Mulți spun că silueta ei este un merit al geneticii „bune”, chiar și după ce a născut doi copii. Nimeni nici măcar nu intuiește că după a doua naștere, de acum mai bine de un an, Giulia a pus pe ea nu mai puțin de 28 de kilograme. Astăzi, cântărește doar 52 de kg, iar felul în care arată este în primul rând dovada unei alimentații sănătoase.

Brunch time with my girl, @adelinecatinas ! ❤️❤️❤️#happyfriday #zambeste #myfriendsarebetterthanyours

A post shared by Giulia (@mygiulia) on

Giulia Anghelescu a mărturisit, pentru Viva! că nu se înfometează, ci doar evită alimentele care predispun la îngrășare:

„Mănânc foarte puțină pâine și doar dimineața, pastele pe care le consum sunt cele integrale. Îmi plac foarte mult fructele de mare și sushi-ul. Nu mă înfometez, doar evit mâncărurile care îngraşă. Este bine că nu sunt mare amatoare de dulciuri. Mănânc doar îngheţată, pentru că, în comparație cu alte dulciuri, se elimină cel mai repede din organism.

#SushiGirl #bestsushiintown #mygiulia #she #mystyle @zensushi.ro

A post shared by Giulia (@mygiulia) on

Prefer să consum fructe precum ananasul și grapefruit-ul. În rest, îmi place să mananc grătar de curcan, pui, pește și multe legume la grătar.”

#home

A post shared by Giulia (@mygiulia) on

Afară de alimentație, interpreta duce un mod de viață extrem de activ nu doar din cauza carierei, ci și a copiilor de 1 și 4 ani, care o țin mereu „în priză”. Zilele trecute, vedeta a împlinit 32 de ani, iar la vârsta ei se poate considera recuperată în totalitate după cele două nașteri. Admirați-o!

#VforVintage #17

A post shared by Giulia (@mygiulia) on

Foto: Instagram, The Storyalist

Distribuie articolul: