Show-ul anual Gucci Love Parade va rămâne încă mult timp în amintirea pasionaților de modă. Pe lângă colecția absolut superbă, creată de Alessandro Michelle, o mulțime de vedete au ținut să fie martorii acestei defilări. Unele celebrități au urcat chiar pe podium și l-au stăpânit asemeni supermodelelor.

Probabil cele mai sclipitoare apariții au avut-o actorii Jared Leto și Macaulay Culkin. Dacă vă întrebați ce au în comun cei doi, în afară de profesie și un corp fit, atunci vă amintim că niciunul dintre ei nu pare să aibă vârsta afișată în buletin. Veșnic tineri și veșnic neliniștiți!

Jared Leto

De mai bine de 20 de ani, Jared Leto este considerat unul dintre cei mai sexy și de succes actori și cântăreți în viață. Are aproape 50 de ani… NU, nu e nicio greșeală aici. Actorul din „Requiem for a dream” sau „Suicide Squad” s-a născut pe 26 decembrie 1971. Se pare că a găsit elixirul tinereții. De altfel, cum poate să arate așa?

Acesta a defilat pe podium ca un profesionist, semn că se simte ca peștele în apă și în acest domeniu. Un sacou gri-maroniu, ușor oversize, aruncat pe bustul gol, pantaloni de culoarea laptelui cu șireturi pe toată lungimea picioarelor.

Ținuta a fost asortată cu pantofi lăcuiți în aceeași nuanță, dar cu talpa și tocul ce repetă gama maro a sacoului, părul de lungime medie lăsat pe spate, un lanț la gât ce trece sub sacou și o pereche de ochelari cu rama în stil vintage, au creat un look în stil glam al vechiului Hollywood perfect.

Macaulay Culkin

Deși look-ul lui Kevin McCallister… scuze, Macaulay Culkin, actorul din „Singur acasă”, a fost în contrast cu cel al lui Jared Leto, nici acesta nu a arătat rău. Greu de crezut, dar se pare că starul bea din aceeași fântână a tinereții cu colegul său de breaslă. Da, Macaulay are 41 de ani.

În partea de sus, acesta a purtat o cămașă hawaiană, care mai este numită și aloha, și care redă perfect peisajul la care visăm mai toți, cu un bomber lucios ce-i repetă gama coloristică de albastru, verde kiwi și nisip. Look-ul a fost completat cu o pereche de pantaloni largi în culoarea nisipului, bocanci cu platformă și cuie, o centură cu elementele mărcii, ochelarii masivi cu ramă fină și sticlă ușor gălbuie, și un mic accesoriu în formă de lanț la baza gâtului, au completat ținuta casual și totodată glam. Greu de ales în ce direcție merge mai mult, nu-i așa?

Evenimentul de la Gucci a avut loc pe 2 noiembrie, la Hollywood, pe bulevardul cu același nume. Cu siguranță acesta a fost unul dintre cele mai memorabile evenimente fashion din acest sezon.

Vouă care prezență v-a plăcut cel mai tare? Sau totuși vă gândiți mai mult cum ați putea să aflați unde se află acea fântână a tinereții, din care beau acești băieți?