedere financiar. În timpul verii, aveți grijă când întocmiți documente, supravegheați cu atenție procesul de  muncă. Toamna va trece mai calm, dar destul de productiv.

Situația financiară a nativilor Vărsător în 2019 va fi stabilă. În ianuarie-februarie fiți atenți la cheltuieli, pentru că riscați să faceți achiziții scumpe, dar nu foarte necesare, care nu vor fi utile și vă vor face să regretați banii cheltuiți. Situație similară și pentru luna septembrie. Venituri mari sunt posibile spre sfârșitul primăverii. August este potrivit pentru a planifica cheltuieli pentru câteva luni în avans și de investit pe termen lung. În octombrie astrele recomandă să fiți prudenți, în special cu noi investiții financiare. Și pe la sfârșitul lunii octombrie Fortuna vă va zâmbi iar în sfera financiară. Veți putea obține fonduri din surse neprevăzute care nu țin de muncă, câștiguri probabile în loterie sau în bani.

În ce privește viața personală, pe parcursul lunilor de iarnă nativii Vărsător se vor strădui să-și extindă cercul social. Dar, la sfârșitul lunii februarie, pot exista obstacole în calea apariției unor noi oameni în viața dvs. Evitați confruntările cu prietenii și colegii și nu ignorați normele morale. În aprilie și mai, astrele vă promit noi cunoștințe, dar se vor dovedi a fi fragile. Pentru cei aflați deja într-o relație vor fi expuși riscului să se despartă, dar nu vă grăbiți să luați o decizie în acest sens. În iulie, circumstanțele vor testa periodic prietenia și dragostea dvs. Astfel că după furtună, vor rămâne cu dvs. prietenii și partenerii cu adevărat de încredere. Cele mai importante evenimente pe frontul dragostei vor avea loc în luna octombrie. Astrele promit noroc în dragoste și dacă până acum ați fost singuri, acum probabilitatea unei întâlniri fatidice este foarte mare. De asemenea, acest moment este potrivit pentru întărirea relațiilor și crearea unei familii.

Peștii

În 2019 nativii Pești vor avea parte de o mulțime de oportunități, dar depinde doar de ei, dacă vor rămâne pe aceeași treaptă sau, depășind temerile și îndoiala, vor urca în sus.

Începutul anului 2019 va fi dificil din punct de vedere al carierei. Evitați să vă supraestimați posibilitățile și nu încercați să faceți totul imediat. Amânați schimbările până la mijlocul primăverii. La sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai există șansa să obțineți oferte promițătoare și pentru a alege cea mai bună opțiune, va veni în ajutor propria intuiție. Să vă întăriți poziția veți putea, probabil, în luna iunie. A doua jumătate a anului va fi mai puțin intensă, dar mai armonioasă. Pentru a obține rezultate mai bune va trebui să lucrați mai mult, decât înainte. În toamnă, încercați să găsiți timp și bani pentru educație. Cunoștințele dobândite vor fi benefice la sfârșitul anului.

În ceea ce privește planul financiar, în 2019, munca asiduă și perspicacitatea pentru ofertele bune vă vor permite să nu duceți lipsă de nimic. În perioada aprilie-mai, puteți deschide propria afacere, numai dacă sunteți pregătit să gestionați independent afacerea. Primele venituri mari pot fi așteptate în martie. În luna mai ați putea bombarda partenerul dvs. cu tot felul de daruri, provocându-i bucurie la început și apoi o oarecare confuzie. În perioada septembrie-octombrie probabil că veți efectua cea mai mare achiziție, dar înainte de a merge la shopping, chibzuiți bine decizia dvs. Cadourile de Anul Nou cel mai bine procurați-le în noiembrie, iar în decembrie reduceți cheltuielile.

În sfera vieții personale, perioada ianuarie-aprilie 2019 promite nativilor Pești cunoștințe interesante. Cu toate acestea, noile relații vor fi instabile și pot eșua în iulie. Ianuarie și februarie este o perioadă critică pentru o relație bine stabilită. În acest moment, fiți atenți în cuvinte și fapte.

Nativii acestui semn care au experimentat cândva o mare dragoste, în primăvara vor avea o șansă reală de a repeta acest sentiment captivant. În octombrie, cei singuri au șanse mari să întâlnească jumătatea. De asemenea, luna este potrivită și pentru consolidarea relațiilor actuale și a căsătoriei. Familiile întemeiate în această perioadă vor fi construite pe dragoste și respect reciproc, care vor dura o viață. Perioada noiembrie – începutul lunii decembrie este potrivită pentru a pune punct relațiilor fără perspectivă. În acest moment, astrele vă vor ajuta să rupeți fără durere cu trecutul și să mergeți mai departe, fără a vă agăța de cele trăite.

Sursa foto: Arhiva personală

Vezi și: 3 zodii cu sufletul de aur din născare!