Global Store este unul dintre cei mai dinamici jucători de angro și retail, prezenți pe piața din Moldova din 2003, având 4 magazine în Chișinău și unul la Bălți. Și fiindcă misiunea companiei este asociată cu ambiția echipei de a deveni “cea mai bună alegere” pentru clienții ei, a decis să vină cu o surpriză la început de sezon estival.

În zilele când masca a devenit accesoriul indispensabil și dezinfectantul – cel mai bun prieten, mai este, totuși, loc și pentru emoții pozitive, în special, când vorbim despre cele mai inocente ființe de pe acest pământ – copiii. Și fiindcă suntem în pragul sărbătorii ce marchează cu roșu în calendar – copilăria, rețeaua de magazine Global Store a decis să dea culoare zilei de 1 iunie.

De aceea, în perioada 29 mai – 1 iunie, ți-a pregătit reduceri mari, de ziua celor mici. Așa că vino și profită de -20% la tot sortimentul de produse pentru copiii, dar și de surprize pentru copilași.

Curios/curioasă să afli ce vă așteaptă? Personaje din cele mai populare desene animate, nerăbdătoare să-ți cunoască copilul; tot felul de activități, gândite cu multă dedicație, pentru a-i face copilului tău o zi mai frumoasă; face painting și chiar photo wall cu personaje. Vor primi și cadouri, însă ce, urmează să aflați pe loc.

Programul de activități pentru 1 iunie:

  • 11:00-13:00 – face painting
  • 13:00-14:00 – animatori
  • 15:00-16:00 – atelier de creație „Învățăm să reutilizăm produsele”

(Programul este disponibil pentru magazinele Global Store de pe Str. Miorița 1, str.Calea Orheiului 28/1 și Str. Decebal 148 (Bălți)).

Asta nu-i tot! Fiindcă titlul de părinte merită apreciere, nemijlocit, „echipa în galben” a pregătit multe surprize și pentru tine. Doar pe 1 iunie, dacă faci cumpărături în sumă de 500 de lei – primești un card de fidelitate, iar dacă suma cumpărăturilor atinge 1000 de lei – primești un voucher în sumă de 100 de lei, disponibil pentru următoarea cumpărătură.

Și fiindcă fiecare copil merită să simtă sărbătoarea de 1 iunie, Global Store a decis să aducă soare și în casele celor care au nevoie de implicarea noastră. De aceea, în prag de 1 iunie, a lansat campania „Donează din suflet, dăruiește fericire”.

Campania se va desfășura în perioadă 26 mai – 9 iunie. Fiecare doritor de a contribui la un gest frumos, este îndemnat să doneze produsele achiziționate în rețeaua de magazine Global Store, în coșurile special amplasate la intrarea magazinelor de pe str. Miorița 1, str.Calea Orheiului 28/1 și Str. Decebal 148 (Bălți).

Savurează din frumusețea sărbătorii de 1 iunie, alături de Global Store!

Ne puteți găsi și pe Facebook!

P