Ieri, când prințul Hary a împlinit 37 de ai, am avut parte de o surpriză. Cuplul a delectat publicul cu noi fotografii din locuința lor, dar și cu anunțul că au fost incluși în topul celor mai influenți oameni de lume. 

Ducii de Sussex au apărut într-o serie de fotografii noi în topul revistei „Time” al celor mai influente 100 de persoane de lume. Una dintre aceste fotografii a fost aleasă pentru coperta prestigioasei publicaţii.

 

În fotografie o vedem pe Meghan într-un costum alb și prințul Harry care este cu un pas în spatele soții.

Celelalte două fotografii cu ducii îi arată pe aceştia la o plimbare prin grădina reşedinţei lor din Montecito, îmbrăcaţi în ţinute elegante şi zâmbindu-şi unul altuia, şi pozând, apoi, în faţa unei ferestre a casei.

Evident că alegerea acestei coperte pentru lista celor mai influenţi oameni ai anului 2021 a fost privită cu critică de o mare parte a publicului, pentru simplul motiv că acţiunile celor doi nu sunt considerate atât de semnificative pentru a-i plasa în acest grup select de către revista „Time”.

Alţi cititori au critict şi faptul că fotografiile cu cei doi au fost retuşate destul de mult sau că poziţionarea lui Meghan Markle în faţa prinţului, în poza de copertă, vorbeşte foarte mult despre dinamica din acest cuplu şi despre cine are ultimul cuvânt în relația lor.

 

Distribuie articolul: