Într-o postare pe Instagram, Gina Pistol a ţinut să le împărtăşească fanilor săi câteva impresii după primele săptămâni de când şi-a adus fetiţa acasă. Plină de sinceritate, Gina le-a spus că îi este foarte greu, că doarme din ce în ce mai puţin şi cât de dureros este să îşi vadă copilul plângând. Dacă ești mămică cu siguranță te-ai regăsit în experiența trăită de vedeta din România, proaspătă mămică. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

„Faţa mea după ce am dormit 5 ore, 5 ore legate, nenică. Am şi părul spălat. Ce să mai zic… mă declar o femeie fericită. Acum nu mai pot să-l spăl aşa spontan. (…) Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în faţa mamelor pentru că e greu. Pentru mine, cel puţin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puţine vorbesc despre asta. Na, o spun eu”, recunoaște actrița și prezentatoarea din România.

Gina a primit mii de mesaje de încurajare de la fanii săi, dar a declanşat şi păreri negative în rândul mai multor mame.

„A, şi legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu aşa ca mine, imperfectă, să-mi lase un mesaj şi să-mi spună: „Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?”. Pentru cele care gândesc aşa, vă spun atât: „Mai scutiţi-mă”. Pentru fiica mea, o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră şi aleg să fiu sinceră”, a încheiat prezentatoarea TV.

Ți-ai amintit și tu de această perioadă din viața ta? Pentru tine prima experiență d ematernitate cum a fost?