Interviul dat de Prințul Harry și Meghan Markle a zguduit familia regală, în special pentru că a fost acuzată de indiferență și rasism. Întrebat de un jurnalist dacă a vorbit cu fratele său după interviu, William a spus că încă nu, dar o va face și tot acesta a declarat că familia lui nu este una rasistă. 

Vezi și: Prințul William răspunde acuzațiilor aduse de Harry și Meghan: „Nu suntem o familie rasistă!” (Video)

Surse regale au confirmat că frații nu au vorbit de aproape un an de zile, cu toate acestea William este pregătit să stea alături de fratele său cu ocazia evenimentului de dezvelire a statuii regretatei lor mame care va avea loc în această vară.

După cum scrie The Mirror, insiderii au spus că „ambele tabere sunt pregătite să se reunească’ și să facă „front comun”, în ciuda acuzațiilor de rasism lansate de Meghan și Harry.

„Tensiunile sunt, fără îndoială, în creștere, dar amândoi își dau seama că este important să lase orice neînțelegeri deoparte, cel puțin pentru ceremonie. Cu siguranță ambele tabere sunt pregătite să se reunească pentru o astfel de ocazie”, a declarat o sursă de la Palatul Buckingham.

Sculptura comandată de prinți va fi prezentată la cea de-a 60-a aniversare a Prințesei Diana. Harry le-a spus prietenilor că intenționează să fie acolo, deși, cel mai probabil o va face singur, deoarece Meghan în vară urmează să nască cel de-al doilea copil al lor, despre care au dezvăluit că va fi o fată. Kate, de asemenea, va fi prezentă la ceremonie. Prinții nu au fost văzuți împreună de la o întâlnire incomodă din martie 2020 la Westminster Abbey.

Distribuie articolul: