Prințul Harry și Meghan Markle „nu au planuri” să se întoarcă pe social media și să creeze conturi noi pe Instagram, Facebook și Twitter. Acest lucru l-a declarat o sursă anonimă (dar foarte bine informată) într-o conversație cu Page Six. Motivul acestei decizii au fost haterii, pe care ducesa de Sussex îi are destul de mulți.

Înainte de Megxit, rețelele sociale erau o parte importantă a vieții ducilor de Sussex: Harry și Meghan și-au anunțat toate proiectele caritabile pe Instagram, au informat lumea despre nașterea primului lor copil și acolo au vorbit despre planurile de separare de marea familie regală și de a trăi după propriile reguli. Din păcate, mediul cândva sigur și confortabil a încetat să mai fie așa de îndată ce s-a schimbat statutul ducilor.

„Blestemul rețelelor sociale” se extinde nu numai pe blogurile personale ale ducelui și ducesei de Sussex – proiectul lor de caritate Archewell nu are publicități pe niciunul dintre site-urile populare. Nu se știe încă dacă podcasturile pe Spotify ale lui Meghan și Harry vor avea conturi separate, dar prietenii apropiați ai soților consideră acest lucru „puțin probabil”.

Sursă: glamour.ru