Te-ai privit vreodată în oglindă și ți-ai dat seama că vrei să schimbi ceva? Ai conștientizat că poți îmbunătăți sau evidenția anumite caracteristici ale corpului tău? Ei bine, suntem în 2019, când totul se poate „repara”. Vezi în articolul ce urmează care sunt cele mai populare intervenții chirurgicale efectuate în rândul femeilor din Chișinău.

Am discutat cu Prof. Doctor Anatolie Taran despre cele mai populare, dar și cele mai sigure servicii de chirurgie plastică din Chișinău. Specialistul ne-a vorbit despre intervențiile din domeniul chirurgiei plastice care ajută mii de femei să-și rezolve problemele care le deranjează, fie ele legate de mărimea sânilor, aspectul feței, imaginea coapselor sau abdomenului.

Remodelare corporală

„Unul dintre cele mai solicitate servicii din chirurgia plastică este remodelare corporală, care constă în modificarea și sculptarea unor aspecte ale corpului. Remodelarea corporală cuprinde abdominoplastia, liposucția, micșorarea stomacului, brahioplastia, corecția feselor și corecția gambelor. Fiecare dintre acestea abordează individual părțile corpului care doresc a fi modificate de către pacient în dependență de cerințele acestuia. Înainte de fiecare intervenție chirurgicală se realizează diferite teste medicale și analize pentru a avea certitudinea că aceasta se va desfășura perfect pentru pacient și va avea durabilitate”, spune doctor Anatolie Taran, având în spate o experiență de ani de zile în acest domeniu.

Chirurgia facială

„Fața noastră e cea care exprimă tot ce simțim sau gândim, fiind și primul lucru la care toți cei care ne înconjoară atrag atenția. Pe fața noastră se poate citi vârsta, starea de sănătate și, chiar, experiența de viață. Pentru a avea un chip când mai senin și a te simți cât mai bine în pielea ta, unele operații estetice la față pot fi o soluție”, spune specialistul. Printre procedurile de chirurgie facială despre care ne-a orbit Prof. Doctor Anatolie Taran se numără: mărirea buzelor, lifting facial, înlăturarea ridurilor faciale, operația estetică la urechi (otoplastia) și blefaroplastia. Toate acestea te vor ajuta să ai un look revigorat și să-ți recapeți încrederea de odinioară.

Chirurgia sânilor

Un aspect la care femeile atrag în special atenția sunt, desigur, sânii. „Fiecare pacientă este tratată în mod individual și înainte de luarea unei decizii i se prezintă toate aspectele pe care trebuie să le cunoască despre intervenție. De obicei le recomandăm proceduri precum: augmentarea mamară, liftingul mamar, reducția mamară sau reconstrucția mamară, în caz de necesitate. Aceste proceduri asigură crearea aspectului pe care și-l dorește fiecare pacientă pentru sânii săi. Pe lângă serviciile menționate mai sus, sunt și alte proceduri pentru care apelează la noi femeile: tratamentul varicelor, înlăturarea defectelor postoperatorii și a cicatricilor, asistența chirurgicală estetică, plastică și reparatorie de urgență, de obicei după accidente”, mai menționează doctor Anatolie Taran, chirurg plastician.

Toate serviciile menționate mai sus sunt de cea mai înaltă calitate, chirurgul plastician având o experiență cu adevărat impresionantă, garantând durabilitatea rezultatelor (desigur, cu o îngrijire potrivită și respectarea indicațiilor medicului pre și post operator).

Fiecare din noi e frumos în felul să și are trăsături deosebite, dar acestea trebuie uneori accentuate și evidențiate, iar chirurgia plastică poate fi soluția potrivită pentru tine. Pentru mai multe detalii puteți contacta direct doctorul la numărul de telefon: +373 79432776, sau vizitați site-ul anatolietaran.com.

P