Interpreta Gloria Gorceag a devenit mămica unui băiețel „minune de copil” acum două zile. Astăzi, aceasta și-a împărtășit emoțiile și a oferit detalii în cifre despre acest eveniment minunat, publicând o fotografie captată în momentul în care și-a ținut în brațe pentru prima oară bebelușul. 

Gloria Gorceag a dezvăluit că Oliver a venit pe lume printr-o operație de cezariană. Micuțul a așteptat 39 de săptămâni în burtica mamei, exact cât a făcut-o și fratele său mai mare Leo:

„39 de săptămâni și o zi (de așteptare, exact ca și la prima sarcină, organismul e ceas. 22 iunie (ziua pe care și-a ales-o el). 12 ore de travaliu (și 4 ore de contracții nebune)”

Totodată, interpreta și prezentatoarea a transmis un mesaj important, adresat celor care (încă) supun stigmatizării mămicile care au dat naștere bebelușilor prin cezariană:

„O cezariană neplanificată (care, da, mi-a dat planul peste cap, dar care nicidecum nu mă face să mă simt mai puțin mamă). O minune de copil (ăsta-i rezultatul cifrelor de mai sus)”

De asemenea, Gloria a venit cu un mesaj de recunoștință pentru Olga Lopatsky, prima fotografă de nașteri din Moldova, care a a fost prezentă în sala de naștere pentru a capta emoțiile primei întâlniri: „Poza asta nu e despre cifre, ci despre emoții. Olga Lopatsky, mulțumesc”.

Citește și: Gloria Gorceag a născut: „Mai am un soare în viața mea” (Foto)

Sursa: Facebook / Gloria Gorceag