Frumos, unic, simbolic, cu o poveste în spate! Așa îți imaginezi cadoul perfect de Valentine’s Day sau Dragobete? Dacă și tu cauți ideea perfectă cu care să-ți surprinzi iubitul sau iubita, soțul sau soția, să știi că Global Store ți-a pregătit câteva idei originale ca să aveți împreună un 14 sau 24 februarie cu adevărat deosebit.

 

Cadoul ideal pentru ambii de Ziua Îndrăgostiților

Descoperă mai jos o serie de idei de cadouri inedite de Valentine’s Day atât pentru EL cât și pentru EA, care îi vor ajunge direct la suflet! Ce cadouri poți face de Valentine’s Day și Dragobete pentru EL și EA?

Dacă te întrebi care este cel mai bun cadou pentru îndrăgostiți de Valentine’s Day și Dragobete, află că nu există un răspuns standard. Depinde ce mesaj vrei să transmiți. Fii original, ține cont de caracterul jumătății tale, de hobby-urile sale și fă-o să se simtă cea mai iubită persoană cu un cadou plin de personalitate, pe care să nu-l uite vreodată.

1. Halate pentru EL și EA, marca SAREV;

 

2. Set din 2 pahare cu imprimeuri în forma de inima. Varietatea de seturi de pahare pentru șampanie, marca Bohemia este mare;

 

sau pahare pentru suc și apa, marca KROSNO;

 

3. Pentru a completa atmosfera romantica a cinei puteți opta pentru un set de lumânări inimioare;

4. Set din 4 căni cu inimi;

5. Statuietă cu un cuplu îndrăgostit;

6. Tablouri și rame foto – dacă amândoi iubiți arta

 

7. Accesorii de decor – decoratiuni, inimioare.

 

Un cuplu romantic va opta pentru așa gen cadouri pentru Valentine’s Day sau Dragobete. Dacă vă regăsiți, sigur tu și persoana iubită puteți comanda online sau merge împreună la cumpărături în unul din cele 5 magazine Global Store.

Idei de cadouri și surprize de Valentine’s Day pentru Iubitul tău

Chiar dacă e o sărbătoare romantică, iubitul tău poate nu este tipul de bărbat care să se dea în vânt după gesturile siropoase, ci apreciază acel cadou bărbătesc care chiar îi surprinde pasiunile și îi susține stilul de viață.

1. Un aparat de ras sau tuns, un cadou special cu care să-l răsfeți de Valentine’s Day. Un cadou simplu și practic în aparență, de care vă veți bucura amândoi, dar și foarte romantic. Nu uita ca bărbaților le place sa se simtă sexy chiar dacă nu o spun. Permite-i să se răsfețe cu un set de bărbierit complimentat cu cea mai bună pastă de ras și aftershave;

2. O cană care să îi facă ziua mai bună;

 

3. Indiferent de vârstă, fie că are 30 de ani sau e trecut de 50, un gentleman adevărat va aprecia cu orice ocazie o pereche de ciorapi stilați și deosebiți.

4. Fii mereu atentă la detalii, bărbații sunt ușor de urmărit, poate are nevoie de un portmoneu nou din piele;

5. Dacă este genul de bărbat care se îmbracă elegant, nu poți da greș cu o geanta sau rucsac din piele;

 

Idei de cadouri de Valentine’s Day perfecte pentru Iubita ta

Iată câteva cadouri deosebite de Valentine’s Day pentru EA, pe care nu le va putea uita ușor, indiferent că e foarte romantică sau e femeia puternică și independentă.

1. Pijama sau lenjerie intimă;

2. Dacă iubita ta e pasionată de hair styling, alege unul din produsele de coafat – ondulatoare, plăci de îndreptat părul, uscătoare de păr;

3. Un ceas de perete vintage sau o vază cadoul perfect pentru o iubită pasionată de decor interior;

 

4Lumânare; 

5. Geantă sau portmoneu va fi o alegere practică și utilă;

6. Pentru o gospodină pasionată de bucătărie un cadou original ar fi platouri pentru aperitive în forma de inima

 

sau forme de copt în formă de inimă

7. Cană originală

8. Cutie sau suport pentru colecția ei de bijuterii

 

Toate aceste cadouri le puteți ambala într-o cutie frumoasă și nu uita sa completezi cadoul cu un mesaj frumos care să îi amintească cu drag de sărbătoarea din acest an.

 

Tu ce cadou îi vei face persoanei iubite de Ziua Îndrăgostitelor?

Acum că ai atâtea idei de cadouri de Valentine’s Day și Dragobete, probabil te întrebi unde găsești aceste daruri speciale.

Dacă nu-ți place să-ți pierzi prea mult timp la cumpărături, intră rapid în magazinul online Globalstoremd.com, unde găsești cadouri pentru EL și pentru EA, și lasă-te surprins de varietatea și originalitatea cadourilor. Iar dacă vrei să studiezi atent orice detaliu înainte de achiziționare, atunci găsești cadouri de Valentine’s Day în cele 5 magazine Global Store.

„Te așteptăm… cu muuuuultă DRAGOSTE! Timp de 3 zile de pe 12-14 februarie inclusiv vom avea reduceri de 14 % la toate produsele cu excepția produselor deja reduse și a celor cu preț fix. Iar fiecare magazin deja este dotat fiecare cu câte o Zonă Foto unde poți face poze memorabile. Sâmbătă (13 februarie) pe str. Calea Orheiului 28/1 și duminică (14 februarie) pe str. Miorița, 1, între orele 12:00-15:00 va cânta saxofonistul Eugen Boboc (3 prize câte 45 minute). Duminică – 14 februarie, la cumpărături cu cec mai mare de 600 lei vei primi în dar un Voucher în valoare de 100 lei”, anunță cei de la Global Store.

Magazinul de pe str. Nicolae Costin, 54