În ediția de astăzi „După Cortină” o avem pe interpreta și prezentatoarea Gloria Gorceag. Am vorbit despre cum se simte la cea de-a doua sarcină, de ce nu se grăbește să dezvăluie sexul bebelușului și cât de greu este să faci un interviu bun la „Istoriile Gloriei”. 

Citește în continuare un scurt rezumat al interviul video de mai sus.

Despre cea de-a doua sarcină…

Este chiar o veste frumoasă în familia noastră. Ne-am dorit și s-a împlinit. A venit la timpul potrivit și acum sunt un pic mai greuță, mai gâfâi, dar mă bucur de perioada asta.

Noi suntem pentru concepția conștientă și pentru pregăteală, așa că nu a fost deloc o surpriză. Mai mult decât atât, soțul meu îmi tot zicea: „hai că e vremea pentru încă unul în casă” și eu tot tărăgănam voiam să mă mai odihnesc pentru că Leo abia a început să fie independent și să cunoască ce e aia grădiniță și parcă mă bucuram de momentul ăsta de pauză, dar înțelegeam că nu mă fac mai tânără și Leo este un băiețel care are nevoie de atenție tot timpul și ar fi fost un cadou frumos pentru el, un frățior sau o surioară așa că da, mi-am luat inima în dinți și am zis „hai să încercăm încă o dată”.

Eu nu sunt genul de femeie, care zboară în sarcină, care zice că e un fluturaș, totul este roz și sunt doar floricele în jurul meu. Eu recunosc că este și greu, e și obositor. Nu pot să fac tot ceea ce făceam anterior, adaug kilogramele foarte repede deși mănânc ca înainte, dar înțeleg că nu poate fi totul așa cum planificăm și ne dorim. Nu sunt genul de femeie, care suferă de toxicoză și stă la pat non-stop, în cazul meu e mai bine la capitolul ăsta, dar nici nu pot să alerg în jurul casei și să fac sport ca înainte.”

Despre „cuplul exemplu”…

„Noi nu încercăm să fim cuplul perfect pentru că nu suntem. Cineva ne-a zis: „vă dăm vestea că suntem și noi în așteptarea unui copil v-am urmat exemplul”. Doamne, nu vreau să fiu un exemplu pentru nimeni pentru că ni se pare o responsabilitate atât de mare. Noi suntem așa cum suntem, firești, autentici și nu încercăm să ne prefacem.

Da, ne certăm, dar mai rar acum pentru că nu avem timp avem atâtea lucruri de făcut și avem un copil în casă și cearta e cumva în șoaptă ca să nu audă copilul, dar suntem două caractere impulsive și pe alocuri dorim să ne demonstrăm fiecare dreptatea lui.

Acum ne-am liniștit, dar este o maturizare conștientă și firească, care vine cu timpul”, spune interpreta.

Urmărește interviul video pentru a afla ce nu ar ierta Gloria în căsnicie, ce regrete are legate de carieră și ce crede despre Eurovision. 

Distribuie articolul: