Horoscopul zilei! Să vedem ce spune zodiacul despre tine? 

LEU

Sunt lucruri importante de rezolvat şi o să vă daţi toată silinţa să lichidaţi toate obligaţiile ca să nu va mai bată nimeni la cap, să vă eliberaţi. Poate vă ocupaţi mai mult de voi, alegeţi şi alt gen de alimentaţie, poate schimbaţi şi stilul vestimentar, vă duceţi şi la doctor. O să îmbinați utilul cu plăcutul şi or’ să fie ai voştri mai mulţumiţi, că i-aţi luat şi pe ei în serios.

FECIOARĂ

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună un business şi dacă v-aţi găsi timp, aţi face rost de bani în plus, şi o să fie alt confort financiar. Se conturează o plecare pentru câteva zile pe undeva şi o să daţi zor să lăsaţi lucrurile în ordine şi acasă, şi la serviciu. Vi se pot semna acte care să vă deschidă nişte uşi, să faceţi progrese pe mai multe planuri.

BALANŢA

O să vă găsiţi şi voi un echilibru sufletesc şi să aveţi lângă voi pe cineva care să vă completeze frumos, că aveţi nevoie de comunicare. Poate vi se aprobă un împrumut bancar, vin bani din urmă, vi se restituie nişte bani pe care i-aţi fi dat cu împrumut cuiva – cert e că vin bani. Poate faceţi rost de bani, cu împrumut, să vă luaţi o casă, ori o maşină, fie ea şi la mâna a doua.

SCORPION

Se poate să vă încumetați să intraţi într-un parteneriat care să vă aducă beneficii, să vă reuşească toate demersurile. Vi se vor lămuri nişte aspecte legate de viaţă în doi şi o să fiţi mai atenţi la nevoile partenerului de cuplu. Vă puteţi găsi ceva nou de făcut şi să fie noua voastră sursa suplimentară de bani, că vă lipsesc nişte lucruri şi o să vi le puteţi cumpăra.

SĂGETĂTOR

Vă parvin nişte răspunsuri din străinătate, vă aşteaptă cineva acolo şi o să vedeţi când puteţi ajunge singuri sau mai luaţi cu voi pe cineva. Poate vă pregătiţi de un examen sau vă înscrieți la nişte cursuri. Poate îi convingeţi pe copii să vă urmeze sfatul, să se ducă la o şcoală anume. O să ieşiţi la rampa cu ceva nou care să atragă toate privirile asupra voastră. O să fie un succes.

CAPRICORN

Poate va invita cineva în alt oraş ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu, ori poate pentru un sejur care să vă scuture de tot stresul acumulat. O să definitivaţi un act, ori poate o situaţie şi o să căpătaţi alt statut, o să scăpaţi de un provizorat. Poate mai daţi o raită pe undeva ca să vă încărcați bateriile, să profitaţi din plin de concediu.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă aşezaţi la masa negocierilor şi să luaţi punct cu punct ce scrie în contract şi să obţineţi tot ce se poate, ca mingea e la voi, în terenul vostru. Or să aterizeze nişte bani şi-o să vă permiteţi o plecare într-o staţiune de agrement. O să faceţi rost de bani ca să aveţi pentru o plecare la malul mării sau la munte, să vă revigoraţi.

PEŞTI

E posibil să luaţi nişte bani şi să aveţi de cheltuială pentru că altminteri rămâneţi fără aprovizionare şi chiar nu se poate fără un plin la frigider. E cineva care vă dă târcoale în speranţa c-o să puteţi fi împreună poate aşa simţiţi şi voi. O să interacţionaţi cu oameni tineri, care să vă inspire şi poate faceţi echipa în câteva reprize, să desfăşuraţi activităţi deconectante.

BERBEC

Apar noutăţi, bani, poate fi cineva care să vă aducă un plus de optimism, deşi nu s-ar zice că aveţi nevoie pentru că voi sunteţi într-un vârf de formă. Vi se propune ceva nou la serviciu, un proiect, oricât de mic, dar care să vă aducă un plus de vizibilitate. Vi se propune un job bănos, dar cu multe responsabilităţi – puneţi în balanţă şi vedeţi dacă merită.

TAUR

Viaţa voastră se poate schimba într-o clipă – în bine! Totul e să faceţi alegerile potrivite şi să aveţi curaj să cereţi ce vi se potriveşte. E bine să verificaţi valabilitatea buletinului, a paşaportului dacă plecaţi din ţară şi cardul. Se conturează nişte bani care or să vă ajute să le împliniți o dorinţă. 

GEMENI

O să aveţi de parafat nişte acte, poate luaţi diverse lucruri pentru casa, daţi şi o zugrăveală în prealabil, să daţi refresh interiorului. Vi se lansează invitaţia să vă duceţi într-o vizită, fie în ţară, fie în străinătate. O să reactualizaţi nişte acte, o să vă pregătiţi şi un discurs cu care o să cuceriţi un public anume.

RAC

Poate aveţi de-a face cu nişte preocupări legate de şcoală, să vă înscrieţi, să daţi un examen, să-i duceţi pe copii la nişte cursuri de vară, la antrenamente sportive. Poate-i duceţi pe copii într-o tabără, sau prin oraş să viziteze nişte obiective, într-un parc acvatic, la un escaperoom. Faceţi rost de bani, şi o să acoperiţi toate cheltuielile acestei perioade, şi scăpaţi de griji.

Tu crezi în horoscop?

Distribuie articolul: