Nu te încrede în nimeni. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 20 martie 2024.

Berbec

Fii atent astăzi. S-ar putea să apară un comportament lipsit de etică la locul de muncă și ar putea declanșa o furie îngropată de mult timp. S-ar putea să ai dificultăți în a-ți ține emoțiile sub control, dar trebuie să o faci. Comunicarea sinceră este singura modalitate prin care poți trece peste această zi. Odată ce te-ai calmat, ai putea dori să abordezi persoana care se comportă iresponsabil.

Taur

Verifică de două ori orice informație care îți vine astăzi. Există înșelăciune și nemulțumire în aer, ceea ce este o combinație nefericită în orice circumstanțe. Cercetează înainte de a judeca. Este posibil ca bârfele să zboare în jurul biroului. Fugi la adăpost atunci când este necesar. Nu vrei să te implici în această rundă specială de politică de birou.

Gemeni

Nu îți lua extrasul de cont bancar sau de portofoliu la valoarea nominală astăzi. Sunt probabile erori financiare. Cineva ar putea dori să vezi lucrurile din punctul său de vedere, care s-ar putea să nu se bazeze pe fapte. Verifică cifrele importante care îți trec pe birou. Ești singurul în care poți avea încredere că lucrează cu adevărat în interesul tău. Este timpul să-ți pui mintea la contribuție și să lucrezi în numele tău.

Rac

Nu te vei simți sociabil astăzi. Ai fi mai fericit acasă, cu o carte bună, o masă bună și niciun contact cu lumea exterioară. Din păcate, o astfel de singurătate nu este întotdeauna posibilă. S-ar putea să fii nevoit să îți echilibrezi nevoia de izolare cu obligațiile față de colegi. O parte din morocănia ta s-ar putea datora unui dezechilibru fizic. Încearcă să te culci devreme și te vei trezi mâine cu o nouă atitudine.

Leu

Nu e totul liniștit acasă astăzi. E tensiune în aer. Nu poți scăpa de sentimentul că cineva minte. Ești un împăciuitor din fire, așa că înclinația ta este să-ți reprimi suspiciunile. În acest caz, instinctul tău are dreptate. Persoana care ascunde informații o face pentru binele tău și va veni la tine după ce situația se va rezolva. Atunci veți putea râde cu toții despre asta.

Fecioară

Este ciudat cum incidentele din trecut pot provoca încă atâta durere în prezent. Astăzi s-ar putea să te simți copleșit de amintirile unui incident deosebit de traumatizant. Nimeni nu este mai surprins decât tine de reacția ta. Erai sigur că ai abordat această problemă și ai lăsat-o în urmă. Se pare că mai este încă de lucru.

Balanță

Este evident că cineva îți vrea răul la locul tău de muncă. Colegii de muncă ar putea încerca să manipuleze situațiile și să profite de informații confidențiale pentru a le folosi în propriul beneficiu. Ai încredere în instinctele tale. Știi cine poate și cine nu poate fi de încredere.

Scorpion

Nu te încrede în nimeni astăzi, nici măcar în cei pe care îi consideri prieteni. Există indicii de înșelăciune peste tot. Este posibil ca cineva să îți ascundă ceva sau chiar să manipuleze informațiile în propriul avantaj. Asigură-te că verifici faptele din orice situație. Nu credeți cuvântul nimănui pentru nimic.

Săgetător

Nu te încrede în nimic legat de bani sau contracte astăzi. Nu este o zi bună pentru a încheia orice fel de contract, fie că este vorba de începerea unui program de investiții, negocierea unui salariu sau schimbarea băncii. Există o mulțime de neînțelegeri în aer. Poate crezi că înțelegi ce semnezi, dar s-ar putea să nu fie așa. Păstrează chestiunile juridice și financiare pentru o altă zi.

Capricorn

Nu este o zi potrivită pentru contracte. Poți crede că înțelegi totul despre un document, dar este posibil să nu o faci. Atmosfera este propice pentru dezinformare și neînțelegeri. Vei fi bine servit astăzi dacă te ții de tine însuți și îți faci treaba cu atenție și sistematic.

Vărsător

Ai încredere în instinctele tale în ceea ce privește orice persoană pe care o întâlnești astăzi. Există oameni lipsiți de etică în jur, iar unul dintre ei ar putea intra în cercul tău. Intrarea în contracte legale sau parteneriate de afaceri sau personale de orice fel este absolut exclusă. Nu te duce nici măcar să îți reînnoiești permisul de conducere, pentru că ai toate șansele să pici la examenul de vedere! Stai acasă și păstrează contractele și birocrația pentru o altă zi.

Pești

Dacă te trezești în această dimineață și te simți lipit de pat, poate că acolo ar trebui să îți petreci ziua. Ai muncit mult și bine în ultimele săptămâni. Este logic ca organismul tău să se revolte în cele din urmă. Aceasta este o zi pentru odihnă și relaxare. Biroul va supraviețui și fără tine. Anunță că ești bolnav și apoi închide telefonul. Probabil că vei dormi mai bine decât ai făcut-o de mult timp.

 

 

Distribuie articolul: