Halle Berry are un nou iubit, iar acum aceasta a confirmat că este vorba despre un cântăreț american. Actrița a dezvăluit că trăiește o nouă poveste de dragoste împreună cu artistul Van Hunt. Într-o postare pe Instagram, actrița a decis să îmbrace un tricou pe care este inscripționat chiar numele noului partener. „Acum toți stiți.”, a scris aceasta.

View this post on Instagram

now ya know… ♥️🦶🏽

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Halle a mai adăugat un emoticon în formă de picior, făcând referință la fostele postări de pe Instagram ce i-a făcut pe fanii săi să se gândească la o nouă idilă.

Încă din luna iulie, au existat mai multe zvonuri cu privire la un nou iubit al actriței. Ea posta pe atunci o imagine în care i se văd picioarele ei, alături de picioarele altui bărbat, însă, nu a dezvăluit până acum cine este noul iubit, lăsându-și fanii extrem de curioși.

View this post on Instagram

sunday,funday❤️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

O lună mai târziu, aceasta posta o fotografie similară, din nou, fără a dezvălui identitatea bărbatului misterios.

Halle Berry a mai avut trei mariaje, fiind căsătorită cu David Justice din 1993 până în 1997, Eric Benet, din 2001 până în 2005 și cu Oliver Martinez, din 2013 până în 2016, împreună cu care are și un băiețel, Maceo Robert, în vârstă de 6 ani. Aceasta mai are o fetiță, în vârstă de 12 ani, pe nume Nahla Ariela Aubry, din relația cu Gabriel Aubry.

Cât despre noul ei iubit, acesta este un cântăreț faimos, ce are printre câștigurile sale chiar și un premiu Grammy.

Distribuie articolul: