Global Store, magazinul pentru casă și familia ta, inaugurează cel de-al 3-lea magazin în Chișinău pe 26 septembrie 2020, în sectorul Buiucani. Aflat pe strada Nicolae Costin, 54, noul magazin are o suprafață totală de 400 m. Cu o echipă de 10 angajați, magazinul pune la dispoziția clienților o gamă de 30.000 de articole din 15 categorii de produse care cu siguranță te vor inspira și vor fi utile pentru casa și familia ta!

„Finalul lunii septembrie va constitui o nouă provocare frumoasă pentru noi. Ne bucurăm că, în ciuda faptului că a fost un an plin de incertitudini, am reușit să ne atingem obiectivul de a deschide un nou magazin. Sectorul Buiucani are un potențial foarte mare și e în continuă dezvoltare, iar noi dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse și servicii de calitate, de aceea ne-am dorit să fim prezenți și în această zonă!

Fiecare magazin nou este pentru noi un motiv de bucurie, de aceea sărbătorim deschiderea cum știm mai bine: prin mulțime de oferte și 15% reduceri la tot, cu excepția produselor deja reduse, plus surprize din partea casei: tombola, oferirea cardurilor de fidelitate, cadouri speciale clienților în ziua deschiderii.

 

Având în vedere perioada prin care trecem, nu vom organiza o petrecere de inaugurare cu mult fast, dar vom păstra ceea ce definește compania noastră încă de la început: asortiment vast de produse pentru casa si familie, prețuri bune și oferte excelente. Ca și în restul magazinelor noastre, am implementat toate măsurile de prevenție pentru a evita răspândirea infecțiilor și pentru ca angajații și clienții noștri să se simtă în siguranță în magazin”, spune Natalia Neagu, șefa departamentului marketing Global Store.

 

Global Store vă așteaptă începând cu Sâmbătă, 26 septembrie, ora 11:00, la deschiderea celui mai nou magazin Global Store din sectorul Buiucani. Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul de pe str. Nicolae Costin, 54, în perioada 26-28 septembrie 2020. Magazinul Global Store va funcționa zilnic între orele 09:00 – 21:00.

 

 Despre Global Store

Global Store  este unul dintre cel mai mari angrosisti și retaileri specializat pe produse de larg consum pentru casă și familie, cu o istorie de peste 15 ani pe piața angro și un an pe piața de retail. Astfel, în calitate de importator și retailer, este un furnizor de top în produse de textile pentru casă, decor, vesela dar și tematice- Crăciun, Paște, Totul pentru școală.

Compania deține 2 magazine retail în Chișinău: pe str. Miorița, 1 și pe str. Calea Orheiului 28/1 + magazinul online www.globalstoremd.com, are o rețea de parteneri angro dezvoltată la cca 1350  de parteneri. Global Store deține un depozit propriu cu o suprafata de 7200 m 2, 14 camioane și importă produse din 9 țări ale lumii: Ucraina, România, Polonia, Turcia, Bulgaria, China, Uzbekistan, Germania și Italia.

În prezent, la Global Store activează peste 200  de angajați.

 

P