De curând Gloria Gorceag a anunțat că urmează să aducă pe lume al doilea copil. Multe femei povestesc că cea de-a doua sarcină poate fi diferit de prima. Interpreta le-a povestit urmăritoarelor sale că așa se întâmplă și în cazul ei. 

„La prima sarcină după ce am văzut două liniuțe în 2 secunde l-am anunțat pe viitorul tătic care aștepta după ușă și în 5 secunde știa tot neamul.

La a doua sarcină fără mare tam tam i-am dat vestea soțului la telefon, ceilalți au aflat peste un timp și aș mai fi păstrat bucuria doar pentru mine dacă nu trebuia să explic prietenilor de ce nu beau alcool de ziua mea și dacă nu mă întrebau direct câțiva jurnaliști despre burtica proeminentă zărită in câteva poze postate de o prietenă.

La prima sarcină răscoleam tot internetul, citeam toate forumurile și toate grupurile virtuale cu mame, duceam o agendă în care scriam săptămânal ce mi se întâmplă. Acum citesc romane și povești pentru copii, fără agende de data asta.

La prima sarcină cumpăram ce trebuie și ce nu trebuie. Acum cumpăr doar ce trebuie.

La prima sarcină toate preocupările mele erau despre „unde găsesc cel mai bun tort Napoleon din oraș și ce filme să mai privesc tolănită în pat. La a doua sarcina abia apuc să mănânc ceva din mers, rareori reușesc sa stau 15 minute legate pe canapea pentru că mereu am grija primului copil care ba vrea pipi, ba vrea in brațe, ba vrea ceai, ba vrea să ne jucăm cu plastilina și lista e infinită

La prima sarcină ascultam muzică clasică și vorbeam cu burtica, copilul avea din timp un nume pe care-l rosteam zilnic în voce tare. Acum am avut doar două încercări de a-l asculta pe Chopin, ambele eșuate, pentru că Leo vrea să asculte „roțile autobuzului se învârtesc” și recunosc ca nici nume n-am ales încă.

Sunt câteva diferențe fată de prima data în ceea ce tine atmosfera, așteptările si cunostintele pe care le posezi, dar, sentimentul de euforie e același, nerabdarea de a tine bebelușul în brațe și zâmbetul care apare involuntar la fiecare ghiont în burtă la fel e același. La voi cum e?”, a povestit Gloria pe pagina sa de Instagram.

Într-un interviu „După Cortină”, interpreta ne-a povestit că a doua sarcină a fost una planificată și mult așteptată de ea și soțul ei și desigur și de fiul lor, care abia așteaptă să fie fratele mai mare.

Vezi și: „După Cortină” cu Gloria Gorceag, despre cea de-a doua sarcină, ce nu ar ierta în căsnicie și ce crede despre Eurovision

Distribuie articolul: