Gina Pistol a publicat pe 28 martie, prima poză în care se vede chipul fiicei ei și a lui Smiley. Cum imaginea a dispărut rapid de pe Instagram era clar că a fost făcut din greșeală, nu intenționat. Vedeta a revenit cu un mesaj emoționant, în care explică de ce „a scăpat” poza pe Internet.

Toți sunt curioși să vadă cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, dar se pare că părinții nu sunt încă pregătiți să o prezinte oficial. Gina Pistol a publicat marți, pe contul de Instagram o suită de imagini de familie, printre care și una în care se vede clar și frontal chipul lui Josephine, însă imaginea a dispărut rapid din social media, scrie Libertatea.

În imaginea de care fanii au apucat să se bucure foarte puțin apar Smiley, Gina Pistol și fiica lor, la o plimbare în natură, într-o zi însorită. Josephine stă pe umerii lui tati, iar Gina a fost cea care a realizat selfie-urile. Îmbrăcată într-o bluziță cu dungi, pantaloni sport și adidași, Josephine se sprijină cu bărbia de capul lui Smiley și este cu adevărat adorabilă. Are părul blond, ca mama ei, însă la chip e toată Smiley. Asta au observat și fanii care au lăsat comentarii: „Superba micuța Josephine! Varianta Smiley pe blond!”

Poza nu a fost prea mult pe contul de Instagram, iar Gina a venit, cu explicații, pe Instastory. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” (Antena 1) apare plângând și spune că a pus, fără să vrea, imaginea pe Internet.

„Îmi dă întruna fiică-mea șervețele, pentru că plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic. Îi rog pe cei din presă să blureze chipul fetiței mele, am postat acea poză din greșeală și preț de câteva minute a fost pe Instagram, după care am șters-o. Rugămintea mea este să blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este pregătită să apară pe platformele online și în publicații. Vă mulțumesc foarte mult”, a spus Gina, vizibil afectată.

Fanii i-au scris imediat Ginei când au văzut că imaginea nu mai e pe Instagram. „Ai făcut o magie și a dispărut poza cu fiica”.

Distribuie articolul: