Interpreta și prezentatoarea Gloria Gorceag a împărtășit imagini prețioase captate în ziua în care a venit pe lume Oliver – fiind unul dintre cele mai frumoase și memorabile momente din viața unei femei.

Oliver a ales să vină pe lume pe 22 iunie, după „12 ore de travaliu și 4 ore de contracții nebune”, povestește mămica lui, Gloria Gorceag. Astăzi micuțul împlinește patru lunișoare, iar artista a decis să marcheze această zi însemnată prin publicarea mai multor imagini emoționante din ziua în care a devenit mămică pentru a doua oară.

„Când am văzut aceste poze prima oară m-a trecut un fior rece. „Sunt atât de vulnerabilă” am zis… „și atât de frumoasă” a adăugat Olga. În acea noapte Olga a lăsat de câteva ori aparatul de fotografiat jos ca să-mi maseze spatele când eu eram la podele. Mi-am dorit să imortalizez acele clipe ca un cadou pentru fiul meu, să aibă în arhiva lui poza din primele lui secunde pe lumea asta. Acum înțeleg că mi-am făcut și mie un cadou. Se fac 4 luni din acea zi ❤️

Imaginile captate de fotografa Olga Lopatsky sunt atât de expresive încât nu au nevoie de cuvinte pentru a transmite emoțiile acelor clipe. De la durere, la lacrimi de fericire și extaz.

Citește și: Emoționant: Gloria Gorceag, despre nașterea prin cezariană: „Nicidecum nu mă face să mă simt mai puțin mamă” (Foto)

Sursa: Facebook / Gloria Gorceag