Dacă pentru unii căsătoria este unica variantă acceptată, atunci alții nu se grăbesc și nici nu văd oficializarea relației drept un parcurs necesar. Mai multe cupluri de vedete nu și-au dorit niciodată o șampilă și un certificat de căsătorie și rămân fericiți într-o relație de concubinaj, chiar și câte patru decenii. Iată o listă cu acele cupluri care și-au format familii și a căror relație rezistă în timp indiferent de orice.

Smiley și Gina Pistol

Și-au ținut de la bun început relația în secret, așa că nimeni nu știe cu exactitate de cât timp sunt împreună. Au tot circulat zvonuri că ar forma un cuplu încă în 2017, dar și-au făcut relația publică abia în septembrie 2019. Anul acesta, vedetele au devenit părinți pentru prima oară. Smiley și Gina au o fetiță pe nume Josephine.

Marion Cotillard și Guillaume Canet

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri franceze, Marion și Guillaume sunt împreună din 2007. Cei doi au împreună un băiat și o fetiță și, deși, mai mulți ani în urmă se zvonea că s-ar fi logodit, așa și nu a urmat o nuntă.

Foto: Paris Match

Goldie Hawn și Kurt Russel

Probabil, cel mai longeviv cuplu de vedete din lista noastră este format din Goldie Hawn și Kurt Russel. Cei doi sunt împreună de 38 de ani și sunt exemplul unei familii perfecte.

Oprah Winfrey și Stedman Graham

Foto: Timelinesuit

Sunt al doilea cel mai longeviv cuplu din lista noastră care nu s-a căsătorit niciodată. Deși, aveau în plan să o vacă, acum 29 de ani, dar nu s-a mai întâmplat. Au o relație de 35 de ani și nu simt nevoia să facă acest pas, în special pentru a demonstra cuiva ceva, oficializându-și relația.

Shakira și Gerard Pique

Foto: Googhousekipping

Formează un cuplu de mai bine de 11 ani și au doi copii minunați împreună. Deși interpreta este mai mare decât iubitul ei, cu 10 ani, acest lucru nu le influențează nicicum fericirea. Cei doi, nici măcar nu planifică să facă o nuntă.

Eva Mendez și Ryan Gosling

S-au cunoscut pe platourile de filmare acum 10 ani și de atunci sunt de nedespărțit. Sunt unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, preferând să-și țină viața privată și cele două fetițe, departe de luminile reflectoarelor.

Anna Kournikova și Enrique Iglesias

Sunt împreună de mai bine de 2 decenii. Tenismana și interpretul au făcut cunoștință în timpul filmărilor videoclipului „Escape”, filmat în primăvara anului 2001. Au împreună trei copii și deși au tot circulat zvonuri că s-au căsătorit sau că s-au despărțit, niciunul dintre acestea nu s-a confirmat în timp.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Deși nu este o relație longevivă, este una sudată în timp. Cei doi se declară extrem de fericiți și cresc împreună patru copii, dintre care doar 1, o fetiță, a fost adusă pe lume de Georgina.

Antonia și Alex Velea

Probabil nu ar trebui să-i includem în această listă, dar totuși o facem. De ce? Pentru că până în această dimineață, cei doi formau un cuplu minunat, dar fără planuri clare legate de o posibilă nuntă. În această dimineață, însă, Alex Velea ne-a dat vestea cea mare: A spus „DA”. Amintim că Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de doi ani și au împreună doi copii, Dominic și Akim.

Mai multe detalii despre cererea în căsătorie descoperiți aici.