Se pare că Natalia Gordienko și Jennifer Lopez au gusturi asemănătoare, în materie de vestimentație. Recent, cele două au fost surpinse în același model de rochie marca „David Koma”. Imagini vezi mai jos. 

Jennifer Lopez

JLo a purtat rochia „David Koma” de curând. Diva a postat chiar și o serie de fotografii pe pagina sa de Instagram purtând rochia neon. A ales această opțiune vestimentară, cu ocazia lansării unei noi colaborări între JLo Beauty și Sephora. Rochia a accentuat formele perfect lucrate ale divei și a fost completată de un make-up în nuanțe nude, dar și o coafură delicată

Natalia Gordienko

La scurt timp după ce am admirat-o pe JLo în rochia neon, am observat-o pe Natalia Gordienko purtând același model de rochie. Artista, a publicat ieri pe pagina sa de Instagram, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, un mesaj de felicitare, iar în fotografie apare în celebra rochie marca „David Koma”. Acesta a ales să o poarte cu o pereche de pantofi roz, completându-și imaginea cu bucle voluminoase și un machiaj lejer.

Menționăm că prețul rochiei este de 607,95 euro*.

*Acesta se afișează pe site-ul oficial al brandului.

Cum crezi, cine a purtat mai bine rochia? Lasă-ne să-ți știm părerea, în comentarii ;))

Sursa foto: Instagram, Greekycraze.com, davidkoma.com