Dacă credeai că nu te mai poate uimi nimic în materie de grădinițe private în Chișinău, să știi că te înșeli amarnic. Necesitatea unui loc de suflet, unde copii vor fi în siguranță și vor crește sănătoși îi face pe părinți să caute disperați pe lista interminabilă de grădinițe private în Chișinău. Tocmai din acest motiv, înscrierea copilului la grădiniță este o mare provocare. Ce ne oferă noua grădiniță-creșă Butterfly Mary, deschisă recent în Capitală:

Înscrierea copilului la grădiniță de la 9 luni

La Butterfly Mary sunt așteptați copiii de la 9 luni pentru a căpăta abilități cognitive și pentru o dezvoltare timpurie armonioasă. Da, da, ai citit corect – de la 9 luni. Această creșă este unică prin programul ei și este o noutate la noi în Chișinău. Mai mult, copiii primesc nu doar îngrijire primară, dar și o supraveghere și o abordare individuală și personalizată în ceea ce privește comunicarea afectivă și emoțională – indispensabilă pentru această perioadă.

Program prelungit, program de weekend și chiar 24/24

Un alt detaliu semnificativ al centrului de dezvoltare pentru copii este programul prelungit de activitate. Într-un secol tot mai grăbit, când părinții lucrează peste program, sunt puține grădinițe flexibile la acest capitol. Părinții sunt nevoiți să angajeze o dădacă sau un om special pentru a lua copilul de la grădiniță și a petrece cu el câteva ore. Butterfly Mary a luat în considerație acest aspect și a decis să meargă în întâmpinarea părinților. Programul este de la 7:00 până la 19:00.

Sunt părinți care nu au ajutor și sprijin din partea buneilor sau rudelor. Iar un respiro este absolut vital. Sunt mame ce trebuie să plece într-o călătorie de serviciu sau în alte scopuri. Pe mâinile cui să lase micuții? La Butterfly Mary educatorii iubitori, care sunt obișnuiți cu micuții, pot sta în siguranță și iubire cu copii 24/24, chiar și în weekend. Nu ai nevoie să cauți alte ateliere pentru copii în timpul liber.

Siguranță maximă

În grădiniță sunt disponibile camera de supraveghere. În tot acest timp, copii se vor simți în siguranță. Un sistem modern de supraveghere video poate contribui la liniștea părinților. În orice moment, părinții pot vedea ce face copilul la grădinița privată, prin intermediul unei aplicații mobile.

Alimentație sănătoasă și meniu elaborat de nutriționista Victoria Ursu

O atenție deosebită se acordă alimentației sănătoase, obiceiurilor sănătoase și respectul pentru lumea interioară a copilului, atmosfera confortabilă și siguranța. Din iubire pentru copii, grădinița privată din Chișinău a elaborat un program alimentar deosebit. Sunt doar alimente sănătoase și diverse, fără zahăr brut. Meniul este variat de la o zi la alta și conține legume proaspete, fructe de sezon, fructe și nuci uscate, îndulcitor natural – mierea de albine. Elementul de joc stă la baza tuturor activităților. De aceea bucătarul va prepara o dată pe săptămână împreună cu copii mâncarea lor preferată.

Asistență medicală și personal calificat

Grădinița privată a format o echipă de specialiști cu înaltă calificare: educatori, psihologi, profesori în educație suplimentară, medici, nutriționiști. De asemenea, o atenție deosebită este acordată asistenței medicale. Asistența și supravegherea medicală este efectuată de un medic pediatru calificat.

Zonă cu teren de joacă în aer liber

Grădinița privată din Chișinău se află într-o zonă accesibilă, dotată cu parcare auto și un teren în aer liber de 190 m2. Spațiul pentru joacă este atent selectat în conformitate cu necesitățile copiilor, vârstă și înălțime. Grupele sunt amenajate foarte minuțios cu mese și scaune de ultimă generație, din lemn, cu colțuri rotunde. Principiul educațional este unul ecologic, bazat pe produse sănătoase, materiale educaționale de cea mai bună calitate, jucării din lemn și produse inofensive pentru copii. Astfel, crește o nouă generație social responsabilă, fericită, sănătoasă și activă din punct de vedere fizic!

Butterfly Mary este locul unde copilul tău crește și înflorește!

P